Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Rossz topic, bocs !
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Olyankor mi van amikor egy posztot kirakok egy csoportba...kapom az értesítéseket hogy jönnek az üzik, de én egyet sem látok, csak és kizárólag a sajátjaimat.. -
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Ez egy új "képessége" a Facebook-nak, nálam már pár hete így van. Nem tudsz mit kezdeni vele, ha eltünteted ismét dobni fogja...
-
nagy@gmx.com
tag
Azt nem értem, ha kijelentkezek a Facebook-ból, böngésző, vagy Messenger, akkor hogy tudja mutatni, hogy hány értesítésem van, vagy üzenetem?
-
törölt tag
Úgy néz ki, hogy fizetni fogunk a facebookos hírekért
én biztosan nem -
Agostino
addikt
sziasztok
van itt közületek valaki, aki tolja facebook editeket, tehát aktívan facebook editor? ilyen aktív, magyar facebookos csoportot nem találtam, szóval megkérdem itt. mostanság olyan anomáliák jönnek velem szembe, hogy már csak mosolyogni tudok rajta. lehetséges, hogy a rendszer logikáját nem értem, de hát... kétlem. adott volt egy kérdés: xy önkormányzat helyesen Public & Government Service-e? rányomok, hogy yes. persze. erre látom, hogy nem fogadták el : A majority of Editors disagreed. ha viszont megnézem az adott önkormányzat facebook oldalát, ott látom, hogy e pillanatban is Public & Government Service a kategóriája.
-
jegenye77
addikt
Ha egy zárt csoport felvesz tagnak, akkor azt az ismerőseim látják, hogy csatlakoztam az adott csoporthoz?
Ha igen akkor ezt le tudom tiltani? -
TomMusic
őstag
Na, nálam már jó.

-
Mindenki nyugodjon meg, nincs Facebook... ez van! Próbáljunk meg túlélni valahogy...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mind meghalunk!!!

-
törölt tag
Beadta az unalmast nálam is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MENJETEK SÉTÁLNI.

-
LÁZ
addikt
megyen e most bárkinél is, vagy én vagyok a choosen one?
@chungee: már 2en vagyunk
, kihúzták a dugót... -
chungee
addikt
Estét!
Pc-n működik most nektek
Vagy nálam van a bibi
-
törölt tag
Már pedig ha maga a topik gazda írja le az új fiókot akkor sok más lehetőség tényleg nincs....
megértem, hogy ragaszkodik, de az ismerőseit nem tudja megint összegyűjteni? FB-nak mennyi ideje írtál? Lehet csak nem volt még rá idejük, gondolom 10 ezer számra kapnak mailt. -
Ati73
csendes tag
Ragaszkodik hozzá

-
Ati73
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm kizárta magát a fb-ról és nem tud visszajutni sehogyan sem.
Elfelejtette a jelszavát, így pc-n nem jutott be. Kért jelszó emlékeztetőt, ami sosem érkezett meg.
Ezután 3 ismerős segítségével próbált visszajutni, de a kódokat hiába adták meg mindhárman, továbbra sem kap új belépési kódot. Többször is eljátszotta, de a kód nem érkezik meg gmail-es címre. Odáig már eljutott hogy új mailcímet megadhatott, de a tök új fiókra sem jön meg a kód.
Írtam mailt az account@fb.com címre, de pont szarnak rám válasz nem jön.
Valakinek van ötlete hogyan, milyen módon juthatna vissza? -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
A Facebook lite app másnál is az ismerősők listáját mutatja ha a chat-re megyek?Mert így elég izé.
Tegnap még jó volt
-
törölt tag
-
törölt tag
Bocsi krizmo ez tudom neked bulváros de beraknám, hátha valaki tényleg megijed, hogy gond van.
Ön is furcsa jeleket kap a Facebookon? Itt a megfejtés, hogy miért
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Facebook-on a FÖLDGÖMB-re szeretnék kattintani, hogy a friss értesítéseket láthassam. De ilyenkor a lenyíló menüben nem látok egy értesítést sem, hanem helyette csak Teker, Teker és Teker a töltő ikon és nem tölti be a dolgokat.
Ez már 2 napja tart. Egyébként az internettel és Google Chrome-al nincs gond, mert más esetekben minden működik.
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a gond?
köszönöm -
-
Zin
őstag
JPG fájl...Az igaz h 4MB-nál nagyobbat nem enged most már feltölteni??
-
Zin
őstag
tölteni akarok fel fotókat s kiirja h a fájlokat nem lehet olvasni...nem mindegyiknél.mi lehet a baj ?
-
Hogy jelenhet meg olyan üzletnek a hirdetése az oldalamon, amihez semmi közöm?
-
válasz
üzenetére
Ezt olyankor küldi automatikusan mikor valaki, akár te is, elrontod a jelszavad bejelentkezéskor... én már rég kikapcsoltam az egyik alkalommal...

Egyébként ha valaki nem tudja a jelszavad, akkor mitől kéne megijedni? Hogy egyáltalán megpróbálta? Ha nem kitalálható jelszavad van, akkor kb. mindegy... -
törölt tag
Sziasztok ezt kaptam a facebook,tól
Kedves yx!
Úgy tűnik, problémád van a Facebookra való bejelentkezéssel. Csak kattints az alábbi gombra, és segítünk bejelentkezni. Valóban 1 játékra be szerettem volna lépni telórol a facebookommal, de az androidos facebook beléptetőn belül és valóban elrontottam a jelszót mert kapkodtam, szerintetek meg kellene ijednem, valóban be akart valaki jutni, vagy csak ezt érzékelte a rfendszer,hogy androidon elrontottam a beléptetőben a jelszót???
Azt írta nyomjak a vissza a facebook gombra és vissza jelentkeztet meg is tette, de kijött, hogy adjak meg új jelszót amit természetesen megteszek, a kérdésem ennyi, hogy most akkor az androidos belépési kísérletemet érzékelte e a rendszer (kb 1 óra múlva jött az ímél se földrajzi helyet se semmit nem ír csak amit bemásoltam innen jött az ímél szóval tuti a FB küldte security@facebookmail.com) köszi
-
válasz
üzenetére
Hát igen, a Chromium-félék gyorsabbak még mindig, mint a FF

Egyébként a gyengébb laptopra én Waterfox-ot raktam még régebben, amikor csak a görgetés akadozott. Ugyanazt a profilmappát használja, mint a sima Firefox, szóval csak telepíteni kell és ugyanúgy megy, emlékeim szerint. -
törölt tag
Nektek is akad a FB firefoxal? Sokszor ki írja,hogy leállítom e a FB-t mert lassítja a böngészőt.
-
janati
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
sziasztok!
ez engem is érdekelne:
hogyan / hol lehet állítgatni az "újabb ismerősök" láthatóságát?
-
bigrock
addikt
Üdv!
Az be lehet-e állítani, hogy olyan -számomra érdektelen- információkat, mint pl. "XY megváltoztatta a profilképét" vagy "XY mától YX ismerőse", ki lehet-e kapcsolni anélkül, hogy leállítom a követésüket?
Köszi! -
aelod
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Már átmentek, instagram-snapchat.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És mégis mi alapján...

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most magyarázod a bizonyítványod? Te dobtad fel a labdát...a kiindulási helyzet elég világos volt mindenki számára. Úgy tűnik mintha megbántad volna...
(#18947) k-adi: Rendben.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
krizmo megtalált, beismerem. (bár sok publikus infó van rólam, így könnyebb dolga volt)
-
aelod
veterán
Olyant lehet beállítani, hogy adott személy/személyek ne lássák, hogy miket lájkolok?
-
Dragon27
senior tag
facen a chet sáv csak az ismerősök jelennek meg? Vagy azok is akik sokszor látogassa az adatlapomat pl. ismerős ismerőse
-
válasz
üzenetére
Csak halkan megjegyezném, hogy ez nem az az értesítés, ami nincs firefoxon. A tárgyalt értesítés akkor kellene megjelenjen, amikor nem vagy a facebook oldalon. Itt egy példa oldal, hogy kb. milyet kéne látnod. A "try to conquer italy" gombot megnyomva 5 másodperc múlva megjelenik, ha előtte engedélyezted a weboldalnak az értesítés megjelenítést.
(#18937) silver star : Semmi gond, előfordul

-
törölt tag
Csak nagyon csendben és halkan írnám, a fireefox ma többször is felugró ablakban jelezte ha a csoportban reagáltak 1 bejegyzésemre
. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Meg lehet úgy változtatni a profilképem, hogy ne rakja ki senkinek az idővonalára, hogy "xyz" megváltoztatta profilképét? Legutóbb ha jól emlékszem valahogy elrejtettem az idővonalról profilkép csere után, annak ellenére mégis jött "like".
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
krizmo_
üzenetére
Akkor keress meg engem is FBn és küldd el a profilom linkjét privátba.. ha tényleg megtalálsz, beismerem hogy sikerült és kiírom ide nyilvánosan is akár.
A PH-ra más email címmel regisztráltam mint FBre, nincs becenév se, stb.. kíváncsi vagyok mi alapján találsz meg annak ellenére, hogy a FBn a profilom nyilvános, egyetem, munkahely, város is meg van adva, szóval nem "rejtőzködöm".
____
Feltételezem nem fog menni only PH username-el, ezért kis segítség még:
- férfi
- Bp
- Ádámhajrá
-
törölt tag
Sziasztok, az emiles értesítést 1 csoportban külön ki tudnám kapcsolni? Sokat posztolok ott és szeretik, sokszor 30 like is bejön és küldi az iméleket ezzel van tele a postásom.... idegesít nincs szükségem erre a facebook úgyis jelez, hol kapcsolhatnám ki az iméles értesítést a csoportban? köszi
-
válasz
krizmo_
üzenetére
Pont annyit látsz itt PH!-n rólam (elvileg), mint Facebookon, ha nem vagy az ismerősöm. Én nem állítottam, hogy nem lehet megtalálni engem, csak hogy a facebook keresőjében igencsak nehézzé válik, mert amiket ő szűrési feltételeket megadott, azokból minimális látszik nálam is facebookon, ha nem ismerősöm.
Ugye én ritkán keresek, de kis szerencsével megspékelve én is sikeresnek mondanám magam. Volt már, hogy egy screenshoton ott felejtett ismerősének neve (publikus volt az ő ismerős listája) + profilkép alapján találtam meg valakit, vagy másik alkalommal pl. csak annyit tudtam, hogy kb. mit dolgozik, kit ismer és hogy mikor van a születésnapja
persze őket nem azért kerestem, hogy ismerősök legyünk, csak kíváncsiskodtam kik lehetnek pontosan. Ezekhez nyilván kellett, hogy ne "csak ismerősök" legyenek a beazonosításhoz szükséges adatok -
Pont ez az, hiába rejtesz el minden, ha máshol kipublikálsz mindent magadról, így semmit sem ér.
Eddig mindenkit megtaláltam, akit akartam.
Elképesztően jó vagyok ebben...Szerk.:
Egyébként, ha tudsz tel.számot, e-mailt, becenevet, ezekkel is lehet próbálkozni, csak bedobod a keresőbe, és ha szerencséd van már dobja is az illetőt...ha nem akkor tovább kell kutakodni... -
válasz
repvez
üzenetére
Ilyen kevés adatból nehéz megtalálni valakit, főleg egy ilyen nagy oldalon. Plusz, korábban hangoztatták, hogy ez nem társkereső, és emiatt ilyen a keresője.
(#18920) csako
"Az a baj, hogy sokan elrejtik az adatokat ismeretlenek elől ( én is
) szóval megtalálni valakit vak szerencse"
Akkor valamit rosszul csinálsz, mert én kb. 2 másodperc alatt megtaláltalak.
-
repvez
addikt
Persze tilthatja, de még mindig nagyobb az esély egy normálisabb keresőnél, hogy a megmaradt találatok közül profilkép alapján meglesz az illető, mert még egy Kovács István vagya Kis János is meglehet ha tud az ember normálisan szürni korra nemre országra ,megyére vagy városra, mert a megmaradt párszáz találatot könnyen végig lehet pörgetni már ahogy iwiwnél is volt.
vannak olyan helyzetek ahol olyan embert akarsz megtalálni aki független az eddigi ismeretségi körödtöl és csak rövid ideig találkoztál vele vagy olyan régen, hogy nem emlékszel minden részletre róla.
