Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Tesztelés képp csináltam egy upgradet a 17-esre, dvd-ről. Eldolgozgatott vele jó ideig és utána a frissítés is. A végén szintén wifi jelzés nélküli lett a NM ikonja (de ez meg is javult ahogy rebootoltam, mert hát egy ilyen hosszú upgrade folyamat után azért nem árt egy újraindítás).
Lett azért egy újabb bug (amivel már az LMDE rendszeren találkoztam), éspedig az, hogy az lxpanelen levő menü gomb ha felső tálcán van akkor lenyitva csak egy fehér téglalap jelenik meg a menük helyett. Ha a tálja alul van akkor jó. Kár érte, és ez tuti nem fog majd egy újratelepítéssel sem megoldódni, ez egy olyan bug ami ahogy említem is, más rendszerek alatt is előfordul. Nem tudom mi miatt, kernel vagy franc tudja mi hozza magával - nem vagyok guru. Kár érte, mert így ahogy gondoltam, a frissebb rendszeren csak újabb bajok jönnek elő.
Egyelőre nekem ez a distro nagyon hegesztgetős így de azért a közeljövőben majd újra próbálkozok egy friss telepítéssel, addig viszont szétnézek a többi distro háza táján is
Kösz az eddigi segítségeket, infókat. Majd még jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi