Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
capafog23
őstag
Rokonomnak butikja van és facebook oldalon hirdette magát, fizetett is érte a facebooknak havonta.
Ma ez az üzenet jelent meg, mit kellene csinálni hogy megmaradjon, újra éledjen az oldal.
(mert most eltűnt a nyilvánosság elől)
Kép -
Sziasztok!
Másnál is fennáll az a probléma, hogy belinkel valamit a chatbe és nem jelenik meg az a kis miniatűr előnézet? Csak pörög a betöltés köröcske. Tegnap óta csinálja.
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Mi alapján csinálja a helymeghatározást? Nekem néha cserélgeti, DE az összes helynél kicseréli, hol pontosan írja a lakhelyemet, hol a szomszéd várost írja, de ismétlem, ha vált akkor az összes bejelentkezésemnél leváltja a helyszínt a régieknél is amiket még ugye eltárol, ez mi alapján működik?
-
törölt tag
Ezt a játék ajánlót az ismerősök neve felett el lehet tüntetni valahogy?

-
SPF
senior tag
Sziasztok!
Ha egy zart csoportban feladok egy hirdetest, azt latjak az ismeroseim? Vagy csak azok, akik a csoportban vannak?
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem is így van 1 próbát megért, köszi a választ

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért rápróbáltam, amúgy persze nem szoktam nyomulni 1 profilom van stb szóval tényleg tudomásul szoktam ezt venni, de erre a lehetőségre még rányomtam a csetben; gondolom semmi elítélendő nincs benne (hiszen pl a saját cset arhívumom) csak nem tudom, hogy jelez e neki, bár gyanítom nem, de azért megkérdeztem

-
törölt tag
Ha valaki letiltott de megvan ugye a cset arhív, és vannak ezek az új matricák, hogy már 1-1 mondatot is külön likeolhatok a csetben, ha ezt megteszem vajon bejelez neki a rendszer?
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Sokszor van olyan, hogy egy ismerősöm kommentel egy olyan szolgáltató tartalmát, ami engem nem érdekel. Nem az adott tartalom: a szolgáltató. Viszont ilyenkor csak az ismerősömet tudnám leállítani, alapból nem kínálja fel a vonatkozó szolgáltató tartalmának leállítását, csak, ha megosztott. Tudok tenni valamit, hogy ne lássam ezeket?
köszi
-
Buvana
aktív tag
Nem tudja valaki, mitől lehet az, hogy bármely facebook videóba beletekerek, onnantól nem tudja lejátszani?
Megáll, nincs sem előre sem hátra, csak elölről lehet kezdeni egy lap újratöltéssel. Win10, legjobb driverek, chrome böngésző. A (régi) win 10 emmel is ezt csinálta, tegnap telepítettem tisztán egyet és ugyanez. -
Drenadar
veterán
Messengerben ilyen integetos hülye üzenetek jönnek. Bosszantó. Hogy lehet ezt letiltani kikapcsolni?
Megtanulhatnám már végre hogy nem szabad semmilyen appot frissíteni főleg aminek bármilyen soc médiahoz köze van.../messenger lite ma frissítve...
-
válasz
Orionk
üzenetére
Adatlapodon odamész a lájkolt oldalakhoz, majd a jobb sarokban lesz egy ceruza és ott.
Én is nem rég találtam rá csak úgy teljesen véletlen, nem is kerestem
Elvileg így el lehet rejteni.(#18570) k-adi: sehol

(#18571) buci30: Nincs már rá lehetőség, legfeljebb ismerősök ismerősére lehet korlátozni a jelölést a beállítások egyik fülén, fejből nem tudom melyik, bocsi.
-
buci30
addikt
Hogyan tudom az beállítani hogy senki ne tudjon ismerősnek jelölni és írni se?
Itt a lényeg az lenne higgy be tudjon irni aki idegen!
Tehát ne jöjjön kéretlen üzenetbe se semmi.Egyik ismerősömnek így van de nem tudja hogy állította be már és nem is találunk ilyen lehetőséget 😳
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hol lehet azt beállítani hogy alapból ne filterezze a kommenteket? (Top comments, Filtered comments)
nekem az unfilteres comments kellene amikor mutat minden kommentet... van 10komment és mutat belőle hármat, köszi...

-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani azt, hogy az ismerőseim és mások se Ne lássák azt, hogy milyen oldalakat Lájkoltam a Facebook-on?
köszönöm.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Hogy tudom azt átt állítani, hogy ha valaki ismeretlen , aki nem ismerősöm, rá megy az adatlapomra, akkor ne csak a profilképemet lássa a hírfolyamba? Ugyanis csak azt látja. Másoknak ha rámegyek, akkor meg tudom nézni az üzenőfalát, a profilképét ( képeit ) , születésnapi köszöntések, akkor amiken meg van jelölve, stb.. Nálam ezt nem lehet látni, azaz az ismeretlenek ( akik nem az ismerősök ) nem látják. Hogy tudom átt álítani? -
vadorzó
tag
Üdv.,
Ismerősömnél a következőt tapasztaltam: ha megoszt egy linket, vagy továbboszt valamit, az megosztható, de ha valamit feltölt, pl. képet, azt nem tudja senki megosztani.
Ennek mi lehet az oka?
(Tuti valami adatvédelmi beállítási dolog, de nem találom, hogy mi lehet.) -
törölt tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Mindenképpen erős jelszót adj meg neki, ha nem tudod megjegyezni ott vannak a jelszómenedzser programok, talán krizmo írta itt, hogy semmitse kapcsolt be a facén (kétfaktoros belépő stb) csak 1 erős jelszava van.... pl a lastpassal tudsz magadnak generálni 1 rendeset.
-
fradi81
veterán
hali
böngészőben ha face van nyitva épp és rámír valaki, csak akkor írja ki nála hogy látta, ha belekattintok a chat ablakába?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Hogy tudom azt átt állítani, hogy ha valaki ismeretlen , aki nem ismerősöm, rá megy az adatlapomra, akkor ne csak a profilképemet lássa a hírfolyamba? Ugyanis csak azt látja. Másoknak ha rámegyek, akkor meg tudom nézni az üzenőfalát, a profilképét ( képeit ) , születésnapi köszöntések, akkor amiken meg van jelölve, stb.. Nálam ezt nem lehet látni, azaz az ismeretlenek ( akik nem az ismerősök ) nem látják. Hogy tudom átt álítani?
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Kapcsold be a kétfaktoros hitelesítést, akkor nem kell aggódni túlságosan, ha megszerzik a jelszavad

-
nagysandor79
aktív tag
tuti nem. melóból mentem haza. és az értesítés jött a telóra.és kb 200 km a táv.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nem léptél be másik gépről vagy, telefonról? Mennyire laksz közel Budapesthez? Csak, mert a helymeghatározás olykor csalóka.
-
nagysandor79
aktív tag
basszus. jött egy értesítés, hogy beléptek a facere ismeretlen eszközről. budapesten. :-( jelszó cserét amilyen gyorsan megcsináltam.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem az a bajom hogy merül , hanem hogy néha laggol , miután elég jól belegorditek a hirfolyamba.
Ráadásul az apró hirdetés oldalakba szokott pillanatra belefagyni , aztán megy tovább pár mp múlva. + a többi észre vételem fenti kommentben
Szóval a januári kiadassal nincs gondom.
Marad is az a verzió.
(Xiaomi Redmi Note 3) -
válasz
Triathlete
üzenetére
Bizonyos időközönként elvégzem ezeket a műveleteket... Van hogy helyrejön, aztán ismét csinálja. Remélem nálad tartós marad.

-
válasz
Triathlete
üzenetére
Szia,
Szoktak lenni ilyen bugok, remélhetőleg helyreáll magától.
A képmegtekintés nálam is gondot okoz már egy ideje, ha külön nyitom meg, nem pedig rákattintok akkor jó. -
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
A Facebook elkezdte a következőt csinálni: Ha rákattintok valamilyen képre az idővonalon, hogy megnézzem akkor eddig azt csinálta, hogy a képet felhozta előtérbe ha bezártam akkor visszadobott az idővonalra. Most viszont Egy pillanatra felvillan majd megnyitja azt az oldalt ahol a kép szerepel majd megint a képet nagyba, és ezt valamiért megint megismétli. Tehát folyamatosan ugrál a kép, én meg epilepsziás rohamot kapok lassan, komolyra fordítva eléggé zavaró. Eddig semmi probléma nem volt ezzel. Más böngészővel nem próbáltam. Feleségem laptopjám Chrome-mal úgy működik ahogy nekem régen, ahogy szeretném most is.
Valaki tapasztalt ilyet? Tud megoldást?
-
enginev3.0
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam sincs gond, igazából próbáltam hogy letörlöm, és úgy javul e az akksi de azt sem vettem észre hogy sokkal jobb lenne, talán kitolni lehetne kicsit az üzemidőt de úgy is minden nap töltöm
-
Angel2014
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha beállítod a facebook appon belül , hogy ne legyen frissítés akkor nem fog nyávogni...de nálunk hibátlan...milyen telód van?
-
WhiteWalker
nagyúr
Gyerekek ezek az újjabb Facebook app droidon egyre hulladékabb.
Lassú , laggol , vissza gombra frissiti magát ahelyett hogy kilépne . Kb 4-5-ször kell megnyomni mire kilép.
Vissza is raktam egy januári verziót.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most meg itt sír hogy régi verziót használok
Sírj csak , marad a régi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Buster17
addikt
Hali.
Jött ma egy 30as számról ez az sms:
7*****: ez az új Facebook-jelszó beállításához használható kódodEz most mi?
Valaki beakart lépni hozzám? -
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy facebook user, így lehet hogy tök alap dolgot kérdezek.
Szóval meddig lehet viszanézni a facebook hírfolyamot?
Mondjuk ma kiváncsi lennék az egy évvel ez előtti (2016 május 20.) facebook profilom hirfolyamán megjelent megosztásokra, hírekre, képekre stb stb. Lehet ilyet?
Köszönöm -
Thome
veterán
Sziasztok,
Problémába ütközött egy ismerősöm barátja, akinek segíteni próbálok.
Facebook fiók, azt írja ki hogy nem létező email cím. A fiók lebeg a semmiben, és telefonszám sincs párosítva.
Ha rábökök hogy elfelejtett jelszó, beírom a nevét, beugrik a profil mint lehetőség. Rányomok, majd felugrik "Próbálj meg hozzáférni a levelezésedhez". Megpróbálok a gmailbe belépni, majd azt írja hogy nem tud beazonosítani a gmail és eldob, holott minden info klappolMit lehet tenni egy ilyen fiók visszaszerzésében? Nem ellopták,szimplán mintha az email cím gyalulódott volna. Érthetetlen számomra hogy ilyen megtud történni.
Tehát konkrétan a probléma az hogy se email cím, se telefonszám nincs, így a facebook nem tud beazonosítani.
Előzmény: Amikor a probléma megtörtént, újraberegisztráltak arra az email címre, abban a hitben hogy a régi profil fog beugrani. De ezt a profilt azóta törölték, kivárva a 14 napot.
-
Ryder62
őstag
Hali
Facebook appban az a nyomorult instagram jön csak fel hírfolyamban, hogy telepítsem,semmi más. Letöltöttem de még így is csak azt dobja ki. Ezt a retket hogy a bánatba lehet eltüntetni?
-
Angel2014
addikt
Igazából az a bajom hogy szükségem is lenne az értesítésekre...mert költöztettek és nem szeretnék egy éjjel zsíros fuvarról is lemaradni...jó hogyha jelezne de finoman....szóval ha valaki belinkeli a nevemet a fuvarra például.
Az üzenet hangokra lehetne erősebb....értesítési hang...
De igazából az akasztott ki,hogy mások beszélgetnek egy hozzászólásban amiben én is hozzászóltam és az üzenethang értesítéshangján másodpercenként hangosan kolompol a telefonom.
Most kikapcsoltam ahogy mondtad de így nem fogom észrevenni ha linkelik a nevemet...

-
válasz
Angel2014
üzenetére
Hamburger (csíkos) menü -> App beállítások -> Értesítések -> Hang beállítása
Viszont ha éjszaka nem tudsz aludni a "csengéstől", esetleg javaslom a Ne zavarj módot a telefonodon, ha kell kikapcsol minden hangot éjszakára, és reggelre meg vissza (állítható az időzítés és manuálisan is nyomkodható + be lehet állítani kivételeknek hívásokat, sms-eket adott személyektől)(#18527) -secret-: A "Messenger" nevű hang még mindig ugyanaz a csengés, de tartalmaz az app tucat másik hangot, szóval igazából nem tudom nem-e lett másik az alapértelmezett, én sajátot állítottam be, már csak azért is, hogy ne gondolják az emberek azonnal, hogy ott beszélgetek.

-
Androidon is változott a gyári Messenger hangja?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok...vettem egy galaxy a5 2017-et...és
Viszont ebben nem tudtok segíteni,hogy a facebook a régi telomón adroid 4.4.4 el...ha valaki hozzászólt egy értesítéshez , vagy megjelöltek valamiben a fecebookon régen csak pukkant egyet a hang "azt hiszem facebook pop volt..." most bárhogy állítom az értesítés hangot folyton kolompol a telefon ha valaki hozzászól egy olyan hozzászóláshoz amihez én is hozzászóltam a facén korábban.....
Egész éjjel nem bírtam aludni miatta....

Kérdésem: Be tudjuk állítani valahogy hogy meg is maradjon a face hozzászólás hang csak a régi kis pukkanással....de az üzenet hangra legyen egész más értesítési hang...mert oda már kell a hangosabb...

-
attiati
veterán
ha likeolok valamit, az a több ismerősömnek is megjelenik a hírfolyamában, akik követnek?
Mindenki pakolja fel a személyes dolgait, de ha van 3-4 különböző baráti társaságom, akkor nem biztos, hogy szeretnék látni a számukra vadidegen emberek megosztását csak azért, mert én likeolom.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ezek a facebook ajándékkártyák mire jók és hol lehet venni? Kösz -
Érdemes megnézni miket gyűjtött össze rólatok a Facebook, és milyen következtetéseket vont le:
Hirdetési beállításaidTörölni is lehet az összegyűjtött infókból...
-
-
buci30
addikt
Volt egy Facebook profilom
Kértem a törlést március végén vissza is igazolták hogy 14 nap múlva törlik.
Viszont van benne egy nagyon fontos beszélgetésem ami kellene így szeretnék vissza lépni.
Megvan az az email-em amivel regisztráltam mert azt használom még mindig meg az akkori jelszavam is megvan természetesen.
Vissza tudom valahogyan állítani így ennyi idő után??? -
majsztro
tag
Sziasztok! Az mitől lehet, ha egy csoportba belépve, (aminek tagja vagyok) ez fogad: "Nincs megjeleníthető bejegyzés" viszont a hírfolyamomban meg látom, mikor adott csoportban újabb bejegyzés van? Látom, ha képet v. más egyebet töltenek fel a tagok a csoportba, de belépve csak a fenti üzenetet semmi mást nem látok. Más csoportoknál ilyen nincs. Böngésző- gép újra indítása nem segít, másik böngésző használata v. telefon úgyszintén nem.
-
janos1988
addikt
Ha valaki megosztja a napját és én megnézem akkor ő azt látja, hogy én láttam? Ha igen akkor azt is, hogy mikor?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok....lenne egy olyan kérdésem ,hogy benne vagyok egy nagy létszámú face csoportban mindenki akinek hirdetése van pontozza így előre kerül...UPP....kérdésem az ,hogy egy admin tudja ezt szabályozni a felhasználóknak? Meg tudja a face beállítás változtatni illetve a pontozás lehetőségét ki illetve be tudja kapcsolni? Vagy lehet hogy egyéni emberként is tudja kezelni a tagok között?
Tulajdonképp az a lényeg hogy hiába pontozom nem jön előre a hirdetésem...pedig régen elő jött mindig ...lehet valamit az admin állított be?
És hogy lehetne ez ellen tenni valamit?
-
bendegruz
őstag
az a baj ezzel, hogy most mindenképp el kell olvasd az uzenetet, ha valami idiota megtalál
anno meg simán nem tudtak üzit küldeni, ha a szűrés be volt állítvanéha már azt hiszem, a face direkt ugy csinálja az oldalt, hogy nyugodtan teret enged az idiota unatkozó embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Vezetékes FEJhallgatók
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)