Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
De legalább szélesebb lenne a látóterük. Mondjuk használhatnák a böngészőt. Híroldalak, fórumok, árösszehasonlító oldalak.
Nem! Facebookon kell kamuhíreket olvasni, vásárolni, minden!Nálunk már minden lement a családban. Bill Gates szétosztja a vagyonát, megszűnik a Facebook, fizetős lesz a Facebook, fizetős lesz az e-mail.
Volt hogy a Facebook feldobott egy nyaralásos emléket, megosztottam, erre Anyám már hívott is, hogy mi most tényleg wellnessezünk és nem szóltunk neki???
Én még 2008-ban regisztráltam a Facbookra, akkor még volt egy exkluzivitása. Mióta a család is rajta van szinte nem is használom.
Nem lájkolok. Régen ha 1db lájk lemaradt, már sértődés volt belőle. Ez lett a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Nem is csak korral. Hanem ki sem alakul. Hány olyan iphone csoportot olvastam, ahol ellopták a delikvens(főként csaj és 20 év körüli) telefonját,és valami kamu sms-sel kicsalták az icloud jelszavukat és már át is írták a telót a saját nevükre. Én elhiszem, hogy pánikol az ember meg mittomén, de egyből egy tört magyar szöveg utáni linkre kattintva önként megadni a jelszavukat?!
Pl. mamám 70 éves, egy faluban lakik, jöttek valami kamu gázórások( be sincs vezetve hozzá a gáz), szó szerint kapával kergette el őket. Itt inkább a józanparaszti ész hiányzik a mai "fiatalokból". Az iskola ehhez hozzá is járul.
Én már pl. a kreszt is tanítanám mind általános iskolában, mind gimnáziumban.
Egyik nap egy kb. 12 éves kis srác ment előttem bicajjal, valahogy éreztem, hogy baj lesz, persze direkt figyelemmel kísértem, kis srác kezét kirakja, de azzal a lendülettel húzta is be balra(középre sorolás nélkül) a bicajt. Most, ha jön egy hülye vezető az el is csapja egy az egyben. Még dashcammal is felvettem, de mit érek vele(azon kívül, hogy bizonyítom a hatóságoknak, hogy hirtelen bevágott elém mindenféle közlekedési kultúrát nem ismerve)? Engem hurcolnak meg, az én lelkiismeretem megy tropára, mert ilyen olyan dolgok miatt nem tanítják meg a mai gyerekeknek a közlekedést. A nagymamákról akik bicklizni "tanítják" az unokákat nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
Pont amennyire értelmesek azok az emberek akik ezt elhiszik. Mint amikor sms-ben küldenek egy fél héberről kínaira majd onnan magyarra google fordítózott szöveget, ahol egy olyan linkre kell kattintani, amiről süt, hogy kamu és rákattintanak..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
enginev3.0
félisten
Én sehol nem tudom használni az oldalt
és kaptam emailt
Szia!
Felhasználási feltételeink bármilyen jellegű megsértése további következményekkel járhat a Facebook alkalmazás- és szolgáltatáscsalád általad történő használatát tekintve, korlátozás nélkül ideértve a felhasználói, adminisztrátori, fejlesztői és üzleti tevékenységeidet is.
A Facebook csapata
Ha bárhol be akarok lépni akkor "A felhasználói fiókod le van tiltva"
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest