- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Dhampir #4899 üzenetére
Nem tudom Winét nemigen használok (max Dosboxot
), ha nagyritkán Win kell akkor natívan használom, de mivel ez egy tesztrendszer ha megmondod mit/hogyan telepítsek, akkor majd ki tudom próbálni...
joecontra: fceux elvileg használ opengl kimenetet ha tud, de lehet anélkül is megy, első körben megnézéném, hogy 3d-vel van-e gond ánblokk vagy csak a Hedgewars-sal, amúgya a 32bites 14.04-es Lubuntut próbáltam még a nyáron, hát az vmi iszonyat bugos volt, nem ment a Zoiper, Evince, tömötítők egy része, Chrome/ium alatt nem lehetett kieget hozzáadni a hivatalos Chrome webrárhelyből, mert azonnal összeomlott (ez mondjuk az összes 32 bites disztrón így volt a 38-39-es verzójú 32bites Chromiummal, míg a 64bitessel nem volt gond), míg mondjuk a szintén 14.04 alapú, de 64bites Mint 17 Xfce-vel meg semmilyen bugba nem futottam bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest