Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Hali, lenne két kérdésem, talán Fedora specifikusak, bár az első sztem nem az:
1./ Fedora 22 Gnome - XFCE:
bluetooth adapterrel külső bluetooth hangeszközt (audio receiver) szeretnék hozzáadni. BT csatlakozás már van a két eszközt, VLC-vel próbáltam, de nincs elérhető csatlakoztatott külső hangeszköz.
Jelenleg a VLC csak a "belső hangforrás analóg sztereó"-t ismeri hangeszközként.
Hogy lehetne csatlakoztatni a külső hangeszközként a BT receivert?2./ ugyanezen az gépen a Egér és érintőtábla ->P eszközök -> Syn/Ps2 Synaptics TouchPad.
Eddig minden disztrónál volt egy olyan beállítási lehetőség, hogy gépelés közben le lehetett tiltani az egérpadot, mivel sokszor tapasztaltuk, hogy a csuklóval - ha ránehezedtünk a tapipad melletti sík műanyag részre - elmozdult a kurzor, így elugrált a szövegírás gépeléskor. Remélem, h érthető és nem túl zagyva.
Szóval Fedoránál nincs letiltás opció. Synapticsra rákerestem a Yumexben, de nem tudtam megoldani a problémámat.
Van ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest