Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1000
tag
válasz
bigdady
üzenetére
Úgy néz ki, nekem nehéz a felfogásom, de nem értem, mit írtál

Mihez képest később, meg mi ez a napok múlva cserélem ki?
A mostani profilképemnél sem engedi átállítani csak énre, csak hogy néhány ismerős láthassa meg ilyen hülyeségek. Úgy látszik profilképnél megszűnt ez a csak én opció, vagy nem tudom. -
qpakcovboy
őstag
Valaki megmondaná, hogy videót miért nem tudok üzenetben küldeni?
Csak a nejegyzés írása, illetve azonnali megosztás lehetőségét ajánlja fel.
Mindez samsung s7 telefonon. -
bigdady
nagyúr
válasz
gaben1000
üzenetére
Akkor fog mikor atallitod majd pl publikusra és akkor is a hírfolyam végére. Minél később állítod át annal inkább a végére rakja. Kivéve ha valaki beállított téged elsőként magánál.
Profilképnel is ez van ha napok múlva csereled csak ki a mostanit.
Amit akarsz hogy ne lájkolják meg ne látszik nem megoldható. -
gaben1000
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tényleg nem akarok megbántani senkit, de szerinted te a kérdésemre válaszoltál?
Tudom, hogy látni fogják, de nem akarom, hogy lájkolják, hozzászóljanak, vagy a hírfolyamban megjelenjen a kép. Azt is tudom, hogy ezt úgy tudom elérni, hogy csak énre állítom a láthatóságot.
Csak azt nem tudom, hogy ezt a profilkép cserénél is meg lehet már tenni, vagy előbb mindenképp nyilvánosan rakja fel a képet, és utána tudom csak átállítani. Nem akarom, hogy még csak egy rövid ideig is megjelenjen a képem nyilvánosan. -
gaben1000
tag
Sziasztok
Profilképet szeretnék változtatni, de úgy, hogy ne lehessen lájkolni, hozzászólni, a hírfolyamban se jelenjen meg.
Elvileg ezt úgy kell, ha jól tudom, hogy a láthatóságot átállítom csak énre. Ezt meg lehet tenni egyből a kép cserénél, vagy előbb feltölti nyilvánosan a képet, és utána tudom csak átállítani? -
törölt tag
-
törölt tag
Üdv , posztolni akartam ismerős oldalán 1 cikket, ki írta a rendszer, hogy hiba próbáld meg később, és kijött 1 robot ellenőrző kód, ugye írjam be, hogy ember vagyok, beírtam, engedett posztolni, ez most mi? "Ellenem szól",? Félórája léptem be a rendszerbe csak nézelődtem ez volt az első poszt, szóval rengeteget biztosan nem posztoltam, vagy csak egyszerűen épp most megkaptam egy ilyen ellenőrzést? köszi a válaszokat
. -
TomMusic
őstag
Na időközben nálam is megjavult.
-
BandiHUN
veterán
Nekem megy szépen,de egy negyedóráig volt furcsaságom(PC),ugyanis semmi nem változott,mindössze annyi lett más,hogy írogattak rám többen,és minden jelzés nélkül egymásra tette a chatablakokat,nem egymás mellé,de ez mostanára elmúlt.Remélem,nem lesz ilyesmi soha,legalábbis lapfülezés nélkül.Azzal mondjuk jó lenne,nem az FB-t takarná,ha már 2 emberrel chatel az ember.
Kérdés:egy oldal megtagadhatja a követést?Van egy oldal,amit korábban követtem,és jött is tőle az infó,de egyszer feltűnt,hogy nem tudok hozzászólni a postokhoz.Hiányzik a mező.De láttam mindent,és rendben jöttek a dolgok a falamra.Namármost a követést kikapcsoltam,gondoltam,hátha valami beakadás,kivettem az oldalt,és ezzel a lendülettel elpárolgott a követés gomb...megosztani tudom az oldalt.Üzenetküldés sincs,elmenteni lehet.Létezik ilyen tiltás?A kapcsolatot se tudom felvenni az üzemeltetővel így.Tilthat egyáltalán egy oldal követést?
A hozzászólást TALÁN megérteném,de mivel sose írtam semmihez,és nem posztoltam,nem logikus. 
-
IntelKiller7
nagyúr
Pont a legjobbkor tud elfeküdni az oldal... Ahh

-
TomMusic
őstag
Hali,
Nálatok bejön a fészbuk?
Nálam csak üres fehérség van. -
Cry0
őstag
sziasztok!
az mitől lehet hogy használni szerettem volna a marketplace funkciót, be is töltötte majd mikor kérte hogy jelenkezzek be bejelenkezés után azt irja hogy sajnos ez a funkció nem érhető el. ez mitől lehet? -
EmberXY
veterán
válasz
krizmo_
üzenetére
A magam részéről már elengedtem korábban is, de mivel válasz érkezett, jogomban állt viszont válaszolni, szerintem ezzel még nincs gond.
Még utoljára annyit fűznék hozzá, nem magyarázkodásképpen, csak a rend kedvéért, ahogy korábban is említettem, egyszer már voltam regisztrálva, amit töröltem néhány éve, itt a topikban is kvázi aktív voltam, visszakereshető, hogy 2013-ban "tűntem el innen", majd idén bukkantam fel újra, miután újra regisztráltam, először félresikerült módon, de azóta sikerült (igen, teljes névvel).Szerk.: Ez a téma részemről befejezve.

-
EmberXY
veterán
A regisztráció másnapján, miközben 1 ismerősöm volt? Szerintem nem.
(Remélem, csak poénnak szántad, csak nem gondolod komolyan, ha egy pedofil szatír lennék, akkor napi szinten jelen lennék pl ezen a fórumon, ráadásul ugyanazt az egy e-mail címet használnám mindenhol, amit 11 éve regisztráltam?)
Haladunk, csak így tovább.
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Nem fogok belemenni egy flame vitába, hiába vagy ilyen lekezelő, leírtam az érveimet, legalábbis lehet rájuk következtetni, véleményem szerint a szabályok mindenkire ugyanúgy kellene, hogy vonatkozzanak. Ha a regisztrációkor nem használhatok valótlan nevet, akkor később se változtathassam meg ilyen módon. Ami engem ledöbbentett, hogy az én esetemben legalább a keresztnevem valódi volt, csak a vezetéknév helyett írtam egy becenevet, viszont később olyan profilokkal találkoztam, ahol konkréten teljesen kamu neveket használtak.
Én nem tudom, hogy ki miért milyen nevet választ és nem is érdekel, de ami egyik helyen szabálytalan, az legyen a másikon is, és ha ennek betartását/betartatását éppen a szolgáltató akadályozza vagy egyáltalán nem is akarja (mert nyilván így könnyebb elhitetni, hogy X milliárd felhasználó van), akkor az elég nagy baj. Nem fogom tovább ragozni, ha nem lehet értelmesen érvelni, akkor inkább hagyjuk, vedd úgy, hogy nem is írtam semmit és valóban, én kérek elnézést tőled, hogy ilyen magasröptű eszmei vitába kevertelek. -
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
Egyrészt nem is tudnám ebben kiélni magam, mivel nem működik, másrészt csak kipróbáltam, hogy miként működik ez a valós név vs nem valós név üldözése dolog, mint üzletpolitika a valóságban. Harmadrészt vadidegenen próbáltam ki, nem titkoltan az is vezérelt, hogy engem ezért raktak ki és a következetességet próbáltam megtalálni. Negyedrészt én egy kérdést tettem fel, amire választ vártam mások tapasztalatai alapján, nem pedig kioktatást.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A múltkori probléma után (becenévvel regisztráltam, ezért tiltották a fiókot) most sikerült regisztrálnom, ezzel nincs is semmi probéma, de tapasztalom, hogy rengeteg olyan profilt látok, ahol jól láthatóan kamu neveket használnak a tagok, egy ilyen fiókot megpróbáltam "jelenteni", de miután végigmentem a folyamaton, a végén két lehetséges kimenetel fogadott: Vissza és Mégsem...
Mondanom se kell, egyik sem eredményezte azt, hogy a fiók jelentésre kerüljön, pedig menet közben egyértelműen ki lehetett választani azt az opciót, hogy az adott illető nem valós nevet használ. Jól látom, hogy ilyet ezek szerint nem lehet csinálni (mármint hogy kamu fiókot "feldobni"), de ők a frissen regisztrált fiókomat tilthatták, mert egy becenevet használtam?
-
jilian
addikt
Helló!
Ha a messenger -ben töröltem egy beszélgetést tehát nincs a "listán", miért látom mégis az illető napját?
Hogyan tudom eltűntetni?Hogyan tudom elérni hogy egy személy ne lássa, hogy mikor voltam utoljára aktív?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire jó megoldás, de ha "Top Stories" helyett "Most Recent" van kiválasztva a News Feed-ben, akkor nem jön elő a hiba.
-
törölt tag
Valaki a kérdésemre?
-
törölt tag
Krizmo bocsi idegemben elkevertem a dolgokat, rossz a link a hsz-ben a gó portálra visz ahol játszom, nem jól billentyűztem ezek szerint.
Szóval a kérdéses oldal, ezt törölte a facebook a csoportomból [link] mégegyszer elnnézést a hibáért ez már a jó link!
Bár még mindig nem értem ebbe a cikkbe mi a szabály és közösségi elvek el.len vétő (vagy mi a hivatalos formaszövegük)
-
-
törölt tag
Ezt a cikket a csoportomban eltüntette a facebook. [link] sima origós cikk de kéretlen tartalomnak minősítették, Kell aggódnom lesz ennek bármi következménye, vagy törölték és kész? Azt írták jelentsem, nincs kedvem ha megnézitek 6 éves cikk, érdekességként beraktam a csoportomba de ha törölték hát törölték, csak nem volt még ilyenem 7 év alatt ezért kicsit megijedtem, hogy lesz e rám nézve bármi következménye.
ezt az üzit kaptam a rendes facebook értesítések között
Ezt a bejegyzést eltávolítottuk, mert kéretlen tartalomnak tűnik, és a Közösségi alapelveinknek sem felel meg. bár nem tudom, hogy 1 sima GO játékról szólo cikkben mit találtak kifogásolni valót,,,, egyáltalán miért törölhették? Nem hinném, hogy a tagok közül bárki jelentette volna, Ellképzelhető, hogy elfelejtettem, hogy már beraktam és többszörös terjesztésért vették ki? (vagy mi a neve, ugye a spam) köszi ha valaki segít!valószínűleg duplázhattam, mindegy a lényeg KELL E AGGÓDNOM,,hogy lezárják a fiókot, vagy nem posztolhatok bármi más szankció? nem értetlenkedek csak nem volt még ilyenem, és megijedtem, és nem is igazán értem mi történt, hisz sima cikket osztottam meg ....
-
rétisün
veterán
sziasztok, biztos holt egyszerű dolgot kérdezek, és csak én nem tudom, de.....hogy lehet egy bejegyzésben
vastagfélkövér betűt csinálni?
-
Hege1234
addikt
megszűnt az a megoldás ha nem akarom mindenki
üzenetét elolvasni hogy tudjon is róla netet kikapcsolva elolvasni ?
mostanában nem működik ezt melyik frissítés hozta ? -
repvez
addikt
tudom, hogy más többször volt szó róla, de nem nagyon ett rá válasz, hogy az mitöl lehet vagy milyen beállitás, ha van olyan ismerősőm aki hiába van beállitva közeli ismerősnek az üzenő falon mindig csak akkor jelenik meg a tevékenysége ha épp kiteszi és egyszer láttam ha utána frissitem az oldalt akkor eltünik és már csak az ö saját oldalán találom meg , ugyan igy van a jobb felső frissülö ablakban is csak egyetlen egy tevékenységét vagy lájkját látom és ha frissitem az oldalt akkor eltünik vagy egy másikat ad be, mig másoknál az összes ilyen tevékenysége visszanézhető akár napokra visszamenőleg is.
A másik gondom, hogy a megosztott videok akadozva játszódnak le mindegy , hogy már teljesen betöltött e vagy sem van, hogy a hangja megy de a kép ál van , hogy ugrik utána egyet van, hogy begyorsulva utoléri a hangot a kép.
-
gaben1000
tag
Sziasztok
Profilképet szeretnék cserélni. Azt meg lehet vhogy csinálni, hogy lájkolni lehessen a képet, de hozzászólni nem? Ha átállítom a láthatóságot csak énre, akkor oké hogy nem tudnak hozzászólni, de lájkolni se tudnak. Van erre vmilyen külön beállítás esetleg? -
chungee
addikt
Visszajött az "új bejegyzések"

-
Nekem megjelent a Stories PC böngészőben, csodálatos...

-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
A párom kézművesként dolgozik, van saját oldala a Facebookon (termék/szolgáltatás). Ha megoszt valamit az oldalán, akkor a facebook fel szokta kínálni, hogy "figyelendő oldalakat" lehet hozzáadni, ezáltal mérni az aktivitást, ki milyen eredményt ér el hasonló postokkal. Ha bejelölök egy-két oldalt, hogy figyelje, akkor ezek az oldalak kapnak értesítést, hogy figyeljük a tevékenységüket?Próbáltam érthetően fogalmazni, remélem értitek a kérdésemet.
Köszönöm

-
btz
addikt
Gratulálok. F..szbook. Most az értesíték sorrendjét keverték össze jól átlátható új->régi felállásból teljesen összevisszára.
-
chungee
addikt
Megijedtem, nyeltem párat
én is hogy kiket ajánl fel ismerősnek. Eddig nem így volt

Pl.: Amikor bevásárolni voltam. Hazaérve azokat dobott fel akiket láttam, álltam a kasszánál
-
Tompie
őstag
Hi!
Tudja valaki a Facebook mi alapján ajánl lehetséges ismerősöket ???
Köszönöm
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
MÁR MEGINT KITILTOTT EZ A SZ**.
Most harmadszor is bekért megint tőlem egy képet. Hol tudok ezeknek írni levelet?
Tinderhez ezt a ***halmazt használtam bejelentkezéshez, szervezve van két randi a hétre és nem tudok most kapcsolatba lépni velük, mert ezek folyamatosan szórakoznak velem. -
vg
veterán
Van valahol valami infó arról, hogy a ismerős ajánló miként müködik? Próbáltam keresni róla infót, de nem sok sikerrel.Érdekes, hogy milyen pontos. Azokat is beadja akikkel pár napja beszéltem először. Gondoltam arra, hogy a helymeghatározót használja és/vagy kik nézték meg a profilom?
-
Üdv,
Azt be tudod állítani, hogy az engedélyed nélkül ne tudjanak megjelölni: Ellenőrzöd a bejegyzéseket, amelyekben az ismerőseid megjelölnek, mielőtt megjelennének az idővonaladon?
Ha megjelöltek, akkor azt nem tudod beállítani, hogy ne dobja a hírfolyamba, csak ha törölteted a képet, a fenti beállítással is csak azt tudod elérni, hogy ne liknesítse a neved, amíg nem hagytad jóvá a jelölést, illetve nem lesz kint az idővonaladon, de a hírfolyamba benne lesz így is. Szóval, nem sok a lehetőség ilyen téren se.
-
Eddig ha az ismerőseimre kattintottam, volt egy lehetőség, hogy új bejegyzések. Most meg eltűnt? Na látom ti is írtátok. A legtöbb ismerősöm le van tíltva a sok szemét miatt, így szoktam később mazsolázni belőlük. Még ami jó az is elcseszik.
-
chungee
addikt
Reggelt!
Weben nálatok is eltűnt az ismerősök-ben az új bejegyzések rovat

-
Üdv!
Megoldható valahogyan, hogy egy kép alatti hozzászólásban amiben megjelöltek azt ne dobja fel másoknak a hírfolyam?
-
metaldog
senior tag
Sziasztok
Az miért van hogy nem tudok valakit ismerősnek jelölni pedig több közös ismerősünk is van. És ezt én hogy tudom beállítani magamnál is hogy ne tudjon olyan sem ismerősnek jelölni akivel van közös ismerősöm?
-
makoss
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, ha én letölt(enek)ök mástól képet, videót azt a gazdája látja ki(k) szed(ték)te le?

-
Tompie
őstag
Hi!
Tud valaki segíteni abban, hogy lehet Facebookról videót letölteni ?
Már kb semmilyen formában nem sikerül, eddig simán ment.Köszönöm
-
unravel
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"Néha érdemes lenne elolvasni amit kiír a facse amikor megnyomsz egy-két gombot, mert pontosan kiírja mi fog történni."
...
Nem akartam megnyomni, pont amiatt mert nem tudtam mi fog történni.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
unravel
üzenetére
CSŐ TESA!
Néha érdemes lenne elolvasni amit kiír a facse amikor megnyomsz egy-két gombot, mert pontosan kiírja mi fog történni. Ha ez mégse sikerülne még mindig ott a FAQ...szóval kicsit találd már fel magad..de hogy ne legyek köcsög bemásolom:
Letilthatsz valakit, ha meg akarod akadályozni, hogy lássa a profilodon közzétett dolgokat, beszélgetést kezdeményezzen veled, vagy ismerősnek jelöljön. Ha valakit letiltasz, automatikusan törlődik az ismerőseid közül.
Az általad letiltott személyek:
- nem látják a profilodon közzétett dolgokat;
- nem jelölhetnek meg bejegyzésekben, hozzászólásokban vagy fényképeken;
- nem hívhatnak meg eseményekre vagy csoportokba;
- nem kezdeményezhetnek beszélgetést veled;
- nem jelölhetnek ismerősnek.Ha valakit letiltasz, te sem tudsz például beszélgetést kezdeményezni vele, és nem tudod ismerősnek jelölni őt. Fontos tudni, hogy valakinek a letiltása nem akadályoz meg minden kommunikációt és interakciót (például az alkalmazásokban vagy a csoportokban), és csak az adott személlyel a Facebookon folytatott interakciót érinti.
Megjegyzés: Ha valakinek visszavonod a letiltását, nem lesztek automatikusan újra ismerősök. Ha letiltasz egy ismerőst, aztán visszavonod a letiltást, új ismerősnek jelölést kell küldened neki. -
unravel
őstag
Cső!
Ha egy ismerőst leblokkolok akkor nem látjuk egymás bejegyzéseit? (se ő, se én) ? -
Norbika88
senior tag
"Szeretnél több bejegyzést látni? Minél több ismerőst veszel fel, annál több bejegyzést, fényképet és videót fogsz látni a hírfolyamban. "
Ez a szöveg fogad a fő oldalon, 3-4poszt után, és nem enged többet nézni, hiába frissítek, kasperskyt is kikapcsoltam, 3 féle böngészőt próbáltam már.
Eddig nem volt még ilyen problémám. (kb450 ismerős)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Tesla topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Escape from Tarkov
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.
A hozzászólást TALÁN megérteném,de mivel sose írtam semmihez,és nem posztoltam,nem logikus.

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én is hogy kiket ajánl fel ismerősnek. Eddig nem így volt