Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy böngészőből megnyitva a Messengert, amely kontaktoknál végpontok közötti titkosítás van beállítva, ott nem lehet a böngészőből hívást indítani, nincs is gomb hozzá.
A telón a Messenger appban ezen kontaktokra megy a hívás.
Ez hiba, vagy feature? Mit kell hozzá beállítani, hogy menjen?
-
batagy
őstag
válasz laskr99 #23001 üzenetére
Nem facebook specifikus, hanem általános böngészővel kapcsolatos:
Firefox esetén a hardveres gyorsítást érdemes kikapcsolni, ha gyenge vagy CPU-ban integrált videokártyát használsz. Nálam legalábbis sokat segített.A facebook még így is mérföldekkel lassabb mint más oldalak, de a hardveres gyorsítás kikapcsolásával mindenem gyorsabb lett.
-
batagy
őstag
válasz WhiteWalker #22540 üzenetére
Igen , ez hasznos funkció volt, de 1-2 hónapja nem elérhető már nálam se.
-
batagy
őstag
válasz krizmo_ #22533 üzenetére
Azt meg én nem értem amit írsz.
Ezen a linken mindenki a saját profiljában az 'Események' szakaszt látja elvileg. Az Események alatt van két fül, a 'Hamarosan' és a 'Korábbiak'. Alapból a Hamarosan jelenik meg.
Ez egy ilyen rácsos nézet, négyzet alakú esemény ikonokkal, ahol azokat az eventeket jeleníti meg, amelyre bejelölted, hogy részt veszel rajta vagy hogy érdekel.Ez eddig OK.
A gond azzal van, hogy miért időben fordított sorrendben jeleníti meg az eseményeket?
Kb 2 héttel ezelőttig nem volt gond.Én nem látok semmilyen dátum állítási lehetőséget sehol ebben.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
A profilban az elkövetkező Események sorrendje másnál is fordított lett kb 1 hete?
Erre a linkre gondolok: https://www.facebook.com/profile.php?id=***&sk=eventsNekem, elsőnek dobja az időben legtávolabbi jövőbeli eseményt, majd utoljára a legközelebbit.
Megjegyzés: A https://www.facebook.com/events/calendar/ oldalon nincsen gond.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a banális vagy másnak valószínű triviális kérdésemért. Egy idősebb férfi szabó ismerősöm , amikor az üzletében jártam, megkért hogy segítsek neki a facebookra való bejelentkezésben. Nyilvánvaló hogy nem informatikus... Én azonban face-ben egyáltalán nem vagyok járatos, megpróbáltam neki ott segíteni, de problémába ütköztünk.
Két facebook accountja van neki:
1) Van egy facebook accountja egy freemail-es email címmel, amelybe be tud lépni a Win8 gépről. Van egy LG okostelefonja (nem tudom milyen típus), onnan nem megy a belépés a facebook app-pal. De nem is ezt most a kérdés.
2) Van egy másik , gmail-es facebook accountja. Ebbe szeretne belépni. Ennek az accountnak a jelszavát korábban (kb fél éve) megváltoztatta, de azt elfelejtette, és most csak a régire emlékezett. Elindítottam neki a jelszó módosítást, a 6 jegyű kód meg is érkezett . Most így emlékezetből nem is értem, hogy a kódot a freemailre kapta, nem a gmailre... össze vagyok zavarodva. De a lényeg az, hogy a kódot beírtuk a gmail-es account jelszó módosításához, azt el is fogadta. Azonban egy "Set the admin of your public page" üzenet fogad.
Utána jelezte, hogy ez az üzenet már régebben is megjelent neki. Ezt nem tudjuk hogy mit jelent, és mit kell vele kezdeni.
Valószínűsítem, hogy ez az account ezek szerint egy céges account...(?)Próbáltam megadni a másik, freemail-es facebook accountját mint admin accountot, de azt nem fogadja el, account nem létezik üzenettel.
Elnézést kérek, kicsit vak vezet világtalant. De a fő kérdés az, hogy "Set the admin of your public page" hogyan oldjuk fel? A meglévő másik accountját nem lehet megadni neki? Vagy kell egy harmadik facebook account?
Kösz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest