- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Nem az a baj. Vègigpörgettem mindent
Rohadt idegesítő
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. A messengerem folyamatosan azt jelzi, hogy új üzenetem van, pedig nincs. Kèretlen levelek üres, már töröltem az appot is, illetve az adatokat is töröltem ( gyorsítótár) ès mègis jelzi. Esetleg valakinek ötlet?
-
Laraxior
titán
Semmi, gépről megvan.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ma reggelre a Messenger Lite felülete elég rendesen átalakult nálam és nem jó értelemben.
Találkozott vki ezzel a jelenséggel? -
Andika20
csendes tag
válasz
NeoPampalini #31339 üzenetére
@öszönöm, hogy megnézted.
Nem értem, mi történt, a legutóbbi frissítes 2022.09.18. (v18.0.4.14), tegnap reggelig minden rendben volt
Most kipróbáltam másik telefonon, sajnos ott is ezt írja nekem a bejegyzések alatt...
-
Zozzant
addikt
válasz
classic B #31336 üzenetére
Üdv! Köszi az ötletet, megtörtént, minden frankó, minden rendben de újra belépéskor ez fogad:
A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll. Amíg vársz, tudj meg többet arról, hogy miért látod ezt az üzenetet. Köszönjük a türelmedet, míg fejlesztjük az oldalt.
Ugyanott vagyunk... én ezt nem értem...
-
Pityu.
nagyúr
Pc-n facebookon firefox alatt másnak sem működik a News Feed Eradicator ami blokkolja az üzenőfalat?
-
Andika20
csendes tag
Sziasztok!
Használja még valaki a facebookot samsung internet böngészőben? Ma az az üzenet fogadott, hogy nem írhatok hozzászólást, mert nem támogatott a böngésző, minden más ugyanúgy működik. A böngészőből a legfrissebb verziót használom, nem szívesen váltanék másikra, mert ennek egy csomó, számomra fontos beállítási lehetősége van... Valami ötlet esetleg?
-
Zozzant
addikt
Sziasztok!
Valaki segítsen, nem jutok előrébb... már írtam a Facebooknak a saját profilomból Súgó támogatás / Probléma jelentése de nem érkezik válasz sem megoldás:
Sajnos már három profilt is megpróbáltunk regisztrálni és nem tudunk belépni egyikbe sem.
Az első profilban "valaki" kétlépcsős azonosítást állított be, de nem mi voltunk ezért kódgenerátorban sincsen kódunk hozzá, nem tudunk belépni. Ehhez feltöltöttem a személyi igazolványát is már, de nem fogadták el. Ehhez a profilhoz email cím tartozik.
Sajnos ebben a profilban a születési dátuma nem jó, jelenleg 13 éves.
Emaileket kap belépéshez kóddal, aztán jön a kétlépcsős amit nem tudunk előállítani.
A másik kettőhöz telefonszámmal regisztráltunk, kóddal a telefonra.
Itt belépéskor ez az üzenet fogad:
"A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz.
A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll."Most mitévők legyünk? Kéne neki facebook
Iskolában messenger stb...
-
Visormail
addikt
Üdv!
A Watch-ban (PC-n) egy ideje nem mutatja a bal sávban, hogy mikre vagyok feliratkozva, így onnan nem is tudom kiválasztani, meg ugye így nincs jelzés, hogy melyikben van új videó. Erről lehet tudni valamit?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Csoportos Messenger üzenetnél kell lennie adminnak? Mi van, ha lemond róla, mert ugye ezt lehet. Ha nem admin kilép innen és nincs kérelem jóváhagyás beállítva, akkor vissza is tud lépni egy új üzenet beírásával? Vagy ha kilép, akkor eltűnik a Messengerből a beszélgetések közül? Köszönöm!
-
looser
addikt
Helló!
Szerintetek mi lehet az oka annak, ha különbség van a messenger tartalomban egy beszélgetésben a telefonos és az asztali böngészős verzió között? Telefonon ha hozzáírok, az már megjelenik a régi hozzászólás után, míg asztalin a kettő között több sornyi beszélgetés van még pluszban.
Üdv
-
pmheros
őstag
Nekem is dobálgatja egy ideje az android -os Messenger App hogy frissítsem a fiókomat, mert Okt 1 után megszüntetik. Telefonszámmal és jelszóval léptem be korábban is az appba, illetve a messenger.com webes felületére. Facebook fiókom nincs, nem volt.
Úgy tűnik annyi kérése volt most az App -nak, hogy adjam meg a születési dátumomat. Kíváncsiságból rányomtam a "Miért kell megadnok a születésnapomat?" sorra, de természetesen nem adott választ.
Volt gondolatom, hogy kamu dátumot adok meg. Bepötyögtem a kért dátumot, és a "Fiók frissítve. Folytathatod a Messenger használatát" üzenettel megszűnt a fenyegetőzés. Kíváncsi leszek október 1 után fog-e menni a Messenger -em, mert Facebook -ról a fiók frissítése során szó sem esett.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
nagysandor79 #31326 üzenetére
Megszüntetik a fb profil nélküli messenger használatot (vagy megint elalasztják
)
-
gyulaszu
senior tag
válasz
nagysandor79 #31321 üzenetére
Jelenleg október 1 a határidő, azelőtt szeptember 1 volt...
Meg kell csinálni és egyből inaktív állapotba tenni.
Nemrég beszélgettünk erről elég sokat. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
nagysandor79 #31319 üzenetére
Csináljon Facebook fiókot, mert nem lehet már önállóan használni a Messengert.
-
nagysandor79
aktív tag
ismerősömnek nincs face oldala, csak messenger. szeretne profil képet beállítani, ezt hogyan tudja megoldani? elvileg van rá lehetőség , de még sem tud feltölteni képet-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Hát ez besz**ás! Csináltam egy Messenger csoportot PC-n, én vagyok az admin, jelentkezést is én hagyom jóvá, ha van. Nincs másik admin. Az androidos alkalmazásban, ha belépek a csoportba, random ez fogad az üzenetírás lehetőség helyén. Ez mi a fene?! Ilyet még nem láttam. PC-n, webes felületen megy minden.
-
krizmo_
Topikgazda
Idézek egy korábbi hozzászólásodból, amivel igazolod, hogy szabályt sértettél:
"Sziasztok! Nem vagyok nagy fb használó és sajnos ezértbele is futottam egy hibába. Gondoltam a nevem megváltoztatom egy becenévszerűségre ..." -
rjg
őstag
válasz
pauliboy23 #31312 üzenetére
-
mexel
veterán
Új kérdésem lenne. Miért van hogy néhány személy ( akinél még közös ismerős is van és a FB ajánlja fel) nem tudom jelölni mert kiírja, hogy biztos ismerősöd? Ha nem ismerős ne jelöld és nem is engedi. Pedig szeméyles ismerős. Akkor minek ajánlja fel? Vagy mit tehetek ezzel? Esetleg lehet ok hogy egy nap kb 10-15 jelölést küldtem?
-
törölt tag
válasz
classic B #31305 üzenetére
Ha jól tudom volt olyan opció is, hogy kijelölhetsz embereket, ismerősöket, hogy akik révén bejuthatsz újra, ha kizárnád magad... jövőre nézve ez nem opció ilyenkor storyk-nál? (ha még van ilyen funkció)
#31306 rjg
Ha az amerikai elnököt is csak úgy letiltják... milyen jogi megoldásokra vár az átlagember...
valószínűleg úgy le**ahogy van. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Messenger 378.0.0.25.16
Tegnap "rendes" WiFi hállózatról lecsatlakoztam, Mobil netre tértem átt ideig -óráig, és azt vettem észre, hogy eltűnt 4 napnyi beszélgetésem.
Valamint megjelentek olyan beszélgetések amiket 4 napnál régebben beszélgettem teljesen másokkal.
Mindegy, hogy ki/be kapcsoltam a telefont, WiFi, Mobilnet ki/be, töröltem, telepítettem újra, jelenleg sem állt vissza az eltűnt beszélgetéseim.
Nem, nem olyan fontossak, de eddig soha nem tapasztaltam ilyent.--más--
Hírdetések a messengerbe "jelenleg és az elmúlt napokban" sikerült eltűnteni.
Facebook/Beállítások és adatvédelem/Beállítások/Hírdetésbeállítások/Hírdetések elrejtése.
Ezt napjában, amikor időm engedte többször megnéztem, és amit megjelent itt egy vagy több hírdetés, a hírdetés elrejtésére mentem, ezután 1-2 Messenger ki-be lépés után eltűntek.
Nem tudom, hogy meddig lesz tartós megoldás.
Természetesen ettől függetlenül root féle hírdetés, reklám blokkolót használok. (Energized magisk) -
rjg
őstag
válasz
ledgeri #31299 üzenetére
Stimmel, az én bajom tényleg nem GDPR jellegű. Csak tapasztalatom szerint a multiknál is két típusú ember dolgozik. Az egyik, ha nem is az Ő feladata, próbál segíteni a cégen belül. A másik lesz@rja. Sajnos most úgy tűnik a másodikat fogtam ki, pedig házon belül továbbítani egy ilyen kérést szerintem maximum egy keresés a céges telefonkönyvben, vagy egy-két telefon.
Telefonon korábban már nyelvet váltottam, nem segített. Asztaliról megpróbáltam VPN-en, amerikai szerverről, ugyanaz a sztori. Most operációs szinten nyelvet váltottam, de a nyelvi beállítások fiókhoz kötöttek, mert amint belépnék, már magyar nyelven kéri a hitelesítő kódokat és dobja fel ugyanazt az ablakot.
A webformra nem jött válasz és az smsek is elvesztek az éterben.
Már beszéltem két online marketingessel is. Mindkettő azt mondta, hogy a Facebook katasztrófa ilyen szempontból, a Google-al szemben, ahol többnyire van érdemi segítség. Az egyiknek két céges Instagram fiókkal van most folyamatban ügye. Ott addig jutottak, hogy már be tudták küldeni a személyi okmányokat. Egy másik partnere fiókját feltörték és visszaéltek a bankkártya adataival is, de nem kapott segítséget. Neki van két kontaktja, de azt mondta a 50-50% a siker esélye, attól függően, hogy éppen milyen lábbal keltek fel.
#31305 classic B
Éppen az a baj, hogy nem tudod megelőzni. Én valóban lementhettem volna az offline kódokat, de ha valakinek feltörik a fiókját, akkor had igazolja már le, hogy Ő az, aki és kapja vissza. Ha önkényesen letiltják, legyen arra is egy eszköz, ahol tud érvelni.
Engem az zavar, hogy nincs normális folyamat, illetve publikus technikai vagy jogi support.
Az, hogy a világ egyik legnagyobb IT vállalata így bánik az ügyfeleivel (akik vagy pénzzel, vagy az adataikkal fizetnek) szerintem finoman szólva sem korrekt. -
classic B
senior tag
Ismerősömnél az történt mostanság, hogy feltörték a fiókját. X db csoport adminja volt, melózott is rajta, stb. Sokáig remélte, hogy visszakaphatja a fiókját, rendőrség is be lett vonva, végül regisztrált egy újat, mert nem lett megoldás. Tudom, hogy kellemetlen újból építkezni, de ha ennyire kell a platform, talán jobb elölről kezdeni és odafigyelni, hogy máskor ne történjen meg.
-
Keput
csendes tag
válasz
krizmo_ #31301 üzenetére
Időközben jött egy email, hogy megköszönték hogy beküldtem az okmányokat. (Gondolom ez is automatikus üzenet, viszont ha újra próbálkozom belépni, mindig újra és újra azt az ablakot dobja fel hogy töltsem fel az okmányt.
Egyébként az emailben ennyi jött csak:
We can’t give you access to this account or help with your request until we receive an accepted form of ID that matches the information listed on the account. Learn more about the types of ID we accept in the Help Center. -
krizmo_
Topikgazda
Attól, hogy egyesek megsértik a szabályokat, és nem kapják el őket nem hatalmaz fel másokat arra, hogy ők is szabálytalankodjanak. Nem mindenkit ér utol a szankció egy adott pillanatban, de ez nem jelenti azt, hogy később sem kapják meg a büntetést. Ezen is emberek dolgoznak, tehát nem lehet tökéletes, mindig lesznek benne hibák.
-
mexel
veterán
Ez a tiltás vicc. Semmi konkrét indok, csak hogy megsértette az alapelveket stb. Teljesen nrmális hsz-nél is. Érdekes módon tele van trágár ocsmány mindenféle barom képpel és hsz-el, azok működnek. Ha már ennyire profik és mindent uralók akkor egy kicsit finomíthatnának a szűrésen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest