Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
mark75
senior tag
The.Assassination.of.Jesse.James:
hát az eleje jonak indult,és nagyont tetszet amikor este jött a vonat az erdöbe.volt egy hangulata.
de onnantol elég vontatot volt a film.
valahogy nem hiszem hogy az életben ilyen volt j james.
a zene az viszont király volt -
mark75
senior tag
We own the night. lapos volt a film.
az autos üldözés,és a drog házban a lövöldözés,az tetszet.
amugy vontatot és lassu[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Stark első röpte - jó lesz ez, érzem
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dilikutya
félisten
Kelly hősei
Piszkos 12
Navarone ágyúi
A Navarone-i különítmény
A sas leszállt
A híd túl messze van
A halál 50 órája
Oroszlánkölykök
A nagy szökésNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Arnold2
őstag
válasz bagyulajuve #3689 üzenetére
Ezt a filmet én is ajánlom,nagyon jó film. Ha jól tudom Reese Witherspoon ezért az alakításáért kapott Oscart. Szóval egy "Must see" film.
Walk the line -
Arnold2
őstag
The Ten
Egy amerikai vígjáték amit tíz kissebb történetből áll,melyek egy-egy parancsolat körül forognak,s egy kicsit kapcsolódnak egymáshoz.
Nem volt rossz,volt pár jó story,s volt pár elborult meg átlagos is.
Egyszer nézhető kategória. 7/10 -
Eagle16
addikt
Megnéztem: We own the night
Huh, mekkora film ez is. Joaquin Phoenix-et utoljára a Jelekben láttam, abban sem volt rossz, ebben a szerepben viszont tökéletes. A film az elején kicsit lapos volt, aztán a közepétől nagyon izgalmas lett, a végén meg már olyan feszült voltam, mint a Tégla c. film alatt 8/10
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
-
Dilikutya
félisten
Kalózos, hajós:
Kalózok, Fekete kalóz/Kalózok háborúja, A Karib-tenger kalózai trilógia, Kincses sziget (1950), Kincses sziget (1990, Charlton Heston), Hét tenger ördöge, Blood kapitány, Kapitány és katona,
Középkori:
Rózsa neve, Robin Hood (bármelyik, én az Errol Flynn és Kevin Costner féle változatokat javaslom)
bagyulajuve: én többet vártam a Mr. Woodcock-tól (a magyar cím szokás szerint szar), jóféle kis adok kapokra számítottam, ami csak részben jött be, a vége meg sablonosabb nem is lehetne. De egynek elmegy, tényleg volt pár jó poén.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bagyulajuve
addikt
Rec - spanyol horror kézikamerával, nagyon jól sikerült, főleg a vége. 1 óra 10 perc az egész, de annál velősebb, bár kicsit lassan indul. 8/10.
Mr Woodcock - amerikai vígjáték, Billy Bob Thorton, susan Sarandon és Bránermájszter főszereplésével. Végülis elmegy egynek, pár jó poénnal, de sztem soha többet nem fogom megnézni. 5,5/10
Home of the Brave - unalmas háborús/lelkizős film. Sokkal több is lehetett volna a film. Samuel L. Jackson sem tudta megmenteni pedig jól játszotta a szerepét. A végét már nem is bírtam, tekerve néztem. 4/10.
Resistencia eterna
-
lorcsi
veterán
tegnap este megnéztem az Amerikai gengszter c. filmet
gengszter filmnek nagyon gyenge...hosszúra nyújtott és nagyon sok helyen eseménytelen, lagymatag
az első 1 óra 25 percben színte semmi nem történikeladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Wolverine
félisten
Sekély sírhant a tv2-n épp most \o/ Ez a film huszadszorra is vicces.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
rii
nagyúr
válasz csapos2 #3506 üzenetére
jajj már (:
akkor sokkal inkább krdezhetnénk, hogy miért kellett pld az alinennek kutyaszerű mozgást adni?
amikor ... amikor sokkl amorfabb létformákk is vannak bolygónkon .. pld medúzák, korallok, polipok
erre nem ... hanem az alien a 3ik részben tpikusan úgy fut miunt egy kutya, vagy kis méretű ló.... jó oké ... tudom .. a 3D-s stúdióban ilyen modell volt hirtelenmás:
tudna valaki lécci hajós, középpkori, vagy kalózos film címet mondani?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bdav
őstag
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
t1
addikt
Akinek megvan az Apám beájulna című film az legyen szíves írni egy pü.-t. Köszönöm
-
t1
addikt
Megy a gőzös
Nagyon jó magyar film, sok humorral jó storyval 7/10 -
mark75
senior tag
3:10 yuma nagyon korekt western film.
a vége elég ütös -
Khaal
őstag
Beszereztem a Chinese Herculest. Sajnos elolvasva a történetét kiderült, hogy nem pont az amire a tréler alapján számít az ember (vagyishogy Bolo Yeung úthengerként végigpofoz 3 falunyi szerencsétlent). Ettől függetlenül pozitív értékeléseket kapott, és érdemes csak Bolo 10-15 percéért is megnézni a filmet, mert e verekedések nagyon masszívak.
-
PazsitZ
addikt
Jó kis trailernek tünik. Kíváncsi vagyok rá.
Street Kings- http://pazsitz.hu -
-
VladimirR
nagyúr
megkerdem itt is, hatha van valami jo otletetek
-
-
Khaal
őstag
válasz Tibiajax #3645 üzenetére
Megkövezhettek, de én sokkal jobbra számítottam. Mondjuk elég gagyi TS-ben láttam, így a látvány jó része odaveszett, ez igaz.
Kb a feléig nem rossz, van hangulata, de:SPOILER
Azután, hogy megjelenik az őrült ember a másik hajóról, elveszti a varázsát a film, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
volt mar cloverfield normal minosegben?
ha nem, akkor szolok, az ejjel kijott a diamond fele dvdrip -
VladimirR
nagyúr
van, ahol egy hatalmas vaszon, tisztesseges terhangzas, meg a terem uressege* sokkal tudta volna emelni a mozielmenyt (pl nemreg ilyen volt a southern tales, azt hiszem linkeltem is)
nem annyira az alacsony nezoszamra celzok, inkabb a fejem folott lebego hatalmas terre, ami igy, az ~5x2x2-es szobambol picit hianyzik
-
Dilikutya
félisten
Köszi hogy szóltál, amikor legutóbb néztem, még nem volt ott a komment. Majd kimoderálja valaki, ha szúrja a szemét, de én csakazértis belinkelek egy torrentet
Van rajta angol hang, felirat.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mazda626
addikt
válasz VladimirR #3632 üzenetére
Jónak ígérkezik!
Khaal: Dollman Ez a film megvan VHS-en, első eredeti VHS filmem, kb 9 éves lehettem, mikor ajándéknak kaptam. Máig egyik legjobb film.
A kazin számtalan előzetes van, köztük volt egy filmé, amit azóta keresek de nem találok. Kínai film, Kopasz Kötél, valami ilyesmi a főszereplő neve, az előzetesben volt autós üldözés, bunyó, vér, robbanás, láncos felakasztás. Ismeri valaki? -
Dashes
őstag
Elkezdtem nézni a régi, de nem látott jó filmeket.
Phone Booth : most láttam először , érdekes, de jó film.
Hétvégére: Se7enIMAX-ben mikor lesznek rendes filmek?
-
VladimirR
nagyúr
18-as karikas street kings trailer a filmbuzirol
aki meg nem hallott rola, az elobb ezt nezze meg
-
Khaal
őstag
válasz mazda626 #3618 üzenetére
Igazi jó kis durva hongkongi cucc. Mmmmmm...
Erről jut eszembe: The Beast Of The East
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
nna egy ilyet gyorsan Tibcsinek
-
adalbert1
veterán
válasz Dilikutya #3601 üzenetére
Az Űrgolyhókat kb. 10 éve láttam, mindjárt rá is nézek, hogy van-e valahol magyar szinkronnal.
Közben ha már emlegettem a Romeo Must Die-t és a Cradle 2 The Grave-et, akkor megnéztem mindkettőt mégegyszer...
A Romeo Must Die-ban nagyon jó zenék vannak összevállogatva, Aaliyah szereplése meg plusz az egészben, sajnos több filmje nem is nagyon volt, pedig aranyos kiscsaj (meg a hangja is laza)... A sztori nem egy nagy durranás, de azért megpróbálnak csavarani rajta. A verekedések szerintem jól meg vannak csinálva, összeségében nekem tetszik a film.
8/10, de csak azért mert elfogult vagyok, szerintem másnak inkább 6/10.A Cradle 2 The Grave már gyengébb eresztés egy fokkal... Nagyjából ugyanazt tudom elmondani, jó hip hop zenék, alap story, jól megcsinált jelenetek... Itt is elfogult vagyok, mert szeretem DMX-et a képernyőn látni, így 6.5/10, de másoknak inkább 5/10.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Elnézést, de ezt a fenomenális montázst nem bírtam nem belinkelni. Büntet!
18-as, egyes jelenetek zavarhatják a nyugalmat! -
Tibiajax
nagyúr
Sunshine-ról vmi vélemény? Brownus?.. Érdemes bepróbálni?
-
VladimirR
nagyúr
válasz Arnold2 #3612 üzenetére
koszonom, ez az
illetve tegnap sikerult megneznem meg a wristcutters-t, az is hasonlo road movie, kicsit morbid alapsztorival, csak ajanlani tudom mindenkinek
-
Arnold2
őstag
War
Nos,nem dobtam tőle hátast, s nagyjából sejthető volt benne a dolog ( ). Én személy szerint az akciót hiányoltam, pl. ami a teaházi leszámolásnál volt. Na olyanból kellett volna sokkal több. Statham története túl sablonos volt, meg ez a bosszúállósdi...Ha több lett volna az akció,akkor elnéztem volna. Viszont személyes plusz pont Devon Aoki
így tőlem kap egy 6.5/10 (Egyszer elmegy kategória) -
Arnold2
őstag
válasz VladimirR #3611 üzenetére
Egész jó kis film volt: My Fellow Americans / Álnokok és elnökök
Az "Eurotrip"-et én is ajánlom. Én szarrá röhögtem magam rajta, különösen az olaszon és a Wandersexxx-en...
Valamint ezt a filmet látta már valaki, vagy van valami infója róla: Walk all over me
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Wolverine #3610 üzenetére
imdb plot alapjan jonak tunik, kosz a tippet
kozben beugrott meg par, ha mas is rajongana a mufajert:
az agyatlan fajtabol: road trip, eurotrip
meg egy, aminek nem tudom a cimet: ket ex elnok indul utnak, van benne munkanelkuli csalad, akik felveszik oket, mikor stoppolnak, van benne embercsempeszet, meleg felvopnulas, a vegen meg megbuktatjak az aktualis elnokot, koszonhetoen dorothy-nak, meg hasonlok - ennek nem tudja valaki a cimet -
VladimirR
nagyúr
epp a napokban merult fel bennem a kerdes, s ha mar szoba jott a little miss sunshine, akkor elo is hozakodom vele:
tudtok hasonloan jo road movie-kat ajanlani?
(little miss sunshine, interstate 60 - jay es nema bob sorozatbol a dogma es a jay and silent bob strikes back - vagy pl regebbiek kozul easy rider, vanishing point, dirty mary crazy larry -- sokfele mufaj, ez az egy kozus van bennuk) -
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Khaal
őstag
Most fejeztem be a Little Miss Sunshine-t. Nagyon beütött, frankón tartalmas vígjáték (vagy inkább road movie, dráma, családi film?). Egy-két jelenet nagyon beütött, pl. amikor megállítja őket a rendőr az nagyon büntet, nem ismerem a színészt, de óriásit alakít De a főszereplők is nagyon rendben voltak, csak ajánlani tudom a filmet mindenkinek.
-
brownus
veterán
válasz Dilikutya #3564 üzenetére
még mindig nem tudjuk ki is ő?
tegnap megnéztük hitman-t, nem volt vészes, 6.5/10
jó volt az alapsztori, a béjbe dögös, a 47-nek is jól állt ez a szerep, de a rendezés nem volt vmi top. olyan összevissza volt, nem egyben az egész...spoiler
a templom kulcs, hogyhogy nála volt amikor (először) lelőtte belicoffot, még nem tudta, hogy van egy hasonmás!jobb filmet is lehetett volna csinálni sztem, az tetszett, hogy a srácok a hitmant nyomták a tévén
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Achill3uS #3597 üzenetére
jah, amugy mesélték nekem is, munkatárs unakatesoja kanadában született már külhoni srác, neki mesélte kollegám régebben, h van nálunk ez a Ford Fairlane-film, ami vmi iszonyat jo, megez megaz. A srác, mondanom sem kell, épp h hallott már rola, ill, annyit tudott hozzáfüzni, h a tv-ben mintha adták volna régen már, abszolut z-kategoria, alig ismeri valaki..
-
Dilikutya
félisten
válasz adalbert1 #3583 üzenetére
Űrgolyhók
Tibiajax: szégyenszemre nekem a 90-es években kimaradt a Ford Fairlane, már általánosban rajtam kívül mindenki vágta aStanley-t és az esszemfasszommegállt, de én csak 3 éve, 21 évesen láttam először. De beütött, keményen . Mondjuk nekem nagyon tetszik ennek a kornak a hangulata is. Persze tény, hogy a szinkron nélkül ez is csak egy átlagos olcsó vígjáték lenne, tényleg sokat dob rajta Nagy Feró, meg a remekül megírt szövegek.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest