Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz MrSealRD #31863 üzenetére
... A Facebook ráadásul nem egy alap infrastruktúra így a tanári/iskolai oldalról nem lehet elvárás ez, és nem érheti hátrányos megkülönböztetés a gyereket amiatt mert nem tart fent egy fiókot.
Pedig olvastam már ilyenről,ahol kötelező volt a szülőnek is Facebook profil.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Zyelor
aktív tag
válasz MrSealRD #27783 üzenetére
Mondjuk nekem apriori ismeretem nem volt innen a 2FA-ról, saját tapasztalatok alapján javasoltam a páromnak amikor kapott egy üzenetet, miszerint próbálkozgatnak belépni a fiókjába, hogy tegyük biztossá. Nekem sosem volt ilyen problémám a 2FA-val korábban, max pár óráig nem jött SMS, na bumm - annyira nem érintett érzékenyen.
Most ez nyilván szerencsétlen, mert pont egy rendszerhiba - a kiléptetéses - lépett fel, és ennek kapcsán jött elő a 2FA hiba is.
Ha a hétfői munkahelyi beosztásoddal kapcsolatban a FB-on vannak a hétvégén közölve (tudom, tudom, ne is menjünk ebbe bele inkább - a miértekre, meg ilyesmire gondolok, megvan erről nekem is a véleményem), akkor az a 2-3 nap épp kritikus tud lenni.
Egyébként nem tudom miért zárhatnának ki, ha random emailről 20 percre regisztrálok egy random fiókot, amit felhasználok annak a hibának a javítására, amire a rendszer magától képtelen - majd letörlöm.
És persze, ha valaki megszerzi a jelszót ne tudjon 100 SMS-t kérni, de ha többszöri password reset (amihez ugye kell az email) után is az SMS részén akadunk el, akkor legyen már gyanús, hogy valami nem jó, és lehessen segítséget kérni, de erre nem volt lehetőség. Az SMS küldésén kívül nem volt semmi lehetőség. Szokott lenni olyan, hogy inkább hívjanak fel az SMS helyett, de itt az sem volt. Egyszerűen nem működött az egész, az elérés nem ment, valamit tenni kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz MrSealRD #26876 üzenetére
Én általában válaszolok ha gép vagy telefon közelben vagyok. De fözés közben nem dobom el ami a kezemben van mert hallom, hogy pittyeg a telefon. Vagy teszem azt kint dolgozok a kertben, fünyirás közben azt se hallom ha becsengetnek a benzines fűkaszától, és némi kerti munka közben órák telhetnek el, mire újra telefon közelbe kerülök.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
Cs1csó
félisten
válasz MrSealRD #24422 üzenetére
krizmo_-nak és enginev3.0-nek is van igaz.
Az okés, hogy a posztolás nyilvános vagy azt, hogy tudják épp hol vagyok, és erre építenek ajánlatokat, de a PRIVÁT IN levelezés az PRIVÁT IN sokan ezt így is gondolják. Ezen érdemes lenne változtatni, akár EU-s "ráerőszakkal" (olyan sok hülyeségben belepofázik az EU ennek lenne értelme is) természetesen az továbbra is opció maradna, hogy a hatóságnak - bírósági jóváhagyással - ki kell adni a fiók adatait.
ABBAN is van igazság, hogy nem szabad egy szolgáltatásnak ennyire függőjévé válni, és több "lábon" állni és készen állni az ilyen esetekre és:
1. megrázod magad és csinálsz egy új profilt
2. hagyod az egészet a fenébeAz sem jó, hogy te egyszerűen belenyugodsz ebbe, hogy teljes mértékben árukánt kezeljenek.
Természetesen a pedofilok, terroristák stb. azok - gondolom - TOR böngészőn és egyéb trükkös megoldások használatával tartják a kapcsolatot tehát ezek döntően csak az átlag parasztot szívatják.
-
tothjozsi96
addikt
válasz MrSealRD #24353 üzenetére
Nem, de ez egy cikk volt amiben 10 képet válogattak össze.
Úgy gondolom hogyha valaki meg se nyitja a cikket csak az index-kép alapján tiltják a facebook fiókot akkor az eléggé megkérdőjelezhető, nem?Vagy fordítva, ha nincs index-kép egy külső hivatkozásnál, viszont a tartalma teljesen undorító kategória, azt nem biztos hogy tiltaná a Facebook.
-
ingyom007
tag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz MrSealRD #24001 üzenetére
Persze, 3 külön raid szerverre kellene felraknunk azt a 30 pdf filet/kepet amit összeszedegetunk felev alatt a hasznos infokkal/konyvekkel... hát nemtudom, biztos gyökerek járnak ide a műegyetemre, hogy eddig ezt nem így csináltuk....
remelem az megvan, hogy ha barmilyen sajat megoldast alakitanank ki erre, akkor az fényévekkel szarabb es kevesbe megbizhatobb lenne mint egy facebook beszelgetes/csoport
nekem pl 10 éve, miota fiokom van ez az egyetlen orasnal hosszabb kieses
a telefonon kapcsolattartasrol meg csak annyit, szerinted azert ennyire elterjedt az összes ingyenes üzenetkuldo alkalmazas mert mindenki a voda zsebét akarja tömni 30 forint / 2sor ár mellett?
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
senior tag
válasz MrSealRD #23987 üzenetére
Fent vagyok vagy 5 helyen természetesen,de mivel a facebook hatalmas így a forgalom fele ott bonyolódik és mivel nem egy nagy cég vagyok,ezért személyesen engem keresnek ott fel a visszatérő vevők,de azért köszi.
Egyébként ismerős a be social-nél azt mondta,hogy elvileg már tudna a hibáról és a személyis azonosítást csináljam meg lehetőleg. Mondtam neki hogy az már megvolt,szóval most már csak a várakozás marad ténylegesen.
-
Eastman
addikt
válasz MrSealRD #23883 üzenetére
Egy gmail, vagy outlook, fiókkal nagyon nem lehet mellé lőni....
Kivéve, ha a gúgel is kibax pár százezer accountot, tekintve, hogy az is egy profitorientált magánvállalat, az sem szociális intézmény.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Cs1csó
félisten
válasz MrSealRD #23869 üzenetére
HA elbaxták a Zalgoritmust akkor az első az lenne, hogy amit az elmúlt pár napban tiltott le a szoftver AZONNAL VISSZAÁLLÍTANI, SŰRŰ BOCSÁNATKÉRÉS KÖZEPETTE és finomítani a dolgon plusz a (Z)algoritmusra csak a szelektálást bízni a tényleges VÉGSŐ DÖNTÉST a kizárást továbbra is embereknek kellene végezni.
-
kidnou
őstag
Kösz hogy belém állsz, és mindenkinek nyomod a demagóg dumát. Szerinted mindenki bűnös akit töröltek és megérdemli. Még a Facebook is elismerte már hogy probléma van, és nem kicsi. De ha te jobban tudod mint ők akkor bocsi te vagy a király. Okoskodj tovább részemről ennyi...
-
ingyom007
tag
Ez egyértelmű, hogy az valami kritérium vagy akár több is elég erősen félrement. Emiatt lett hirtelen ennyi ember kitéve. Van olyan ismerősöm köztük aki meg is érdemli de fixen nem a megosztogatott tartalmak miatt kapta a tiltást.
De igazad van mindegy. Sokan vagyunk ráadásul mind kis emberek. Nem lehet mit tenni csak várni. Csak sajnálatosan odáig torzult a világ, hogy mindenféle hétköznapi dologhoz is a facebook van használva, mint azt ahogy előttem is írták már. De igen feleslegesen rinyálunk de azért jó egymást nyugtatni informálni. -
btz
addikt
válasz MrSealRD #23101 üzenetére
Én voltam aki beépítette
Nem kell a saját névvel belépni, lehet egyedi nicknevet és kérni a regisztrációkor, de menetközben is minden megváltoztatható. A rendszer csak arra szolgál, hogy gyorsabban legyűjt minden adatot a felhasználóról, nem kell kézileg begépelni semmit regisztrációkor. Max tényleg csak annyit, hogyha más nicket akar, akkor egyszerűen átírja. Illetve, ha kilépett állapotban van, egy gombnyomásra a Facebook hitelesíti, így nem kell bajlódni jelszó, emailcím beírásával, ha a Facebookra be vagy jelentkezve, akkor az oldalra is csak egy klikk és már bent is vagy.
Persze, ha letiltja a Facebook a dolgot, akkor sem vesztek sokat, maximum a felhasználók elől veszik el a kényelmet, a regisztrált tagok adatai már az én adatbázisomban lesznek, tehát Facebook nélkül is regisztrálva maradnak, csak akkor emailcím és jelszó megadásával tudnak belépni.ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
válasz MrSealRD #21561 üzenetére
Na most viszont alaPtaLan vádaskodásoddal már a ph szabályait szeged meg de mindegy, nem tudom , honnan szeded, hogy ez a mániám holott pont nem, , de hagyjuk .. (csak csendben súgom meg nagyon sokan szoktak idegenre írni, vagy 25 levelet tudnék mutatni amiben nekem írtak és más kezdeményezte, ja és mindkettőnk érdekébe kímélj meg az épületes válaszodtól, törlöm is a topikot a listámról mert ahol maga a topik gazda kezdi a beszológatást ott sok értelmeset nem remélhetek, )
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz MrSealRD #21285 üzenetére
Nem tudom, hogy egyáltalán végig olvassa e valaki amit írok, vagy csak nyom a válasz gombra, azt kész..
Mint írtam, én nem lájkolok semmit.. Azt is írtam, hogy a rendes (saját) profilomon alig van 15-16 ismerősöm, azok nem ilyenek, nem véletlen csak annyi ismerősöm van, ennek ellenére nem járok fel arra a szarra.
A másik, azt is írtam, hogy a közeledő választások miatt megszaporodott a politikai cikkek osztogatása, és az illetőket szundiztattam 30 napra.. (ez a kamu profil, amit más miatt használok)
Nem vagyok benne csoportokba.. Szóval mi alapján is áll össze a hírfolyamom ezeken kívül?
Az, meg hogy mi a szabály és mi nem, igen az ember elfogadja, mert kénytelen.. De ezzel nincs is bajom, ez említésre sem került, max amikor fel lett hozva, hogy mi jogon kér tőlem személyes okmányokat?
Ha már vállalkozás..
Ha bemegyek egy vegyesboltba vásárolni, ott sem kéri el a a pénztáros a személyimet.. Miért is kérné el?? Pedig az is egy vállalkozás ha azt nézzük, ha már erre térsz ki..Szóval nem értem a mondanivalód..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MrSealRD #20953 üzenetére
Szerintem hasznos linkek a kötekedésed nem érdekel a személyeskedéseddel meg a PH szabályait sérted remélem krizmo most is tisztában van a ph szabályaival , nem csak akkor mikor engem kell szembesíteni a szabályokkal.. a linkjeimmel nem szegem meg a szabályzatot és lehet hogy van akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MrSealRD #20896 üzenetére
Kizart hogy megszunjon. Annyira beleolvadt mindenbe, mindenbe bele van integrálva, rengeteg pénzt költ Zuki bácsi a fejlesztésekre - gondolok itt a nagy app felvasarlasokra, a messengeren keresztül való vásárlás, Facebook mint hirdetési felület stb stb.. Nagyon ki van ez találva. Olyan üzleti modell neki, nekik, hogy megszunni nem fog, nem hagyják. Legfeljebb jelentős alakulason fog atesni. De jelenleg iszonyat gigantikus mogul cég hogy hihetetlen.
Nem egy MSN vagy iwiw... Bármit bármikor fel tud vásárolni ha pénzt vagy ellenfelet látnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MrSealRD #20894 üzenetére
A chat-hu-ra 10 év után két hete regeltem újra, puff tudom mi az 1 nagy barnamedve mint 10 éve is volt, szerintem nem messenger alternatíva, képzeld még iwiw tag is voltam sőt msn-em is volt (azt nagyon szerettem) mielőtt átszoktattak skype-ra ez most hogyan is kapcsolódik ahhoz, hogy ma már szinte mindenkinek a messenger az első amire kapcsolat tartásnál gondol? tehát monopol helyzetben van a FB és ezt adatokkal is bizonyítják több mint 1milliárd messenger felhasználó van és nő.... ,
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MrSealRD #20871 üzenetére
Jó, az email, mint értesítés nem volt eszemben egyáltalán... nem tudtam, hogy így működik, mert általam nincs és nem is volt soha használatban.
A "has been sent" lentebb az oldalon még bővebben magyarázva van. A linkem további hozzászólásai alapján és az emailt belevéve, így módosítanám a te magyarázatodat:Fehér karika kék pipa: Üzenet elküldve a Facebook szerverére, de a címzett még nem kapta meg, legfeljebb emailes értesítést érkezett nekiróla, ha az be van kapcsolva.
Kék karika fehér pipa: A címzett böngészőben a Messenger alkalmazásra kattintott (vagy pl. a telefonja csatlakozott az internetre és a messenger app automatikusan szinkronizált), az üzenetet megkapta, de még nemolvasta
Fénykép avatar: A címzett olvasta az üzenetet.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz MrSealRD #20869 üzenetére
Igen, "röviden" elküldve, hosszabban a gyakorlatban pedig én eddig így tapasztaltam. Hiteleset nem tudok adni, facebookék nem magyarázzák jobban a dolgot.
Ilyet tudok, ahol végül is másképp van magyarázva: az Elküldve annyit jelent, hogy a Facebook szerverére került az üzenet, és a címzett még nem kapta meg onnan. Azzal egybevág, amit írtam, hogy értesítést nem kapott róla csak azt másítja meg, hogy véletlen észreveheti a listában, hogy van tőle egy olvasatlan üzenet, mivel, ha jól értelmezem, egyáltalán nem kapta meg, csak a facebook szerverén csücsül az üzenet.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz MrSealRD #19095 üzenetére
Igen, töröltem, és próbáltam edge, firefox, chrome-ból is, mindig ez történik. Sőt, még bluestacks-ban android emulátor windows-ra is ezt csinálja a facebook app. Nem értem, mit vehet gyanús tevékenységnek? Ha beállítgatom a profilt, az is gyanús, ha belépés után nem csinálok semmit, az is... A 2. profilnál, ami 3 napig megvolt, valami tiltólistára felkerülhetett a nevem? Azt is ok nélkül törölték, semmi rosszat sem tettem vele.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MrSealRD #19068 üzenetére
+silver star: Kiderült, hogy a Chrome volt nem kicsit bajos, valami bővítmény lehetett a ludas (meg se bírtam nyitni, hogy milyen bővítmények vannak), mert ha a Chrome volt megnyitva akkor mint egy 15 éves gép gyorsasága, törlés, tisztítás, majd újra fel a Chrome, és megy minden rendesen. Ettől függetlenül a Facebook is kért valami Micro-Trend tisztítást a Chrome alatt (Edge alatt simán működött a Facebook), azt elvégeztettem vele.
UI: Tetőtéri lakás, szóval egy nagyobb drónnal belógatam magam az ablakon, és a mágneses kesztyű és lábbeli segítségével a padlón végig másztam a gépig, hogy ne érzékeljen a padlón lévő mozgásérzékelő, nehéz ügy volt, kezdtem izzadni, szerencsére mielőtt az izzadságcsepp a padlóra ért volna előkaptam a Szilvia törlőkendőt, és...
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz MrSealRD #18988 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne.
Messengeren volt egy zárt csoport amit én hoztam létre. Később kiléptem belőle de most szeretnék visszatérni.
Ezt, hogy lehet? Rámegyek a csoportra de nem találom azt, hogy visszalépés.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
törölt tag
válasz MrSealRD #18827 üzenetére
Biztosan van! Nézd meg, ott a fényképemet teszi valami generált kódba, de én nem igen értem mi ez, nem mertem bekapcsolni, pont azért,hogy ne zárjon ki. Messengerbe menj felül a profilképedre, nyomj rá és már ki is jön a messenger kód nevű akármi, saját kódot gyárt stb, a többit próbáld ki, én nem merem, nem tudom mi ez, félek, hogy kizár, ha esetleg megnézted írd meg légyszives, hogy érdemes e bekapcsolni stb...
-
őstag
válasz MrSealRD #18708 üzenetére
Telefonról próbálunk, megadom a telefonszámot mint nevet, és beírom a jelszót, tovább is lép, tehát jó ez a két adat, de kéri az sms-ben kapott kódot, ami ugye nem jön meg. Ha meg asztalin próbálom ugyan ezt akkor ezt írja!
Jelentkezz be egy ismert számítógépről.
A fiókodhoz jelenleg nincs megadva telefonszám. Kérjük, jelentkezz be egy már azonosított eszközről, hogy újra hozzá tudj férni a fiókodhoz.
Azt ajánljuk, hogy ha újra hozzáférsz majd, vagy adj meg új telefonszámot, vagy kapcsold ki a kétfaktoros hitelesítést. -
törölt tag
válasz MrSealRD #17519 üzenetére
Jobb lenne ha lehiggadnál....
Mellesleg nekem az android jelzi a nagy fogyasztású alkalmazásokat a messengert soha nem jelzi, alap állapotban biztosan nem, ha telefonálok rajta is csak ritkán, de ha használom , természetes,hogy fogyaszt , szóval érdekes ha nektek meg üres állásba lezabálja az akku-t látványosan. ....
Nyílvánvalóan nekem is szól a rendszer ha frissítés van, de lehet,hogy pl hamarabb meglátok 1 cikket erről, mivel nem nonstop neten van a telóm, és ha jól tudom 2-3 nap is eltelhet mire mindenkinél érkezik a frissítés...
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
-
törölt tag
válasz MrSealRD #16775 üzenetére
Köszi, nem terveztem. Csak ismertem ilyet aki töröltette magát, de pár hónap múlva mégis meg gondolta magát, mert mégiscsak jó volt erre arra face stb és vissza regelt ugyanazzal az arcképpel névvel stb, én azt hittem ez is tilos.
Quasi_modo Az hogy nem bukott le, az nem jelenti azt hogy szabályos amit csinál,egyszerűen szerencséje van, több mint 1milliárd profil ellenőrzése nem várható el a Facebook-tól, viszont ha egyedileg valaki bejelenti, hogy szerinte dupla profil van, na azt bizony ellenőrzi a Facebook ha jól tudom,és ott nehéz elkerülni már a lebukást. Tehát az ismerősödnek 1szerűen csak kb mázlija van,hogy nem veszi észre a Facebook , hog több profilja van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MrSealRD #15756 üzenetére
Egyébként pont itt a prohardveren másik két topikban írták is, ha annyira parázok lehet is eladni az okos telefonomat és venni 1 butát, vagy pedig ésszel telepítsek alkalmazásokat, és a túlzott paranoiát fejezzem be,,,, szóval nem értem még mindig, hogy krizmo_ miért írta amit írt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MrSealRD #15756 üzenetére
Szerintem amit itt előadtál az paranoia,,,,, minek akkor neked okos telefon ha semmitse használsz rajta???? És igen elolvasom, hogy mihez fér hozzá 1 app, de úgy vagyok vele, hogy ha ennyire paranoiás lennék akkor lehet ám venni buta olcsó mobilt, telefonálni lehet vele aztán kész, ha meg van 1 okosom akkor igenis használom is, főleg játszani, mindenféle neve nincs app-okat nem telepítek,megnézem, hogy a gyártócég normálisnak tűnik e stb stb és alapelvem, hogy ne tudjon 1 játék telefonálni vagy sms-elni, és kb ennyi, ha valami tetszik használom, megbízom annyira az adott cégben, hogy vigyáz a hozzákerült adatokra, eszköz azonosító, telefonszám satöbbi mint írtam, csak normális neves gyártó termékeit teszem fel neveket nem írok szerintem reklám lenne, én még nem vettem észre, hogy idegeneket ajánlgat a facebook, csak az ismerős listám alapján,szóval szerintem kissé paranoiásak amit írtál, főleg annak tudatában, hogy a google már rég tud rólad mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
válasz MrSealRD #15456 üzenetére
Te miről beszélsz? Ez egy erőszakos marketing politika, rád erőltetik ezt a szart! És nincs olyan, hogy vagy elfogadom, vagy nem használom, mert nem akarom használni, de anélkül nem engedi böngészőből most már az üzeneteket elolvasni, ezt ezer százalék, hogy nem fogom annyiba hagyni, ne hogy azt hidd, hogy nem fogja érdekelni őket a problémám, ugyanis egy külföldi fórumon naponta anyáznak emiatt a felhasználók, hogy mi ez!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
YM
senior tag
válasz MrSealRD #15206 üzenetére
Miért ne lennék felháborodva azon, hogy egy 100+ Milliárd dollár értékű cég, nem tud egy jobb felületet biztosítani?!
Van, hogy felteszek egy képet, majd rájövök h mégse elég jó, ilyenkor visszateszem a régit. Erről persze mindenki kap üzenetet, DE MINEK?!
Én nem a feladós fajtából vagyok
-
enginev3.0
félisten
válasz MrSealRD #14789 üzenetére
Az hogy van hogy letöltöttem a profilom, és vannak a beszélgetésekben olyanok amiket már rég töröltem még is benne van, de van olyan amit meg fél éve töröltem és persze az pont nincs benne ami kéne
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest