Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
De, csak bedugom a kártyát és kész. Media Writer-el felírtam a rendszert, bedugtam a Pi-ba, ssh-n próbáltam belépni. Eszerint kezdtem el. Úgy gondoltam, hogyha nincs user, akkor simán csak
ssh 192.168.1.15(pi ip címe), viszont jelszót kér. Itt el is akadtam
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van minimal csomag, bár azt nem tudom melyik verzió
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyelőre nincs monitorom azért gondoltam így megoldani, a cikkíró meg gondolom az első lépéseket monitorra kötve teszi meg. Vagy az írás óta már van alap felhasználó jelszóval? Egyébként igen, gui nélküli fedorát szeretnék, mert a gui már sok lenne a 3-as pi-nak. Van
.