- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz brownus #9572 üzenetére
hát nemtom ennél kevés rosszabb választást tudok elképzelni. alaphangon nincs nagy bajom Emmerichhel (a 10000BC azért télleg fos), lehet tudni hogy mire számítson az ember tőle, de ez nem neki való.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bdav
őstag
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bdav
őstag
válasz Tibiajax #8658 üzenetére
ha szigorúan a látványról beszélünk (abból indult a téma) akkor a válasz: Cell shading
bizonyos szempontból én is megértem amit írsz, sose fog úgy kinézni a számítógépes animáció, mint a "kézzel rajzolt", de én nem biztos hogy bánom ezt. Btw az elmúlt 10-15 év "kézzel rajzolt" rajzfilmjeiben is jelentékeny számítógépes támogatás van már.
-
bdav
őstag
válasz Dilikutya #8654 üzenetére
"Már az első részben, 1996-ban olyan látványos videók voltak, hogy csak ámultam."
ezt elhiszem neked, sajnos az első rész nekem kimaradt az életemből, és csak olyan példákat akartam felhozni, amiket személyesen láttam is
Mese vs CGI: pár éve még egyetértettem volna veled, de mára szerintem elérte azt a színvonalat az animáció hogy létre tudnak hozni megfelelő képi világot, ha akarnak/belefektetik a kellő munkát. Jó példa erre a Shrek, énis ezt akartam felhozni rögtön
-
bdav
őstag
válasz Pitterix #8637 üzenetére
"Ahhoz képest, hogy magyar, látványilag szerintem szép"
ehh... nézz meg pár néhány éves magyar játékhoz készült CGI-t (Exigo, Warhammer, Imperium Galactica 2 introk, ami most hirtelen eszembe jut). Simán világszínvonalú mind, a magyar animátorok egyáltalán nem rosszak, csak a KisVukhoz sikerült a legbénábbakat összeszedni (nem nem láttam, csak tecsőn részleteket, de annyi elég is volt)
-
bdav
őstag
válasz Wolverine #6684 üzenetére
"több különböző sztorit is elmesél a filmeb arról, hogy is lett belőle Joker, valsz. mind kitalált"
ja, ez btw nagyon emlékeztetett engem egy bizonyos Elim Garak-ra
-
bdav
őstag
válasz littlelion21 #6132 üzenetére
nem derült ki de nem is az volt a lényeg
-
bdav
őstag
megnéztem a Wall-E t a héten.
zseniális10/10
-
bdav
őstag
válasz Integra #4786 üzenetére
hmm... Jack Ryannak nekem teljesen jó volt Alec Baldwin, igaz hogy a Fordos filmeket talán ha 1x láttam. (plusz könyvben sem igzat annyira a Clear and present danger)
-
bdav
őstag
Golden compass nekem eléggé szívügyem lett
pár info:könyv trilógia első részéből készült (a könyvek jók. nagyon), elég sok hiányzik még a végéről, amit leforgattak, de kivágtak a filmből. Vélhetően a 2. film elejére kerülnek ha lesz 2. film
New Line Cinemat konkrétan azért vette meg a Warner mert akkorát bukott az USAban a TGC. valami 80m USD volt a boxoffice bevétele, ami harmatos tekintve a 200 misi fölötti költségeket (reklámokkal együtt). A külföldi terjesztés jogát a New Line eladta még a premier előtt, világviszonylatban 300m USD fölött van már a film, ami azért nem rossz annyira.
Kontra: 2 Hobbit filmet akarnak csinálni 2010-2011 körülre, ami sok pénz + fantasy vonalon konkurrencia...
Pro: sok minden le van forgatva a 2. filmből (a már említett kivágott jelenetek) + állítólag Craig meg Kidman már ki van fizetve, tehát nem jelenetenek plusz költséget. Plusz ott van a sok CGI amit megcsináltak már, bár nagy részük kuka a 2. könyvben. Plusz nem szabad sokat várni mert Dakota megnő pedig tökéletes Lyra volt...
IMDB szerint a folytatást 2008 őszén kéne elkezdeni hogy forgassák. háát
Nekem összességében kétségeim vannak hogy elsz e folytatás, pedig szeretném, mert nekem is bejött.
-
bdav
őstag
-
bdav
őstag
válasz Kalandor #3486 üzenetére
10 000 bc az nagy tré. nem ajánlom senkinek. Pedig úgy ültem be rá hogy tipikus Emmerich film lesz, de nagyon gyenge.
Egy Csillagkapu vagy egy Függetlenség napja azért teljesen vállalható popcornmúvik, és a Holnapután sem rossz annyira (néhány kifejezetten röhejes résztől eltekintve), de ez...[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz Jégkokó #2255 üzenetére
A könyv elolvasása után azt kell mondjam h. meglepően jól sikerült elkapni a dolgot az arany iránytűvel. Az film pedig nem fedi teljesen a könyvet, akkor sokkal durvább hiányérzetet okozna a vége mint így
Második részt én kétlem hogy filmesítenék, elég nagyot bukott sajnos
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Path of Exile 2
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...