Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sziasztok!
Próbálgatom a Fedora 16-ot, hogy szokjam a rpm alapú vonalat is

Van ebben olyan, hogy stabil meg nem stabil repo? Csak mert feltettem egy lxde spint, hagytam befrissíteni magát és mire kész lett a rendszer a NetworkManager állapot ikonja nem jelez vissza jelet (üres, mintha 0% lenne a jel) és nem mutatja azt sem hogy melyik hálózathoz van csatlakozva (csak ha ráviszem az egeret akkor a felbukkanó megjegyzésben látszik.
Ha a NetworkManager összes csomagját eggyel visszaveszem (downgrade) akkor javul meg. Ha újra engedem frissíteni akkor újra nem mutat jelerősséget és hogy hova van csatlakozva.
Ugyanez a yumex. Ha hagyom a legfrissebb csomagon (talán 3.0.5 ?) akkor nem lehet elindítani mert kifogásolja hogy a backend nem fut. Ha visszaveszem ezt is (3.0.4-re ha jól emlékszem a verzióra) akkor elindul.
Nem állítottam semmit, nem machináltam a repokkal, csak ahogy volt a telepítőn feltelepítettem a rendszert és hagytam frissítse magát a legfrissebbre. Még a programjaimat és beállításaimat sem tettem fel/ eszközöltem.
Ilyen bugos dolgok is bekerülhetnek az alap repoba?
ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?