Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Halihó!
Nem tudjátok, hogy a FB által összeállított montázsok valahol megnézhetőek? Ma reggel csak rákukkantottam a telefonra, kiléptem, de újra bejelentkezve gépről már nem találom :-/
Üdv!
-
bigdady
nagyúr
Arcképes bejelentkezéshez androidon nem lehet 4 jegyű kódot megadni mint iPhoneon?
-
törölt tag
Valakinek megjelent 1 videója a lapomon ami nyilvánvalóan vírus, gondolom nem gondolta az ember hogy bacis, vagy magát osztogatja, a kérdés tudom amatőr de a frász jött rám mikor megláttam, a facebook eleve nem engedi elindulni magától a videókat és én se kattintottam rá, akkor ugye nekem nem kell aggódni?
-
Storms
őstag
Üdv

Ezt , hogy lehet VÉGLEGESEN eltüntetni? Akárhányszor bejelentkezek ez fogad, és hiába megyek rá , hogy most nem, következő bejelentkezésnél megint kiírja ezt.
Beállításokba , csak a bekapcsolás van. -
törölt tag
Lassan nekem is csöpög az újdonság.
Facebook-értesítések bekapcsolása
Az értesítéseket a számítógép képernyőjének sarkában láthatod olyankor is, amikor a Facebook be van zárva.viszont nem kötelező, én firefoxba láttam most ezt elösszőr, értelmesen ki is írta, hogy nem kötelező bekapcsolni és mit kell nyomni ha nem kérem, gyanítom ez böngészőfüggetlen, hogy ki vagy be van e kapcsolva, tehát chrome alatt is gondolom kikapcsolható és senkit nem követ a FB, mint azt jóval alább írta valaki, hogy ettől tart.
-
bigdady
nagyúr
Hali
2lepcsos sms nem jon. Kertem hivjanak erre tulterheltek nem hivnak, masodikra meg temp blocked. Ilyenkor mi van? -
Gedeon31
addikt
Sziasztok.
Volt egy Facebook linkem ,ahol város és munkahely alapján lehetett keresni. Megvan valakinek ez a link?

-
válasz
mikk2000
üzenetére
Valószínűleg a fájltársítás nem történt meg... Nálam Google Drive alkalmazása kezeli a pdf fájlokat... Esetleg gyors megoldásként kipróbálhatod... De érdemes lenne valami pdf fájlt letölteni és valami fájlkezelővel megnyitni a telefonon... hátha feldobja az alkalmazásválasztót.
-
mikk2000
őstag
Sziasztok, androidos telón a messenger alkalmazásban a csatolt pdf fájl megjelenítése nehézségekbe ütközik "érvénytelen fájlformátum" üzenet jön. Ezután telepítve lett a foxit reader, de változás nincs, mit kell még beállítani? Nincs okostelóm, szóval a kapott infót én csak továbbítani fogom
Köszönöm. -
Hege1234
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
percről-percre

de már visszajött.. -
mufi
senior tag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy a saját profilomon szeretném lecserélni a profilképet - s a kép alá érkezett kommenteket csak elolvasás után jóváhagyni. Van erre lehetőség?
-
Hege1234
addikt
nálam eltűnt az 1 perces sáv... (pc)
-
bigdady
nagyúr
iphone-on minden ok
-
csokinick
csendes tag
válasz
zsof Nokia
üzenetére

-
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Karbantartják a rendszert ennyi történik csak.
-
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Üdv,
Nézd meg az előtted lévő hozzászólást...
-
zsof Nokia
aktív tag
Üdv
Nálatok is karbantartást ír ki a mobilos alkalmazása? Az laptopnál be se tölti a hírfolyamot
Újratelepítettem, mert két csoportba akartam feltölteni képeket és nem engedte, azt hittem a nettel van gond azt újraindítottam, most meg azt írja ki ahogy lépnék be mobilról újra az alkalmazásba, hogy karbantartás miatt később újra elérhető lesz az oldal -
Ha ezt látjátok, nyugalom: „A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz” üzenetet látom, amikor bejelentkezni próbálok.
-
törölt tag
Létezik, hogy nekem még mindig s régi pc-s facebookom van?
Alább linkeltétek a változásokat nekem semmisem történt. -
WhiteWalker
nagyúr
Viszont mintha sokkal gördülékenyebb lenne .
-
WhiteWalker
nagyúr
Tegnap este frissült a FB app.
Vártam a piactér megjelenését , de csak az értesítési ikon változott csengőre...
Jövőre talán megjelenik a marketplace , előbb utóbb
-
válasz
üzenetére
Lehet...De a színvonalat ettől még nem kéne levinni ilyen blikk szintre... Próbálj meg különbséget tenni. Az a baj, hogy az esetek 95%-ában amit linkelsz az hulladék. Mivel ez egy szakmai fórum ezért aki idejön azt fogja látni, hogy ez biztos hasznos mert hát hagyták, hogy valaki betegye... Aztán amikor (miattad) jól megszívja akkor jogosan mondja majd, hogy ez mekkora hulladék... Legyen már kis felelősség benned, hogy nem
fosolírsz fel mindent a netre. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért van hogy bizonyos oldalakat nem tudok hozzáadni hivatkozásokhoz? Pl van egy bojlis adok veszek azt hozzá tudom adni a hivatkozásokhoz, de van egy quadcopteres oldal, annál meg már nincs lehetőség hozzáadni. Mindig egyesével kell kikeresgélnem ezeket az oldalakat.

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jól mondod, szerintem közel sem biztos hogy vérprofi IT szakik olvassák csak a topikot,
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Három dolog, amit sose posztoljunk a Facebookon
krizmo_szerintem bárki olvasgathatja vagy írhat bele, jópár éve én se az IT rész miatt regeltem ide...

-
törölt tag
-
btz
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az még nekem sem, de hamarosan megfog.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez kitől jött?

-
aprokaroka87
nagyúr
Eztet egy üzenetben kaptam
" Szia vagyok a facebook igazgatója
Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valóságos volt, a facebook használata pénzbe kerül
Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz az Ön számára.
Ha nem hiszek nekem holnap este 6-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetnie kell, ez minden a törvény szerint.
Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon torlódtak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet a kapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsük az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor fiókja inaktív marad a Lose all Az üzeneted továbbítása. A SmartPhone a következő 24 órán belül frissül, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebook felhasználók, frissítéseket fogunk tenni a facebookhoz 23:00 órakor. Ezen a napon 05: 00-ig. Ha ezt nem küldi el a kapcsolattartóknak, a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a Facebook-üzenetekkel
Meg fog fizetni, ha nem gyakori felhasználó. Ha legalább 10 kapcsolata van
Küldje el ezt a sms-t, és a logó pirossal jelzi, hogy Ön felhasználó
Megerősítettek ... Megszüntetjük azt ingyen Holnap elkezdik összegyűjteni a facebook üzeneteket 0.37 centre Ez az üzenet továbbítja a kapcsolattartóinak több mint 9 emberéhez, és az életedtől fogva ingyenes lesz, és nézd meg, és zöld lesz a labda A fentiek teszik és látni fogják"Hiába...nincs mit tenni elfogyott a píííz...Mark is tuti éhezik...és még nagyjából magyarul is tud irni

-
kispx
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
na igen, de ha bárhova kattintok már megint kuka
, nekem speciel fontos lenne, mert a telón macera, de ez van.. -
meroly
veterán
Sziasztok!
Arra van lehetőség hogy egy beszélgetésben az összes képet amit cseréltünk egyben letöltsük valahogy?
Az archív adatok töltése opcióban ezek nincsenek benne.Köszi
-
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Shift+F5 visszahozta az eletbe.
Akkor csak a "szokasos"
Udv. core2
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Üdv,
Bár nem vagyok úr, de azért engedd meg kérlek, hogy válaszoljak.
Valószínűleg átmeneti hibáról van szó, mert többen is tapasztaltuk, hogy valami nem oké... türelem.
(#19327) core2:

-
Neil Watts
veterán
Uraim!
Csak nalam allt be a FB mint a szog? Chrome alatt:
"The webpage at https://www.facebook.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
ERR_FAILED"Firefox alatt ugyanez a helyzet, eloszorre ugy veltem talan a bongeszo zavar meg, de ahogy latom masnal is gond.

Udv. core2
-
LÁZ
addikt
chrome alatt megy most vkinek? vagy nálam van a probléma

-
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Az oldalad is mindenképpen törölni szeretnéd? Ha igen, akkor ezt a beállításoknál meg tudod tenni.
Most már szükséges a személyes profil megléte ahhoz, hogy létre tudj hozni egy oldalt, ezért azt gondolom, hogy az oldalad is törlődni fog, de az is elképzelhető, hogy nem... Mindenesetre, ha sokáig inaktív, akkor a Facebook törölni fogja. -
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Üdv,
Te kezeled egyedül az oldalt, csak hozzád tartozik?
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ha van egy facebook oldalam, viszont a hozzátartozó profilt felfüggesztem, akkor mi történik az oldallal? Az is felfüggesztődik, vagy az megy tovább, vagy leválik az én facebook profilomról? - utóbbi: hogy megszűnök adminisztrátorként létezni?
Köszönöm a válaszotokat! -
válasz
mikk2000
üzenetére
1. Adott emberekkel létrehozol egy közös beszélgetést. Az új üzenet ikonra kattintasz, megadod a címzetteket és egy kis üzenetet írsz bele. (nem tudom hánnyal működik, lehet van egy limit és azért nincs hívás ikon nálad, neten azt olvastam 50-nel is működik...)
2. Fent a sarokban a hívás gombra kattintasz és várod, hogy mindenki becsatlakozzon. -
Robokutya
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
ezt a rakás szart akkor max marad az hogy a barátom barátjának a bejegyzés lehetőségeit takarítom

akkor mégis csak jól fogalmaztam
az meg nem okés ha az ismerős követését állítom le mert akkor az ő bejegyzéseit se kapom meg
A másik akkor borít ki amikor ismerős spontán teccikel egy rohadt reklámot és az is megkapom -
Robokutya
senior tag
Srácok azt be lehet állítani valahol hogy olyan bejegyzéseket ne kapjak amik az ismerőseimnek valaha is tetszikelve volt bejegyzés
Olyanra gondolok hogy pl valamelyik ismerősnek tetszik egy fénykép számomra teljesen ismeretlen emberkénél és mégis kapom a linket róla? Vagy olyanra hogy ismerősnek tetszik az egyik ismerősének a profilképe de mivel az ismerőst ismerem és amiért az ismerős az ismerőse profilképét beteccikelte azt én is megkapom.
huh de agyament. -
trialboj
őstag
Üdv,
A facebook videó borító, mindenképp el kellene induljon magától? Pcn elindul de telefonon nem... telefonon nincs app csak böngészőből nyitom meg.
Köszönöm.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tök jó hogy néha vannak fejlesztések , de mikor meglátom a hétfő reggeli hírfolyamban , a vasárnap(!!!) reggeli infót:
" Ideális az időjárás a meccsnézéshez – íme, a mai televíziós kínálat!"
ilyenkor erősen elgondolkozok , hogy mit is csinálnak??

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hátha úgy megjegyzi, hogy nem akarod

Köszönöm.

Alább linkeltétek a változásokat nekem semmisem történt.