Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

válasz rokefeller #3534 üzenetére

Oké, legyen :R (de egy ilyet nem észrevenni, hogy a panelon virító hálózatkezelőnek az ikonja nem jelzi vissza a kapcsolódást és 0 jelszintet mutat. Ez így furán ment át a teszten, szerintem ebben megegyezhetünk :F De üsse kő átment, viszont egy ekkora égbekiáltó bugot mennyi idő korrigálni? Amire még én is azt mondom, na ez még belefért. Csak nem egy hét. Kíváncsian várom a napokban lesz-e javítva ;)

Na de ne egymást húzgáljuk itt :R holnap nekiesek kicsit megmozgatom a rendszert és meglátom mi sül ki belőle. Remélem jó, mert ez a Lubuntu ma este is olyan lassú, hogy alig nyitott meg nekem egy böngészőablakot is amibe most írok. Innen a fórumról kapott böngésző cache ramba tétele is megvolt pedig, és közben csekkolom a htop-al is a ramot, fele üres. De hogy mi fogja meg a gépet mikor a böngészőn kívül (amiben 4 fül van megnyitva) csak egy terminal, egy deluge, egy leafpad és egy double commander ablak van megnyitva :F az ubival már a hócipőm van tele emiatt a nagy belassulások miatt (akár már pár napos telepítés után is). Ilyenkor ha nagy nehezen megnyit még egy vlc-t akkor azon is egy idő után meg-meg akad a kép és elveszti a szinkront a hanggal. Hiába vagyok LXDE felületen. Elsőre pedig a unity-t okoltam, de annak csak annyi a sara hogy már induláskor csigalassú tőle a gép, lxde alatt meg pár óra azért eltelik mire belustul. Na de félnaponta rebootoljak, hogy tovább tudjak dolgozni? Nem windows ez kérem.
    Lényeg a lényeg, már Debian alatt is javulást éreztem ezen a téren és a Fedora alatt remélem még több javulás lesz.

Új hozzászólás Aktív témák