Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Nem virtuális gép, írtam. Inkább készítettem virtuális gépen is képet arról milyennek kellene lennie, mert még mindig ott tartunk hogy én vagyok a béna. Ja és ez a custom partitioning képernyő. Megtaláltam már korábban is. Előző postomban 3-ik kép.
Beszéljenek a képek magukért:
Ilyennek kellene lennie:
Text install úgy működik, hogy boot loader amikor feljön meg kell nyomni valamilyen billentyűt, és a megjelenő prompt-hoz kell beírni, hogy linux text
Látható hogy nem jelzi a kettő ext4-es partíciót, helyette egyben zfs_member van. Csak formázni és új partíciós táblát lehet létrehozni ahelyett, hogy a sz@jbatekert második partíciót ami ext4, megjelölhetném root-nak.
Ez az a képernyő:

De hiába nyomkodok akármit is, mert nem működik a billentyűzet. (pedig az van kiírva alulra, hogy press any key)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest