Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
..::Seth::..
újonc
EZ rohatjó film[ Módosította: Racecam ]
-
Több, mint sport asszem érdemes rászánni egy kis időt mindenképp, nekem nagyon bejött
-
I_Am
veterán
HITMAN
Csütörtök este néztem meg és még mindig a hatása alatt vagyok. Nekem irtóra bejött, végre egy olyan játékadaptáció amit nem rontottak el. Még az érzelmi szál is jóra sikerült, nem volt csöpögős. Olyan hitman-es.
A hátulnézetes jelenetek meg kéééész.
Kerestem a billentyűzetet meg az egeret, hogy én akarom irányítani.
-
Archer
őstag
válasz
diablo1984 #2669 üzenetére
SPOILER
Ugyan már régen láttam a Predator 1-2. részt da ha jól emlékszem ott is csinált ilyen megynyúzós-felakasztós mutatványokat. Szerintem egyszerűen csak mert ő predator és kész. A savas dolog nekem is feltűnt, de az első részben biztos valami gagyi páncélt volt kénytelen viselni most meg felvette a saválló prémium változatot -
mark75
senior tag
megnéztem a golyozápor filmet.hát nekem bejött,röhögtem rajta,végül is ezt a filmet nem kell komolyan venni(nem is lehet). belluci megint csak jo nő volt.
-
RedWing
aktív tag
válasz
RexpecT #2684 üzenetére
Rambo:
Nagy várokozás előzte meg a filmet részemről, sokat vártam tőle!
Benyomásom röviden: A történeten lehetett volna még faragni, de amit egy Rambo filmnek nyújtania kell, azt megkaptam! Szerény véleményem szerint, az első rész után ez lett a legjobb!!! Nálam 8.5/10!spoiler:
A harci jeleneteket véleményem szerint nagyon jól sikerült összehozni, szállnak a testrészek, fröcsög a vér, ahogy a valóságban is lennie kellene! Végre egy olyan akciófilm, ahol a különböző kaliberű fegyverek, különböző méretű sebeket ejtenek!
Az "öreg" SAS-es fickóból többet is ki lehetett volna hozni...
spoiler off -
diablo1984
veterán
válasz
Wolverine #2691 üzenetére
csak kár, hogy igy kell elmagyarázni, de amúgy ott jópár szint volt, meg akkora lyuk mint állat! az 10 szint múlva is jelentkezne! mind1, azok az aliens filmek kevésbé voltak bugosak, meg ripley is hajlott kora ellenére is jól dobmoritott! most meg aki az a vs p-ben domboritott, igaz semmi kihivásszerű szerepet nem kapott, csakhogy fenntmaradjon a falon....meg a mellét kinyomja egy push-up....
-
Wolverine
félisten
válasz
diablo1984 #2688 üzenetére
A savak már csak olyanok, hogy marnak ugyan, de közben csökken a mennyiségük
Azaz ami kifröccsent, az végigment 2-3 szintnyi fémen és aztán elfogyott.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap néztem egy übergagyi filmet a címe :pokoli mobil. Senkinek nem ajánlom, olyan szinten szar volt.
-
csapos2
addikt
válasz
diablo1984 #2688 üzenetére
Ott ahol a hajót átmarta, meg szintek közötti padlót, ott nagy sebet kapot az alien, intenzív volt a sav hatása. Az emberekre ritkán csapódott annyi, hogy teljesen beborította volna őket, vagy egyszerre nagy mennyiségű. A predátoroknak meg van egy halom cuccuk, amit nem mar szét a sav, így könnyen elképzelhető, hogy a páncélzatuk is valami hasonló anyagból készült.
-
diablo1984
veterán
válasz
Wolverine #2687 üzenetére
mondjuk akkor sem értettem, hogy egész űrhajószinteket mart át, akkor mi fogta meg, hogyhogy nem lyukadt ki az űrhajó? meg máskor a csákóra csapódott és megégette, a predátornak is csak füstölt a páncélján! biztos az ember és a páncél erősebb anyagból van mint 30cm vas!
-
Wolverine
félisten
válasz
A sav az Alienben és az Aliensben is komplett szinteket mart át az űrhajókban; illetve az Aliens tengerészgyalogosai pár évszázaddal fejlettebb fegyverzettel bírtak
-
RexpecT
addikt
Rambo IV:
User Rating: 8.1/10 (12,867 votes)
Elég jól hangzik.
-
csapos2
addikt
válasz
Integra #2680 üzenetére
Közben találtam egy ilyet, lehetséges?
Az összes hivatalos Alien-regény történeti sorrendben:
Marc Cerasini: Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen (2004)
Alan Dean Foster: A nyolcadik utas a halál (Alien, 1979)
Alan Dean Foster: A bolygó neve: Halál (Aliens, 1986)
Alan Dean Foster: A végső megoldás a halál / Az út végén a halál (Alien 3, 1992)
Steve Perry: Alien 4 - Idegenek a Földön (Earth Hive, 1992)
Steve Perry: Alien 4 - Lidérces utazás (Nightmare Asylum, 1993)
Steve Perry és Stephani Perry: Alien 4 - Ripley háborúja (The Female War, 1993)
David Bischoff: A királynő nevében (Genocide, 1994)
Robert Sheckley: A halál árnyékában (Alien Harvest, 1995)
Sandy Schofield: Halálcsapda (Rogue, 1995)
S.D. Perry: Labirintus (Labyrinth, 1996)
Yvonne Navarro: Rekviem (Music of the Spears, 1996)
Steve Perry: Aliens vs. Predator - A préda (Prey, 1994)
S.D. Perry: Az őrjöngő halál (Berserker, 1998)
S.D. Perry: Aliens vs. Predator - Háború (War, 1999)
David Bischoff: Aliens vs. Predator - Vadászok bolygója (Hunter's Planet, 1994)
A. C. Crispin & Kathleen O'Malley: Feltámad a halál (Alien Resurrection, 1997)
Terry Bisson: Alien 4 - Feltámad a halál (Alien Resurrection, 1997) -
csapos2
addikt
válasz
Integra #2665 üzenetére
"valahol olvastam azt is hogy hogy került a here a nostromora, csak nem találom a linket. mert ugye ott csak egy volt szintén, mert here volt.."
Ne mond már, hogy nem láttad a A nyolcadik utas: a halált-t, abban volt, hogy egy vészjelzésnek vélt üzenet hatásásra pályát módosítottak, majd leszáltak egy bolygón, ahol egy idegen űrhajóban találtak egy rakat tojást a pókizékkel. Azok közül az egyik rátapadt Kane-re és belepetézik, de még úgy cibálják fel a hajóra, hogy rajta van az arcán a lény. Majd szépen lepotyog róla, és vacsi közben kibújik az újszülött, és már ott is van a here.
-
lorcsi
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz
Integra #2676 üzenetére
főleg, ha ette őket! lehet jóéjt puszit adott, madj lekapcsolta a villanyt!
ez volt a legkevesebb, volt benne bőven bug, szerintem a kritikusok nem a hibákat keresik(mint a pókemberben, vagy titanikban), hanem azt, hogy mi egyezik, habár egy ilyen filmet gyorsan össze lehet csapni....
-
Integra
titán
válasz
diablo1984 #2675 üzenetére
hát azért azt én nem bántam hogy azt nem mutatták ahogy beszabadul a csecsemők közé uzsonnázni... abból azért elég durva botrány lett volna, még ha reális is
-
Integra
titán
válasz
diablo1984 #2673 üzenetére
lehet hogy ezért kellettek akkor neki terhes nők, mert gyorsabban fejlődtek ki
-
diablo1984
veterán
válasz
Integra #2670 üzenetére
spojler
sasoljad, mert mielőtt meglett tömve azelőtt fogdosta a hasát, erőteljesen célozgatva rá, hogy nem sörtől van....meg az alien is előbb szétvizsgálta és megszagolta(vagy mizte) a hasát! csak valaki árulja el, hogy vajh miért????
mod: de mér megnyúzni? egyszerűen kinyirhatta volna, de megnyúzni? gondoltam, hogy csali, de ahhoz élnie kell a csákónak és nyúzásnál általában meghal(igaz előtte kinyirta, miért mondták hangsúlyosan, hogy élve megnyúzták....)
sok itt a kérdés....
-
Integra
titán
válasz
szimplán azért mert predator, nem pedig vörös kerszt alkalmazott, ennyi
a többi meg kérdéses. talán mert az első részből már tudták az emberek hogy ilyen lény is létezik
-
Integra
titán
válasz
diablo1984 #2667 üzenetére
hm... majd megnézem újra ha már fent lesz, mert ez így ebben a formában akkor kimaradt nekem
-
diablo1984
veterán
spojler
amúgy a zsarut miért is nyúzta meg a predátor, valaki érti ezt? a nemzeeti gárda az tényleg viccnek is rossz volt, főleg, hogy levadászták őket, és még alinet sem nyirtak, bezzek a maréknyi csapat amatőrökből henteltek mint állat! viszont most a savnak nagyobb szerepe volt, embereket átmarta, meg szét, eddig csak égetett, de most kissé eltúlzottan erős volt! de ennek ellenére a predátor pusza kézzel is széttépett pár alient, az első részben meg a páncélját is ledobta, mert marta....
meg ez a műholdas fertőzési zóna is poén, mert miből vették, hogfy meekkora terület, meg mi?
szóval szerintem 1xnézhető gyengeség lett csomó hülyeséggel tűzdelve! meg mi értelme volt a predátornak feloldani a hullákat???? hülyeség a köbön....
-
Archer
őstag
SPOILER
Aliens vs. Predator 2: Reménykedtem, hogy az első résznél nézhetőbb filmet sikerül összerakni de hát.. Történet nulla(bár ez várható volt), a "színészek" játéka a béka segge alatt van(mondjuk mindegy is, mert elég hamar elhullik a nagy része), látvány szempontjából rendben van de csak a látvány kevés az üdvösséghez. Ami egyedül tetszett az a Predator "karaktere" volt az összes high-tech cuccával meg a baromi nagy pofonjaival együtt. Kicsit valahogy visszajött a Predator filmek feelingje. A rasztahajú predalien elég vicces meg a Nemzeti Gárda gyanánt kiküldött 3 Humwee megy egy Stryker is szintén vicc kategória ráadásul lőnek de minek? Az Aliensben azért elég jól darálták a fegyverek az a alieneket itt meg... Miért nem lehetett itt is(mint az Aliensben) az embereket normális ütőképes félként feltüntetni nem pedig céltáblaként? A film utolsó pár perce megint csak előrevetíti a folytatást, remélem abban kicsit összeszedik magukat a rendezők mert ez így elég gyenge a méltán híres elődökhöz képest mind Alien mind Predator vonalon. -
Integra
titán
válasz
diablo1984 #2664 üzenetére
a könyvekben a kifejlett hím xenomorphokat heréknek hívják.
ők nem képesek ugye nemzésre.
egyedül a királynők. valahol olvastam azt is hogy hogy került a here a nostromora, csak nem találom a linket. mert ugye ott csak egy volt szintén, mert here volt..szerintem nem csak terhes nőkre hajtott hanem mindegy volt. emlékszel az étteremben a csajra? azt hittem én is hirtelen hogy ott arcba csap. aztán későbbi képen látszódott hogy a mellkasa robbant szét neki is, szóval itt már nem volt válogatás, mindenki gazdatest.
gondolom evolúció lett ez a tojásrakás mentes királynő dolog, hogy predatorból nőtt ki.
kellene találni kifejezetten avp oldalakat és azokon olvasgatni, csak hát kinek van ehhez annyi ideje.. -
diablo1984
veterán
válasz
Integra #2661 üzenetére
spojler tartalmú sorok következnek, megtekintése csak olyannak ajánlott aki látta a filmet, vagy poént le akarja lövetni általam!
here
, nyolcadik utas a here
de tényleg, azelőtt tojta a tojásokat, majd ripley-után szabadon szült, mostmeg belerókáz a terhes nőbe(de miért pont terhes, azt sem értem)
-
Integra
titán
válasz
diablo1984 #2662 üzenetére
első rész volt a legjobb.
a második nem tetszett ezzel az idióta dimenzió kockás dologgal.
a harmadik meg.. szemét húzás volt, ott sajnáltam a srácot, meg is tudtuk hogy ki az autista gyerek az "első" részben -
diablo1984
veterán
válasz
ngabor2 #2660 üzenetére
kocka trilógia? 3 ph-s arc sörözik vagy mi?
amúgy azok is jók/elgondolkoztatóak, nekem az 1 tetszett a misztikuma miatt, meg a mimegmérmár érzés miatt, a 2 kissé csavart a dolgon, de az 1 poénja már le volt kissé lőve, szóval gyengült, a 3 meg már nemistudommitmondjak, kissé nekem sok volt, a vége meg hát durva! 1x nézhető számomra, mert 100x is megnézhetem, abban logikát nem találok!
-
Integra
titán
válasz
diablo1984 #2659 üzenetére
nem, az már fejlődött.
emlékszel a 8ik utasra? ott is volt egy rész miko ilyen kis formában "csúszott-mászott" a folyosón. az a kanálisban már a kirágta magát de még nem lett here igazából köztes valami volt.
de az való igaz hogy a predalien elég gyorsan lepetézte a kórházat és mint a villám kifejlődtek a herék tucatszámra.. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2654 üzenetére
nem fogod elhinni... ma pont ezt a 2 filmet néztem meg... engem se szögezett egyik se a székbe.
asszem holnap előkaparom a kocka-trilógiát, azt is régóta meg akarom nézni.
-
-
csapos2
addikt
válasz
diablo1984 #2657 üzenetére
SPOILER!
Hogy hogy nő meg, azt nem tudom. De egy fél másodpercre megjelent, egy olyan alien, ami még nem volt teljesen kifejlett, csak valami köztes stádiumban leledzett. Mégpedig akkor, amikor a tesók a kulcsot keresik a fekáliában és egy pillanatra odavilágítanak a szemből érkező zajra. No, akkor van egy "tini" alien.
-
diablo1984
veterán
válasz
csapos2 #2656 üzenetére
hát igen a VS p projekt már a családalapitás, pedig az alien sorozatban a kis parazitával akár a nyugdijra is készülhetett az egyén, mire "meg(ő)szült"!
de hogy nő meg olyan hamar? mert figyelted, ebben a filmben is kicsit csak akkor látsz, mikor előbújik, utána a következő percben meg gigantikus csótányok mászkálnak mindenfelé!
-
csapos2
addikt
válasz
diablo1984 #2655 üzenetére
Na... nanana...azért nem tart az olyan sokáig már az első részben sem. Ott is kifejlődik a csókában néhány óra alatt az alien.
"...a nyálas romantikus történet is egy falra szegezve ér véget(és nem családi fotóra gondolok)! "
Ezen viszont besírtam.
-
diablo1984
veterán
válasz
ngabor2 #2652 üzenetére
jaja, a mozis hangja is felröhögött, meg én is, főleg a mi kormányunkra gondolva! épp most végeztem amúgy vele, furcsaságok akadnak a filmben bőven, mégpedig:
spojler
az alienek a 8.utas ban még napokig, vagy hetekig fejlődtek az emberi szervezetben, itt meg bemegy, kijön...., sőt kijön, megnő azonnal!
az elejére koncentrálni kellett, hogy az első rész egyenes folytatása lenne a 2., nemtudomhol egy filmkritikában szerintem ez sem tünt fel nekik, csak szimplán sz@rozták! igaz hentelős, de kaki egy kissé, a nyálas romantikus történet is egy falra szegezve ér véget(és nem családi fotóra gondolok)! GRRRR a romantika!spojler off
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ngabor2 #2652 üzenetére
jah, nálunk is felröhögött a mozi, érdekes "röhögés" volt...
I'Am Legend - egyszer nézős, Smith jót alakít, de maga a film nem fogott meg
AvP2 - nekem vicc kategória volt, kár volt kidobni rá a jegyetmod: Cloverfield-et nagyon várom
-
-
mark75
senior tag
10,000 b.c
ezt a filmet már nagyon várom.nagyon-nagyon
jövö héten irány a mozi jön a RAMBO ,full kép-full hangal akarom látni -
ngabor2
nagyúr
megnéztem az avp2-t... annyira nem ültetett le. mondjuk nem is igazán volt még olyan lehetősége se, mint az 1. résznek. azért a vérfröcsögésen kívül 1 beszólás volt benne, az tetszett nagyon, de azt nem írom le
-
mark75
senior tag
megnéztem a csillagpor filemt,kellemesen csalodtam benne,nem vagyok oda anyira a fantasy filmekért,de ez tetszet.
a d-wars már nem enyire,sokkal-sokkal job filmet is ki lehet volna hozni belöle. -
törölt tag
the invisible
nem rossz kis film, elalvas elotti idotoltesnek boven megteszi, a trailer alapjan jobbra szamitottam, azt hittem akcio lesz, kozben meg kiderult, hogy inkabb drama...56 csepp ver
itt is jobbra szamitottam, erdekesen oldottak meg a szinpad es a film kevereket, annyira nem tetszettSOS szerelem
hozza az utobbi evek magyar filmjeinek szinvonalat, jokat derultem rajta, szorakoztato, paroknak siman ajanlott
a legjobb resz: az utolso 5 perc, amikor Juci is feltunik a szinen -
tbs
addikt
válasz
Janoska26 #2639 üzenetére
Pedig nem olyan gázos a film... Mondjuk fura, hogy ~3 évadnyi rajzfilmet toltak bele 1 1.5órás filmbe. Azaz a rajzfilm nélkül nemkicsit hézagos a film sztorija...
Jók az autós jelenetek benne. Durva CGI-vel. De annyira, hogy HD-n kockázva sem veszed észre a vágást, amikor a cgi autó/ember/környezetből valódi lesz... Az is kétséges, hogy CGI... De azokat a trükköket nem lehet élőemberkamerával megcsinálni... (Pl. szélvédőkön keresztülszáguldó kamera...)
Rajzfilm után néztem, nekem tetszett... Ami nagyon üt benne: a zene.
Ja, az NFS lófax ehhez a témához. Inkább Burnout, de az is light.
-
lorcsi
veterán
-
Arnold2
őstag
válasz
Integra #2632 üzenetére
Jézus,miket nem tudok meg.
Talán el kéne kezdenem olvasni a Predátor könyveket.
Van olyan könyv esetleg ami a predátorok anyabolygóján játszódik? Ami pl bemutatja egy átlagos predátor átlagos mindennapját. Hogyan viszi el az anya predátor gyerekét a suliba, hogyan sminkeli magát? Mit csinál az apa predátor, ha dugóba keveredik, vagy ha gyereke 1-est kap élijen gyilkolásból?SPOILER!!
Mert a filmben az a pár másodperc tetszett igazán, ami a predátor bolygón játszódott. Meg az is fasza volt ahogy a körpenge telibekapta a szöszi kiscsajt. -
Bibby
addikt
Éljen, visszatért...
Amúgy a végefelé megint kicsit többet megtudtam az AVP2-ből mint szerettem volna!
-
Integra
titán
válasz
csapos2 #2630 üzenetére
húha...
én nem olvastam mindet és anyáméknál vannak a könyveim, oda meg most tuti nem megyektalán hétvégén..
de a hivatalosnak én a steve perry könyveket tartom egészen addig a részig, amikor ripley visszamegy a földre és felrobbantja azt.
elég sok független mellékszál könyv van ami sehogy se kapcsolódik a fő idővonalhoz és történésekhez.
a predatoros csajszi is ilyen asszem, bár a predator könyveket annyira nem olvastam, de ezt igen. ha megvan otthon és nem kölcsön kaptam, akkor persze megnézem hogy melyik könyv az -
RedWing
aktív tag
There Will Be Blood [link]
Nálam abszolút 10/10! Igen ajánlott kategória! -
punish3r
aktív tag
ha már vki említette Mortal Kombatot, lesz 3. rész 2010-ben
-
Eagle16
addikt
Megnéztem ezt a The Nines-t. Ha valaki értette, akkor szóljon
Odafigyeltem végig, de valahogy nem jött át a film
(igen, a Rambo 1,2,3 történetét fel tudtam ám fogni)
-
brownus
veterán
sanctuary lesz a tvben is, verigut
-
Integra
titán
válasz
csapos2 #2584 üzenetére
nézd, simán lehet, hogy tévedek, de szerintem a lány yutani volt.
és swarci pedig annak a kis magántakaritó cégnek volt a tulaja amit csak szimplán waylandnek hivtak.
de van a wayland-yutani corp
aminél meg azt olvastam hogy az alapítoja charles bishop yutani..
szóval van még itt mit össze rakni asszem -
BITBOYS
addikt
Lehet indítani kellene egy Filmvilág Spoiler topikot is
Vagy hülye ötlet? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
csapos2 #2603 üzenetére
(megmagyarázó hangvétel) ..nekem meg azért tetszett, mert rólunk szólt és pont akkor voltam 8-os amikor ez ment...
azt hiszem, ez mindent megmagyaráz, és mint vidéki gyereknek ez nagyon jó szórakozás és élmény volt akkor..főképp, mert akkori életem/életünk min.felét az álmodozás tette ki.. Ma is nagyon kellemes emlék számomra az az időszak.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest