Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krizmo_

Topikgazda

válasz lomposfarkas #17242 üzenetére

Az is elképzelhető, hogy az rád keresett , akivel kommunikáltál, ilyenkor is felajánlja neked a facebook ismerősnek.

• BandiHUN

veterán

válasz lomposfarkas #17242 üzenetére

Próbáld ki,hogy rákeresel a telószámára,az alapján is lehet,akinek nyilvános...sőt a mobil face fel is ajánlja.
    A sajátodat meg ugye biztonság esetére szintén lehet ugye társítani a telószámodhoz...
    Egyébként elég lehet egy netes rendelős oldal,ahol van FB beágyazva valamilyen formában,én nem tudom pontosan,de már az is lehet,hogy az ilyen oldalak egyfajta keyloggerek.Mindenesetre az FB,ha már tudja,merre csatangolsz,könnyen tudhat ennél többet is...
    Sőt ha nézegetted a profilját,az is elég,szépen megjegyzi,mire kattintottál már.Könnyen akár azon a gépen,de másik accal,akkoris.Nekem is ok témát,embert felhoz,nulla közös ismerőssel csak arra,mert pl.tagja egy közös pl.adásvételi csoportnak,és valaha rápislantottam a lapjára valami hirdetés kapcsán.Nagyon nyomulós lett az fb,a tököm kivan a hírfolyamos beszúrogatott ajánlókkal is,a reklámokról nem is beszélve.
    De mondjuk a youtube is ezt csinálja...megnézel egy random,x témájú videót az fb-n,aztán hipphopp ott vigyorog a főlapodon még 3.Nagyon nyomják az adatgyűjtősdit,mindenáron plusz infót akar az FB is,nomeg újraaktiválni az öreg motoros,már rég nem ismerkedő,fel nem töltögető,minden hülyéről leiratkozott csoportkerülő mezei júzert is,aki csak kíváncsi a hírekre+messengerezik csak...halódik az FB,megállt a dinamika,csökkentették az erőforrást alatta+nyomul a "noszogatás".

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés