Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiblerses
újonc
Boldog Új Évet kivánok mindenkinek,igaz kicsit megkésve.
Lenne a játék Grafika beállitásoknál néhány kérdésem.
Hadverprofil?Többmintás élsimitás?Apizotropikos szűrés?Adaptive Vsync?Ezzek mik?
Más:Elhelyezhető tárgyat ha letettem,hogyan tudom útólag máshova helyezni?
Más
éha a képernyő alatt mintha elmosódna a kép,de nem laggolás nem tudom mitől van,de utána pár másodperc és minden újra jó alul is.Csak a képernyő alján mosódik el.Valaki tudja ,hogy ez mitöl van? -
Kiblerses
újonc
Köszönöm szépen.Beállitottam az FPS számlálót és mindig 60FPS-n van,néha ugrik le 56ra egy pillanatra.
Nekem nincs bent egy mód sem.Élsimitást mire érdemes állítani?Vagy hadjam ahogy van kettesen?
Még egy olyan problémám van ,hogy nekem a sugó panel játék közben nagyon kicsi ,meg az üzemanyag és km/h számláló is. -
Kiblerses
újonc
Tpeti helyett kérdeztem,köszönöm a választ.Nekem müködik a játék(kopp,kopp).Annyi baj van nekem vele,hogy néha szaggatt egy kicsit,most cseréltem le a Geforce 9600gt kártyámat egy Geforce GTX 650 4gb-re.
Mi lehet a baj?Olvastam egyszer valaki írta az élsimitás és egyéb beállitást 500hsz-t olvastam vissza ,de nem találtam valaki írja már le ezt a normál beállítás,hogy élsimitás mire kell meg stb...
Írtátok azt is,hogy meglehet nézni,hogy mennyire használja ki a proci a kártyát,ezt hol tudom megnézni? -
Kiblerses
újonc
Nincs profil hozzáférés,ez míért van?Eredeti a játék.Mi a teendő,hogy elinduljon a játék?
(Eredeti) -
Kiblerses
újonc
Valaki aki érti a gépek erőségét,az mondja már meg nekem ,hogy normál grafon birja -e a játékot vagy akadozik majd.
Procc: AMD Athlon(tm) II X3 460 Processor 3.40 Ghz
Vga: Geforce 9600 GT 512 mb -
Kiblerses
újonc
Üdv!
Van egy Geforce 9600 GT 512mb kártyám!
Az lenne a kérdésem,hogy akadozni fog-e a játék,normál grafikán?
Mert minimális gépigényt találtam,de ajánlotatt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

éha a képernyő alatt mintha elmosódna a kép,de nem laggolás nem tudom mitől van,de utána pár másodperc és minden újra jó alul is.Csak a képernyő alján mosódik el.Valaki tudja ,hogy ez mitöl van?