Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Az a problémám, hogy írnak marketplaceről amit látok gépen..de mobilon messengeren már nincsen ott, és eltünik, visszatenni nem tudom hogyan kell? Ezt miért csinálja?
Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje próbálok megoldani egy problémát a Messengerrel kapcsolatban (iOS-en, iPhone X) , miszerint ha valaki reagál az üzenetemre emojival (Tudjátok, szív, nevetős, szomorú emoji stb) akkor arról értesítést kellene elvileg kapják ugyanúgy mint amikor ír az illető sima üzenetet.
Én valamiért nem kapok, sőt már ez a második iPhone-om amin ugyanígy van, értesítések bevannak kapcsolva, ha írnak azt látom. Mi lehet a gond? Átnèztem már mindent, a Messengert is újra rajtam, de semmi.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
nagyúr
válasz krizmo_ #30058 üzenetére
Androidra megérkeznek ezek az értesítések, ahogy a droidos készülékkel párosított órámra is (Garmin).
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
DGery
aktív tag
válasz bopeti98 #30057 üzenetére
iPhone-on és Aplle Watch-on is megjelenik nekem a reakció értesítés, szóval nem csak Android feature
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Norbi887
aktív tag
válasz bopeti98 #30062 üzenetére
De akkor ez az egész tök random ezek szerint, hogy kinél működik, meg kinél nem?
Hát csak ez is milyen már. Mi alapján válogatják ezt esetleg user-oldalon, tényleg nem értem// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz krizmo_ #30065 üzenetére
Igen, mondjuk ez jogos, akkoriban a Dark mode, és társai is hasonló módon hol működtek adott accounton, hol a másikon.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
totron
addikt
válasz krizmo_ #30065 üzenetére
Messenger Lite mobilon az istennek se jelez új üzenetet egy ideje már. Fut az alkalmazás, több verzió is járt fenn, push üzenetek on/off, minden permutáció kipróbálva beállításilag, semmi. Ismerősnek ajánlást(!) azt jelez hanggal, mást nem. Feladtam. Mondjuk, hogy elérték, hogy csak akkor nézzek fel hozzájuk, ha önállóan jut eszembe. Ami végül is nem is biztos, hogy akkora baj.
-
Norbi887
aktív tag
Egyébként szerintem szinte biztos hogy szerveroldali/user-e válogatja hogy kinek van, kinek nincs meg mint feature, teljesen random.
Az előző iPhone-omon sem voltak értesítések a reakciókra, amióta elajándékoztam a szüleimnek, és az ő profiljukkal van használva, azóta ők például kapják arra is az értesítést.
Szóval nem telefon, hanem fix hogy account függő, próbáltam írni a supportnak hátha "bekapcsolják" majd vagy valami, bár ez kb annyit fog érni, hogy semennyit szerintem.Beállítási opció meg egész egyszerűen nincsen erre. Szerintem soha nem is volt.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Samsung S6 lite tabletem, facebook alkalmazást nem lehet át állítani sötét módra, nem is lehet megtalálni a facebook beállításain belül. Meg lehet valahogy oldani? Kifolyik a szemem a fehértől!
[ Szerkesztve ]
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Biztos emlékeztek, hogy itt kértem segítséget mert dec 29.-én tiltották az acxountomat ( máig nem kaptam választ rá, hogy miért) Az oldalon lehet kérni ugyebár ismètelt ellenörzèst amit szinte mindíg megpróbálok. Változás nincs. Szemèlyim betallozása után folyton azt írja, hogy a covid miatt nem tudják ellenőrizni mert kevès a munkatárs. Belépéskor azt is írja, hogy 30 napig kèrhetek ellenőrzèst, majd vègleg törlik a fiókot. Mint írtam szinte minden nap megpróbálom 0 eredmènnyel. Akkor most tórödjek bele, hogy vègleg törlik?? Ugyan is lassan letelik a 30 nap
-
Cupák77
csendes tag
Sziasztok. Olyat csinál telováltás után a messenger (S21),hogy ha hívnak nem jelzi,csak a végén egy csippanással,hogy nemfogadott hívásom volt. Előtte S10em volt,azon kicsörgött. Már minden beállítást végignéztem többször is. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz amdboy #30071 üzenetére
Ideje lenne már megbüntetni a Facebook-ot, ha nem lenne profitja azt mondom okés, hogy nem tud finanszírozni ÉLŐ EMBER munkaerőt (ilyen munkakörben napi 8 órában simán kellene 4-5 ezer eurós havi bért adni) de iszonyat nagy pénzt vág zsebre a cég, tehát lenne miből, és ez az ami gusztustalan.
-
totron
addikt
válasz Cs1csó #30073 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy az emberrel előbbre lenne. Primitív érzelmi irányítottság, aktuális hangulat szerinti, örökre szóló elbírálás és/vagy empátiahiány vegyülve hatalommal, önmegkérdőjelezés teljes hiánya. Ez a sor, ez a képlet mindig is szülni fog elfogadhatónak titulált rendszerhibákat, úgy facebooki vezetés, mint csoportirányítás szinten. Remegve a döntéshozó előtt, félistenségként tekintve rá bizakodnak felhasználók, hogy jobbra fordul kisiklatott digitális sorsuk, de becsapja őket az előreprogramozott tekintélyelvűség, vagyis az automatikus társítás, a hit, hogy egy pozícióban lévő személy rendelkezik azzal a logikai készséggel, stabil morális háttérrel, hogy alkalmas legyen a feladatára. Hogy sorsokról döntsön, felelősen, átgondoltan. Sok esetben viszont átlag alatti mutatókkal bírnak ezek a személyek, alkalmazottak, ezt kell megérteni. Nem érdemes bizakodni. Ez a való életre is igaz, itt sincs másként. A sok máz alatt ez a valósága, még ha nem is mindenki számára mutatja meg magát.
Ahelyett, hogy a fél életét felteszi a júzer 1 digitális lapra, 2 vagy több fiókot javaslok, karban tartott idővonallal már ha csoportéletet is szeretne élni a kiiktatást követően is és mindezek figyelembevételével való viszonyulást a szolgáltatáshoz. A kontaktjaidhoz legyen más út is, ne csak a Messengerre hagyatkozz, utólag nem biztos, hogy be fog ugrani a nevük, hiába gondolod másként. Sokan ott tévesztik el, hogy otthonuknak tekintik a felületet. Meg ott, hogy velük nem történhet meg ilyen. Ami igaz is, egészen addig, amíg egyszer csak de. Előre kell gondolkodni. Termék vagy, nem individuum, az embertársakban meg ott bugyog a leuralás ösztöne, ami előbb-utóbb érvényesíti is magát valamilyen formában.A nagy számok törvénye és szolgaian, tudat nélkül működő gépi kód frázisait is be lehetne hozni, de mellékutcáknak gondolom. Emberek korrigálnak, ha korrigálnak. Ne hagyjuk ki a júzer álértetlenkedését sem, mikor tényleg van vaj a fül mögött. Nem tudom melyikből van a több, nincsenek számok, de talán ne is versenyeztessük ezt a kettőt. 1 igaztalanul törölt, profil is sok.
[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
Egy valós alternatíva kéne, mert az jelenleg nincs. Számomra ez hihetetlen. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon kevés érintett ember küszködik ilyen-olyan problémák miatt. Csak mégis bosszantó a tudat. Egyesek tudják használni 2 vagy több kamu profillal is, mások 1 normálissal sem. A 13 év alattiakat bent hagyják, nem ellenőrzik, más "jogosult" felhasználót kitiltanak. Lehetne sorolni.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Csak azért mert van pénz, nem te döntöd el mire költik, semmi közöd hozzá... Ilyen a világ, egyesek annyi pénzük van, mint a szemét, mások meg éheznek és lehetne folytatni a sort... A világ igazságtalan... Felesleges azon agyalni, hogy mit lehetne másoknak tenni, hogy nekünk jobb legyen...
[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
Messengerből érdemes a lite-ot feltenni?
Akksi+RAM fogyasztás, általános használhatóság érdekel leginkább. Új droid teló, lóerő van (a52s), de feleslegesen nem szeretném szir.szarokra pocsékolni.
FB appot fel se teszem sztem, jó lesz a webes.
Kieg: most olvasom a play store visszajelzéseket, miszerint megszűnt volna a fájlküldés , akkor talán mégse...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz t72killer #30086 üzenetére
+#30087: továbbolvasgatva videohívás is bukta benne, ezt még átgondolom.
Igazából tele van a t.köm azzal, hogy minden ember valami másfajta chat appot használ, gondoltam kicsit csökkentem a lábnyomot. Üzikre végülis elég lenne a lite, képek-doksik meg mennek majd drive-ra/emailbe.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Miért nem tudok valakit ismerősnek jelölni? Kilistázza az őt is a hasonló nevüekkel együtt, de nem tudom bejelölni. Mi lehet ennek az oka?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz krizmo_ #30093 üzenetére
Nem ott.
Nekem jelenleg 1 ismerősöm van fb-n, és ez akár maradhatna is így.
Tesót megtaláltam, de nem jelölhető.Szerk:
A kérdésemtől függetlenül elég hülye logikája van annak az oldalnak. Mármint nem k-európai. Szeretném azt hinni, hogy jól megvagyok nélküle.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Krystal_s
addikt
Fú de elegem van már.... Próbálom gyorsan végignézi a napi híreket a hírfolyamon.
Egy poszt alatt már 4-szer kell kattintani, ha szeretném megjeleníteni a hozzászólásokat! Eddig ez nem így volt. Pár hete lett ilyen, de már kikészít az amúgy is zavaró az elsőre csak Most relevant/Legnépszerűbb kommentek mutatása mellett. 🤬
Másnál is ilyen lett, vagy csak engem ért ez a megtiszteltetés asztali gépen?
A FB mindent elkövet, hogy folyamatosan legyen valami zavaró funkció... Amúgy az új üzeneteket, főleg a felkéréseket nekem sem mutatja már kb 2 éve.
1-es kép, ami alapból megjelenik. Már a kiemelteket sem látni, csak ha ráklikkelek a 6 kommentre.
2-esnél próbáltam jelölni a többit...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest