Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Én is erre céloztam, nem ismerlek, így nem is tudhatom miket osztogatsz meg, csak következtetni lehet azokból, amit írsz... De itt zárhatjuk is ezt a témát...
Aki pedig törölni akarja magát, az tegye meg, felesleges a folyton sírás amiatt, hogy törlné magát, de nem teheti meg, dehogynem van törlés gomb meg lehet nyomni, nem olyan bonyolult ez.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Ha ez valóban így lenne, csak a Messengert használnád, és pl. nem csatlakoznál csoportokhoz, stb...
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Előbb-utóbb az ilyeneket is utoléri a szankció... mindig van olyan, aki megússza, ezen kár rágódni...
De az én accountom igen, miért is ne.
Nem tudom, de az némileg árulkodó, hogy olyan csoportok tagja vagy, ahol az általad említett dologok kerülnek megosztásra moderáció nélkül... -
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Emlékszem erre, és mint kiderült a fiókok nagy része nem volt olyan ártatlan, és sokan vissza is kapták, mert felülvizsgálatàk a történteket...
Ez egyszei eset volt, egyáltalán nem gyakori.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Bárcsak engem tiltana már le a Facebook...
Lenne okom miért otthagyni.
Mármint lenne külső (ahogy látom általam teljesen megmagyarázhatatlan) indokom a Facebook-hoz ragaszkodó ismerősök felé a távozásomra.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Abban is benne voltam, de azt hál istennek megúsztam, foldották a fiókom, de telón nekem is csak a restore segített, beszarás volt az is...

-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Nekem igen.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Igen, épp most jött egy. Szerk.: nem, ez egy órával ezelőtt érkezett üzenet értesítése volt. Akkor nem, eddig nem jöttek meg.

-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
-
Dr.NX
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Vonatból fotózta.

-
psg5
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Meglepett elsőre, de igen vélelmezem, hogy kamu, de még csak hasonlóval sem találkoztam.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Nálam sincs ilyen.
Én azt vettem észre, hogy pl. a Watch funkcióban nem követett oldalak videói is feltűnnek, úgy, mintha követném az adott oldalt (a neve mellett szerepel a Követem szó). De aztán rájöttem, csak azért dobja fel ezeket az oldalakat, hogy több legyen a tartalom -> tehát több időt töltsek ott, plusz azért szerepel a Követem a név mellett, mert ha rányomok, tényleg elkezdem követni az adott oldalt.
Ugyanez a helyzet a csoportokkal is.Szóval szerintem ezek csak sunyi húzások a Facebook-tól.
-
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Bocsi egesz nap vezettem, csak az tunt fel, hogy semmit sem kapok meg.

Ja ok megvan.
-
Melack
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Kész b+, kell minden rohadt L3 supportot indiába kiszervezni
-
Sonja
nagyúr
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Törlődött is az accountja.

-
junior11
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Hatósági felszólítással kötelezték a Protonmailt, hogy kezdjen el adatokat gyűjteni bizonyos felhasználókról , amiket át kelett adniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_