Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #12835 üzenetére
Az a 6700ft a 120/10-es netert, es a 94 csatornas digitalis csomagert, hogy jott ossze?
Azert kerdezem mert ez nagyon jo ar, de a weboldalukon nyomat nem latom ilyen araknak.
-
-
rocket
nagyúr
Tiszta HDSNET feeling a ceg, ok vegul nevet, es ezzel szerencsere mentalitast (lehendo/meglevo ugyfelekhez valo hozzaallas, problema kezeles) is valtottak, persze tokeletes sose lesz, mint ahogy mas szolgaltatoknal se az, de latszik azert, hogy ugyfelkezelesben felzarkoztak az elmezonybe.
Eljon az ido amikor a Fibernet is muszaj lesz valtoztatni a jelenlegi mentalitasan, mert kulonben elsullyednek.
-
rocket
nagyúr
válasz
Hammon Serra #6177 üzenetére
Addig kiserleteznek amig a DIGI ledaralja oket lannet kapcsan, es ennek koszonhetoen letaszitja oket a 3. helyrol a szolgaltatok kozott.
Nekem meg mindig nem valaszoltak semmit, mar 4x kertem informaciot a weboldalukon keresztul, es 3x irtam emailt, atvette a HDSNET szerepet a Fibernet a "lesz@rjuk a leendo/meglevo ugyfeleket" kategoriaban, vicc tenyleg, hogy meg a szokasos sablon valaszokat is keptelek elkuldni..
-
rocket
nagyúr
BIX statisztikaban jol lathatok a leallasok.
-
rocket
nagyúr
válasz
Kapitány #5999 üzenetére
Amit irsz akkor lehetne egy indok ha legalabb ar/ertek aranyban tudna valamit nyujtani a felhasznaloknak a Fibernet mas szolgaltatokhoz kepest, de az egyik legdragabb szolgaltato, ebbol a felhasznaloknak az tunik ki, hogy tulzottan penzehesek a tulajdonosok-befektetok meg mas szolgaltatokhoz kepest is (pedig azokat se kell felteni).
Egyszeruen felhaborito, es elfogadhatatlan, hogy egy maximum 10mbit letoltesi sebeseggel rendelkezo csomagban, sokszor a valodi sebesseg meg a 10%-ot se eri el.Fiberlan szolgaltatas is mar vagy 3 honapja kint van a weboldalon, semmilyen infot nem kaptam, feliratkoztam a weboldalon, irtam tobbszor is mar emailt, valaszra se meltatott senki.... letezik mar egyatalan a szolgaltatas gyakorlatban?
Minden szolgaltatonal vannak problemak, de messze a legrosszabb a nagyobb szolgaltatok kozul szinte mindenben a Fibernet, ar, minoseg, ugyfelszolgalat, garantalt savszelesseg, feltoltesi sebesseg.
Eszre kellene venni, hogy vege az aranykornak a szolgaltatok szempontjabol, amikor a kiosztott teruleteken mas alternativaja nem volt a felhasznalok tobbsegenek, igy kenytelenek voltak turni a sz@rt, mikozben jokat rohogtek a markukban a befektetok-tulajdonosok a tuloldalon, hogy szepen lehuzzak az embereket a verseny hianya miatt, es ezert szinte meg ket fuszalat se kell keresztbe tenni.
DIGI megmozgatta az allovizet, aki nem valtoztat az aranykori mentalitasan, az elsullyed.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest