Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
El is fogadnám amit mondasz, de épp ez az hogy semmit nem "baszcsiztam" még a rendszeren, hanem csak simán feltettem és hagytam, hogy frissítse az elérhető frissítéseket.
Na most így, hogy még nincs belepiszkálva és már 2 ekkora bug jelen legyen, én ezt mindennek hívnám csak nem stabilnak. Csak mint zöldfülű fedórás közlöm a telepítés utáni "élményeimet", nem vitát akarok szítani
Ma reggeli frissítéseket engedélyezve -pl új kernel - és a rendszert újraindítva, a yumex megoldódott, de a network manager panel ikonja még mindig csak downgrade után mutat jelerősséget és csatlakozott hálózatot.Amúgy számomra új rendszer lévén pont nem akarok még semmibe belenyúlni, semmit feltenni a rendszerre mert csak tesztelgetem magamnak mennyire tudom majd magaménak érezni ezt a disztrót. (Pl most is a Lubunturól írok, azt használom élesben).
Ha már beletúrtam volna valami fájlba és amiatt lenne valami azt mondanám én vagyok sügér, de így hogy alapból így viselkedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest