- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
Tudom én, hogy elavult kb. mint az ext4 fájlrendszer amin van meg még vagy 100 egyébb dolog.
Viszont nem ölnék valamibe rengeteg erőfeszítést amit az idő 95 vagy még több %-ban nem én használok.De az újratelepítés nem feltétlenül kínszenvedés. a /home-ot meghagyod, akkor a felület lényegében ugyan az lesz amit megszoktál, meg a programok beállítása. Néhány konfig kell majd a /etc-ből, meg a repókat beállítani. Programokat feltelepíteni meg a vga drivert, ha kell és lényegében kész vagy.
Aha, meg miután feltetettem a kiherélt Fedorát akkor elkezdem a fontokat, a kodekeket meg a media cuccokat meg a videószerkesztőket meg a forrásból fordított progikat meg amit kifelejtettem (eddig mindig volt, csak pont megmaradt a régi HDD-n)... na hagyjuk.
Ilyen nálam egésznapos programba akkor kezdek, ha minden kötél szakad. Titkon reménykedek, hogy van valami minimál megoldás is. Hétvégén kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest