Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz #27441408 #18798 üzenetére
Nem rossz. De tudnék pár más dolgot mondani ami jobban zavar :
- névnap/szülinapi köszöntő
- mindenféle oldalak oszd meg és jársz baromsagaiÉn naponta 3 posztot engedélyeznek , vagy havonta 1000 Ft és korlátlan .
A pupom tele van a sok idióta videóval,egyéb tudatlan cikkekkel. -
törölt tag
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Adott egy Xperia Z 1 Compact teló, amit nemrég gyári visszával újra kellett tenni. Egyebek mellett a baj ata volt, hogy kidobott az Fb appból (eleve szükséges volt az újrarakás 3 év után). Ha wifin van a teló, akkor Fb app használható, de mobilneten már nem. Tud eben nekem itt valaki segíteni, vagy menjek ezzel a gonddal másik topikba? (ha igen, akkor melyikbe?). Előre is köszönöm a segítséget.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
kispx
addikt
válasz batai15 #18793 üzenetére
Juj félreolvastam az előző hozzászólásodat, bocsi
Szóval, ha nem ismerős, akkor csak az albumok és a képek láthatóságát kell a nyilvánosról a csak ismerősökre levenni. link
ha rámész a profilodra, majd a tevékenységnapló megtekintése melletti három pontja kattintasz, majd a megtekintés mint... gombra, akkor tudod ellenőrizni, hogy mit tud látni egy ismeretlen.
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Be lehet állítani ha valaki nem ismerős akkor csak az aktuális profilképem tudja megnézni ? A többit meg nem .
-
krizmo_
Topikgazda
-
tibike8
őstag
Sziasztok! A következő gondom adódott a bejelentkezéssel. Tegnap észre vettem, hogy olyan városból is volt korábban bejelentkezés ahol még nem jártam illetve nem a környéken van. Kitaláltam, hogy a megnézem, hogy milyen lenne a kétfaktoros hitelesítés és mindenhonnan kijelentkeztem és próbáltam a kétfaktoros hitelesítés hatékonyságát. Ki/be jelentkezgettem több eszközön is és most meg már nem tudok bejelentkezni sehol mert nem küldi az sms-t mert sokszor kértem már hitelesítő kódot és próbáljam később. Meddig nem enged most belépni? Tegnap dél magasságában történt a tiltás és most még tart. Egy teló messengerébe engedett utoljára sikeresen belépni. Azzal bent is vagyok, de maga a FB-be nem tudok.
-
Arcképgyáros
válasz Tav-Csoves #18782 üzenetére
Sehol.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok, hol tudom beállítani azt, hogy a Facebook ne ajánljon senkit se ismerősnek? Magyarúl, ne jelenjen meg a sáv a fő falon mobilon, és pcn oldalt.
Igen, antiszociális vagyok.Köszönöm szépen a segítséget!
-
jancsi98
újonc
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már téma, ha igen előre is elnézést!
Az elmúlt hetekben tapasztaltam azt, hogy a beszélgetéseimben magától törlődtek a korábbi üzenetváltások, nem lehet visszakeresni őket sem az asztali honlapon, sem a Messenger alkalmazásban. Olyan, mint amikor újonnan lennénk ismerősök és csak egy adott ponttól látom az üzenetváltásokat. Másnál is jelentkezett ilyen probléma, talált rá valami megoldást?
-
choco01
addikt
Hali.
Van arra mód hogy pl. a 2 évnél régebbi bejegyzéseimet töröljék?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Kanczy
veterán
Találkozott valaki olyannal, hogy az asztali fb nem frissíti magát? Ha pl. messengeren küldenek egy üzenet, akkor azt látom, hogy "xy éppen üzenetet ír", ami aztán viszont nem jön meg, csak ha nyomok egy F5-t. Mindeközben telefonon másik probléma: ugyanaz a 5-6 post jön fel folyamatosan, ahogy lejjebb tekerek. Azt hiszem mindkét bug az utóbbi két napban mutatkozott, és fogalmam sincs, miért
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
törölt tag
-
baloghzoli92
csendes tag
Sziasztok
Mit lehet tenni ha a FB nem jeleníti meg a hirdetést mert túl sok a képen a szöveg?A szöveges képeket fél napja töröltem de semmi változás a hirdetés továbbra sem aktív hogy basz.ák meg.Előre is köszi ha valaki tudja a megoldást és megosztja velem mi a teendő -
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #18755 üzenetére
A legfrissebb események tartalmazzák a legfontosabb híreket is, gondolom ezért.
-
MPM
tag
Üdv!
Jól értelmezem, hogy a kétlépcsős hitelesítésnél nem lehet a második lépcsőhöz önállóan a kódgenerátort alkalmazni, hanem kell mellé egy biztonsági kulcs is?
-
bendegruz
őstag
Üdv.
Az ellen lehet tenni valamit, hogy idegenek ne tudjanak üzenetet küldeni?
Tudom, hogy ha átállítom az eletkoromat mondjuk 14-re, akkor mar csak az ismerősök írhatnak.
De van ezen kívül valami más lehetőség?Asus Rog Strix Scar III
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #18753 üzenetére
Azért állítódik át folyton, mert a legfontosabb hírek az alapértelmezett (az ismerőseid, az oldalak és csoportok legnépszerűbb bejegyzéseit jeleníti meg a hírfolyam tetején).
A legfrissebb események az ismerőseid, az oldalak és csoportok bejegyzéseit a közzététel sorrendjében jeleníti meg.Tehát a legfontosabb hírek egy kivonatolt változat. Szándékosan így van megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #18749 üzenetére
Asztalin is ugyanez a helyzet... A kedvencem az amikor görgetek lefele, a legfrissebb posztokra van beállítva, és látom, hogy pár napos a cucc, ami kint van, megnézem erre látom, hogy átpattintotta, miközben görgettem a hírfolyamot...
-
Orionk
senior tag
válasz krizmo_ #18741 üzenetére
Szia!
Nekem nem jön elő semilyen funkció.
A borítókép bal alsó sarkában jelenítette meg az e-mailt és TEXT-el írta, mintha akár a kép tartalma lenne, azaz én írtam volna rá képszerkesztővel.
Csak olyan opció jön fel, hogy magának az e-mailnek a szövegét tudom megváltoztatni.Mit rontok el? köszönöm
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagysandor79 #18747 üzenetére
Esetleg ez segíthet:
Teljesen ellapozol jobbra majd legörgetsz ott ahol van a family, lakhelyed alapján meg stb. ott lesz a "Most recent.."#18744 Csabee.:
Talán majd idővel javítanak ezen.[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
hogyan lehet beállítani a telón, hogy a hírfolyamban a legfrissebb beírások legyen elöl, ?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Egy sportklubnak a Facebook oldalát kezelem a saját profilomon kívül.
Ennek a sportklub Facebook oldalának a borítóképére ráírta a Facebook az e-mail címet,ami meg van adva a Névjegy egyik mezői között.Eddig nem itt volt az e-mail cím és látom, hogy másik sportkluboknak sem ott van az e-mail címe.
Ez beállítás kérdése lehet? Tud valaki segíteni, hogy hol találom ezt a beállítást?
köszönöm -
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Fb messengeren ha egy idegen rámír s elfogadom, onnantól látom ha online, miközben nem is ismerem. Hogy tudom törölni az ilyet? Nincs bajom az illetővel de nem ismerem, nem szeretném hogy megjelenjen messengeren.Üdv: Csabee.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz rlazol #18732 üzenetére
Szia,
Hírfolyam-beállítások--> Újra felveheted a szálat azokkal, akiknek leállítottad a követését.Itt meg tudod nézni kinek állítottad le a követését.
-
veterán
Megnéztem, több ismerősömnél is a fotókat és csak szövegeket, amiket nem publikusan raktak fel nem tudom tovább osztani, nincs gomb. Linkeknél pl. YouTube videóknál van megosztás gomb így is.
Szóval mint írtam, facebook újítás, átnézheted esetleg a beállításokban, hogy van-e rá vonatkozó dolog.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
rlazol
veterán
Sziasztok, van arra mód, hogy megnézzem, az ismerőseim közül kit követek, kit nem? Elég sokakról leiratkoztam, kíváncsi vagyok az arányokra.
köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
veterán
-
pimmi
senior tag
sziasztok, mi okozhatja azt, ha feltöltök egy képet ismerősök láthatósággal, megosztás gomb nincs nekik? köszi
[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki használja a messenger.com-ot innen? Az a problémám, hogy az elküldött/fogadott képekre kattintva nem hozza be nagyban a képet. Próbáltam több böngészőből is.
Tapasztalt valaki ilyet?
-
mikk2000
őstag
Igen, 2.0.6 fut.
Szerk.: Mondjuk a PC-s messengerben ha rákattintok az i-re, akkor feljönnek a megosztott fényképek jobb oldalt, azokra kattintva nagy méretben jönnek a képek, de ez azért nem az igazi. Használja valaki PC-ről a messengert akinek megy a csetben megosztott képek nagy méretben megtekintése?
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Nálam viszont nyaralni ment az illető, és már 2 napja nem volt messengerren, viszont a jobb felső sávban lévő hírfolyamban láttam, hogy egy 1-2 órája feltöltött képet likeolt. Ezt nem tudom, hogy hogyan csinálta, és még vagy egy hét mire hazajön a nyaralásból, így megkérdezni sem tudom most.
(#18717) mikk2000
Böngésző cache ürítés volt? -
mikk2000
őstag
Sziasztok, messengerben (PC kliens vagy böngésző) hiába kattintok a képekre, azok nem nyílnak meg nagyobb méretben, eddig nem volt gond. Mi a gond már megint a facebookkal?
-
fess
őstag
sziasztok
Egy ideje chrome-on és edge-n is élvezhetelen a facebook, annyira szakadozik, lassú. Már ürítettem gyorsítótárat, cc cleanerrel takarítottam de semmi javulás. Csak ezzel van gondom, a többi honlap jó. Mi lehet a gond? -
veterán
Nem olyan rég 1-2 ismerősömnél is előfordult eltérés a jobb oldalt mutatott idő és pl. az üzenetem olvasása között, bár csak 1-2 órás. Tőlük nem feltételezek szándékosságot, szóval szerintem bugos.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kispx
addikt
Sziasztok,
azt hogyan csinálják, hogy úgy lépnek be az facebookra, hogy a jobb oldali chat sáv azt mutatja, hogy több mint egy napja nem volt bejelentkezve? -
törölt tag
Rám írt 1 idegen, a rendszer ugyan úgy mint a telefonos mesengerben adta a kék figyelmeztetést, hogy xy szeretné velem felvenni a kapcsolatot engedem e, azután én is írtam 1 idegennek valamiért, a kérdésem ez a jelző rendszer már stabil?? Akkor elvileg ha én írtam valakinek, arra is felhívja a rendszer a figyelmét?
-
MrSealRD
veterán
Akkor sajnos kifogytam... Szerintem itt valami hiba csúszott a folyamatba.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
őstag
válasz MrSealRD #18708 üzenetére
Telefonról próbálunk, megadom a telefonszámot mint nevet, és beírom a jelszót, tovább is lép, tehát jó ez a két adat, de kéri az sms-ben kapott kódot, ami ugye nem jön meg. Ha meg asztalin próbálom ugyan ezt akkor ezt írja!
Jelentkezz be egy ismert számítógépről.
A fiókodhoz jelenleg nincs megadva telefonszám. Kérjük, jelentkezz be egy már azonosított eszközről, hogy újra hozzá tudj férni a fiókodhoz.
Azt ajánljuk, hogy ha újra hozzáférsz majd, vagy adj meg új telefonszámot, vagy kapcsold ki a kétfaktoros hitelesítést. -
MrSealRD
veterán
Ha telefonról történt a regisztráció (böngészőből) akkor az a tippem, hogy inkognitó módban volt a böngésző vagy törölve lett a teljes böngészési előzmények. Ekkor valóban kéri az azonosítást annak ellenére, hogy mentve lett a készülék.
Ami még eszembe jutott, hogy a Facebook alkalmazáson keresztül megpróbálni belépni. Ott telefonszám+jelszóval léptet be. Mivel saját app, ezért talán felismeri, hogy a telefonszám hová tartozik és talán beenged... De elég spec helyzet. Nem könnyű megoldást találni...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Az eszköz amiről a regisztráció történet (telefon, vagy számítógép?) mentettétek a fiókhoz az aktuális eszközt?
-
őstag
Sziasztok, egy olyan problémába ütköztünk, a feleségem a telefonszámmal regisztrált, és nem lett megadva email cím, sem a telefonszám nem lett megadva külön hozzárendelve a fiókhoz, de a kétfaktoros hitelesítés meg be lett kapcsolva, nem is értem hogy lehetett bekapcsolni ha nincs telefonszám hozzárendelve, szóval most a belépésnél kéri az sms-ben kapott kódot, de nyilván nem jön hiszen nincs telefonszám megadva. Már 2 napja küzdünk vele, de semmi válasz nem jött a facebook üzemeltetők felől, valakinek ötlete?
-
k-adi
nagyúr
Instán nem lehet írni neki? Miután beköveted vagy valami? Vagy kommentelj oda egyik friss képe alá hogy keresed.. Ha kölcsönös akkor válaszol.
(bár megjegyzem ki az aki először inkább az instáját adja meg mint a normal FB t? ezek a mai fiatalok, nem tudom már követni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest