Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Hali, lenne két kérdésem, talán Fedora specifikusak, bár az első sztem nem az:
1./ Fedora 22 Gnome - XFCE:
bluetooth adapterrel külső bluetooth hangeszközt (audio receiver) szeretnék hozzáadni. BT csatlakozás már van a két eszközt, VLC-vel próbáltam, de nincs elérhető csatlakoztatott külső hangeszköz.
Jelenleg a VLC csak a "belső hangforrás analóg sztereó"-t ismeri hangeszközként.
Hogy lehetne csatlakoztatni a külső hangeszközként a BT receivert?2./ ugyanezen az gépen a Egér és érintőtábla ->P eszközök -> Syn/Ps2 Synaptics TouchPad.
Eddig minden disztrónál volt egy olyan beállítási lehetőség, hogy gépelés közben le lehetett tiltani az egérpadot, mivel sokszor tapasztaltuk, hogy a csuklóval - ha ránehezedtünk a tapipad melletti sík műanyag részre - elmozdult a kurzor, így elugrált a szövegírás gépeléskor. Remélem, h érthető és nem túl zagyva.
Szóval Fedoránál nincs letiltás opció. Synapticsra rákerestem a Yumexben, de nem tudtam megoldani a problémámat.
Van ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Crypto Trade
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest