Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• egle

tag

válasz Jégkokó #6116 üzenetére

Ja tárgyilagosak. Csak érdekes módon amikor olvasom a hozzászólásait itt a topikban, akkor kb. ugyanaz az okoskodó stílus olvasható ki belőle, mint ami úgy általában jellemzi az egész fibernetet. "A net jó, a net megy, a net tökéletes. Folyamatosan fejlesztés alatt áll, és különben is biztos vírusos a gépe azért ilyen lassú. " Aha. De én kérek elnézést, havi majdnem 11000 forintért mit is várjon az ember, nem igaz?
    Azt kérdezed, milyen propaganda hazugságok? Eleve ott indul a dolog, hogy ez a szolgáltatás köszönő visznyban sincs a 8 mbit-tel. Jó esetben eléri az 1 mbitet. Akkor miért is kell 8 mbitnek reklámozni? Ez olyan mintha rá akarnék sózni valakire egy Trabantot, mondván "ez BMW ember, nem látsz? Ja hogy Trabantnak néz ki, ugyan ne foglalkozz ilyen apróságokkal!" Ezen a ponton már meg is bukott a dolog. A többi, pl. az ügyfelekhez való hozzáállásuk, ezek után már szót sem érdemel.

"Mert eddig a hsz tárgyilagosak voltak és nem védték foggal körömmel a fibert"

Egyetlen egy olyan hsz.-t nem láttam még tőle itt a topikban, ahol leírta volna hogy, "Hát igen, pl. Gödöllő és környékén egy rakás szar a szolgáltatásunk, és képtelenek vagyunk megoldani. Ez van."
    Vagy te láttál ilyet bármelyik hozzászólásában itt a topikon belül? Én nem.

"Meg amugyse ő felelős azért, mert nálad rossz a nat."

Naja, ezt nem is mondtam. Viszont akkor ne akarja már bemesélni nekem, hogy fejleszt a fibernet. 2 évre visszamenőleg tökugyanazok a problémák. 2 év, vágod? Ennyi idő alatt nem voltak képesek megoldani? Ennyire hülyék, vagy ennyire szarnak bele? Szerinted?

Aktív témák

Hirdetés