-
válasz
repvez
üzenetére
Az a baj, hogy sokan elrejtik az adatokat ismeretlenek elől ( én is
), szóval megtalálni valakit vak szerencse, ha a neve valami "népszerűbb" fajta. Ezen nem segít egy fejlettebb kereső sem.
Egyébként én személy szerint nem is szoktam ott keresni. Akit ismerek és facebookon (is) akarok látni, azzal már bármilyen más módon, de tartom a kapcsolatot vagy pl. megtalálom az ismerősök ismerősei között. -
repvez
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
én csak azt nem értem, hogy itt van egy ekkora oldal mint a FB és ilyen szar a keresője, pont azt a részt nem fejlesztik amivel az ismerősőket lehetne megtalálni.
Az iwiw féle kereső 1000x jobb volt mint ez, ott lehetett szükiteni korra nemre megyére lakhelyre stb..
itt meg ha nem tudod a pontos nevét akkor már buktad is sose találod meg, föleg ha nem olyan ritka nevű vagy más országban lakik. vagy egyszerüen férjhez ment és felvette a férje nevét.vagy csak én nem tudom használni? hogyan keresnétek azt a személyt akinek csak a keresztnevét közelebbi lakhelyét,de nem pontosan ismeritek és a korát tudjátok megtippelni ,meg hogy milyen nemű?
-
nagysandor79
aktív tag
hogy lehet az hogy pc engedi a live videó opciót. az adatlapon, oldalakon.( igaz nem próbáltam még.de ott a "gomb" ) De a telón az adatlapon nem jelenik meg. de az oldalakon ugyanúgy megjelenik.
-
Ha a telefont repülő üzemmódba teszem és úgy olvasok el Messenger üzeneteket, majd applikációt bezárva, repülő üzemmód kikapcsolása esetén valóban nem jelzi elolvasottnak az üzeneteket?!
-
WhiteWalker
nagyúr
Van a Facebookon olyan opció , hogy a saját (apró)hirdeteseimet vissza keressem valahol - módosítás miatt vagy mert eladtam máshol?
Mert a tevékenység naplót kicsit hosszú atnyalazni... Valami "saját hirdeteseim" menüpontra gondolok...
Vagy tartsam fejbe mit és melyik csoportba hirdettem? -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pedig a Facebooknak vannak/voltak konkurenciái, mégsem tudják/tudták átcsábítani az embereket... Ahhoz, hogy ez az elvándorlás megtörténjen, valami nagyon rendkívüli dolognak kell történnie...
Ha nyitott szemmel jársz, láthatod, hogy hányan Facebookoznak még lehetetlennek tűnő helyzetekben is.
Sokszor csak azért tesznek meg dolgokat, hogy a Facebookra ki tudják tenni, ennek élnek...A látszatvilág a fontos... -
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Sőt akinek eddig is volt, ugyanúgy marad a messenger a készüléken, nyilván azért van neki mert a PC-től függetlenül is szeretné hogy elérhető legyen, pl mert tévét néz vagy bármi,,,, szóval kb azt csinál a FB amit akar a többség nyel egyet morgolódik de használja továb mert kb ma már kikerülhetetlen.
-
Olyant tudok, hogy egy ember like-jait eltávolítom a saját adatlapomról/képeimről?
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A Facebook globálisan menőnek számít, az iWiW meg magyar volt...
Túl sok mindennel láncolja már magához az embereket a Facebook, én nem hiszem, hogy elpártolnának tőle.Itt is sok mindenki panaszkodik... folyton, de mégsem törlik magukat...
-
törölt tag
A világra önti reklámjait a Messenger
hurrá... mégjobban enni fogja az akku-t
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én biztosan nem

, kihúzták a dugót...
Vagy nálam van a bibi
megértem, hogy ragaszkodik, de az ismerőseit nem tudja megint összegyűjteni? FB-nak mennyi ideje írtál? Lehet csak nem volt még rá idejük, gondolom 10 ezer számra kapnak mailt.