Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Oké, legyen
(de egy ilyet nem észrevenni, hogy a panelon virító hálózatkezelőnek az ikonja nem jelzi vissza a kapcsolódást és 0 jelszintet mutat. Ez így furán ment át a teszten, szerintem ebben megegyezhetünk
De üsse kő átment, viszont egy ekkora égbekiáltó bugot mennyi idő korrigálni? Amire még én is azt mondom, na ez még belefért. Csak nem egy hét. Kíváncsian várom a napokban lesz-e javítva 
Na de ne egymást húzgáljuk itt
holnap nekiesek kicsit megmozgatom a rendszert és meglátom mi sül ki belőle. Remélem jó, mert ez a Lubuntu ma este is olyan lassú, hogy alig nyitott meg nekem egy böngészőablakot is amibe most írok. Innen a fórumról kapott böngésző cache ramba tétele is megvolt pedig, és közben csekkolom a htop-al is a ramot, fele üres. De hogy mi fogja meg a gépet mikor a böngészőn kívül (amiben 4 fül van megnyitva) csak egy terminal, egy deluge, egy leafpad és egy double commander ablak van megnyitva
az ubival már a hócipőm van tele emiatt a nagy belassulások miatt (akár már pár napos telepítés után is). Ilyenkor ha nagy nehezen megnyit még egy vlc-t akkor azon is egy idő után meg-meg akad a kép és elveszti a szinkront a hanggal. Hiába vagyok LXDE felületen. Elsőre pedig a unity-t okoltam, de annak csak annyi a sara hogy már induláskor csigalassú tőle a gép, lxde alatt meg pár óra azért eltelik mire belustul. Na de félnaponta rebootoljak, hogy tovább tudjak dolgozni? Nem windows ez kérem.
Lényeg a lényeg, már Debian alatt is javulást éreztem ezen a téren és a Fedora alatt remélem még több javulás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(de egy ilyet nem észrevenni, hogy a panelon virító hálózatkezelőnek az ikonja nem jelzi vissza a kapcsolódást és 0 jelszintet mutat. Ez így furán ment át a teszten, szerintem ebben megegyezhetünk
De üsse kő átment, viszont egy ekkora égbekiáltó bugot mennyi idő korrigálni? Amire még én is azt mondom, na ez még belefért. Csak nem egy hét. Kíváncsian várom a napokban lesz-e javítva