- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Egy elég idegsítő problémáról írnék.
Telefonon használom a facebook lite-ot (gépen is facézok, de most telefonról beszélek).
A telefonra felvan téve a facebook lite, a normál facebook nem tetszik, lassan görget, túl kicsik a betűk a hozzászólásoknál meg agyon van bonyolítva.
A facebook lite tökéletes, lenne...ha nem lenne kb. 2 hete egy olyan probléma vele, hogy írok mondjuk egy hozzászólást egy cikk alá, és értesít, hogy jött rá egy hozzászólás valakitől, rámegyek az értesítő sávra ahol látom jött hozzászólás, kidobja az oldalt meg az én kommentemig, és amit írt az illet az nincs alatta, nem látszik!
Megnéztem chrome bongészőben telefonon, ott meg ott van a hozzászólás ha írtak nekem amikor az értesítéseknél rámegyek, kidobja az oldalt és ott van a kommentem alatt aki válaszolt rá.
A facebook lite meg kb. 2 hete nem mutatja a hozzászólást, ha írt valaki a hozzászólásomra, csak a hozzászólásom látom.Mitől lehet ez..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_