- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hát én nem tudom most mi van. Mielőtt itt kérdeztem volna, azelőtt csekkoltam ezt az oldalt, illetve ezt a youtube videót. Egyik helyen sincs se felhasználó létrehozás, se root jelszó megadás, ugyanúgy ahogy nálam sem volt. Miután beállítottam a billentyűt a helyet, illetve az időzónát majd rányomtam, hogy telepítsen, nálam rögtön elkezdett futni a telepítést jelző csík, majd úgy 10 perc múlva már újra kellett indítanom. Nem volt lehetőségem sehol sem user-t létrehozni, csak ha újraindítottam a gépet és az első bejelentkezéskor. Átnyálaztam a dokumentációt: gondolom amikor azt mondja, hogy: "In the top part of the screen, two additional options are available, allowing you to configure authentication settings" akkor náalm és azoknál akiket linkeltem teljesen más felület volt, méghozzá ez. Itt nem látok lehetőséget user létrehozásra. Innen töltöttem le az ISO-t, ezt választva: Fedora 32: x86_64 DVD ISO.
A windows-os kinézet még elég rendesen beidegződés nálam, de igyekszem elhagyni. A Mate ajánlást köszönöm, lehet azt is ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- Vallás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest