- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Egy elég idegsítő problémáról írnék.
Telefonon használom a facebook lite-ot (gépen is facézok, de most telefonról beszélek).
A telefonra felvan téve a facebook lite, a normál facebook nem tetszik, lassan görget, túl kicsik a betűk a hozzászólásoknál meg agyon van bonyolítva.
A facebook lite tökéletes, lenne...ha nem lenne kb. 2 hete egy olyan probléma vele, hogy írok mondjuk egy hozzászólást egy cikk alá, és értesít, hogy jött rá egy hozzászólás valakitől, rámegyek az értesítő sávra ahol látom jött hozzászólás, kidobja az oldalt meg az én kommentemig, és amit írt az illet az nincs alatta, nem látszik!
Megnéztem chrome bongészőben telefonon, ott meg ott van a hozzászólás ha írtak nekem amikor az értesítéseknél rámegyek, kidobja az oldalt és ott van a kommentem alatt aki válaszolt rá.
A facebook lite meg kb. 2 hete nem mutatja a hozzászólást, ha írt valaki a hozzászólásomra, csak a hozzászólásom látom.Mitől lehet ez..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_