- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hell! \m/
Na, megint zavart érzek az erőben, de persze elfogadom azt is, hogy egyszerűen csak hülyeséget gondolok. Egyrészt most jöttem rá, hogy a Debian grubja növekvő sorrendben rakja a menübe a kerneleket, tehát nekem mindig a legalsót kell kiválasztani ha a legfrissebbet akarom butulni (persze nem írja ki a menüben a verziókat, mert az úgy túl egyszerű lenne). Eközben pedig azt vettem észre, hogy az első menüpont kb. az eredeti installkor felkerült kernel, a másik pedig a legfrissebb (installonly_limit=2 van beállítva a /etc/yum.conf-ban). Nem a két legutolsónak kéne fent lenni? Most megnéztem yum-mal a csomagokat, és ezek vannak fent:
[peter@otthon ~]$ yum list installed | grep "^kernel"
kernel.x86_64 3.1.0-7.fc16 @koji-override-1/$releasever
kernel.x86_64 3.1.5-2.fc16 @updates
[peter@otthon ~]$Jó ez így? Bág vagy fícsör?
Szerk.: Nem beszélni magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest