- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
Akelaus #30309 üzenetére
Azóta annyi változott, hogy az az ismerős aki ios-t használ, nála minden tökéletes, tud írni a Messenger app-on keresztül.
Aki Androidos telefonról írna, nála úgy néz ki mintha letiltottam volna, ellenben asztali gépről tudnak írni, amit telefonon meg is kapok.
Jelenleg aktív a fiók, telefonon fent a Messenger app, mégis azt írja ki: ez az ismerős nincs fent a Messengeren. -
k-adi
nagyúr
válasz
Akelaus #25409 üzenetére
nekem már a saját profilomon se tölti be a falat, csoportoknál is van valami, watch se megy.... kb csak a market és a hírfolyam megy, a többi menüpont nem tölt be
valami nem stimmel, de akkor ez app hiba vagy ők a bénák?
kijelentkeztem meg vissza de nem segített, újratenni az appot meg nem tudom mert rendszerapp és nem engedi letörölni -.- majd este ránézek hogyan kéne
-
törölt tag
válasz
Akelaus #21176 üzenetére
Mozilla alatt minden megmarad chrome alapúakon ha arhíválom törli is . Barátom a facebook súgóba utánna nézett sokak panaszkodtak, van aki ki-be jelentkezett az segített van akinek nem arhívált üzije is oda lett és van akinek később random vissza jött az egész
Firefoxon minden jó teszteltem több üzin is, arhíváltam és megmarad.
-
törölt tag
válasz
Akelaus #21176 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem van, ne értsd félre de ez kicsit megnyugtató.. 1 informatikus barátom este azt írta FB-n ne aggódjak szinte biztos nem vírus, hisz ismer nem vagyok buta tudom mit szabad kattintgatni meg mit nem, ő azt írtaq valószínű az a baj, hogy töröltem a sütiket a böngészőből és ezért szállhatott el 1-2 beszélgetés,,, vagy pedig központi baj van a rendszerben. (ugyan ez van nekem is amit írtál , mintha most lennénk csak ismerősök hófehér csetlap és integessek) én operánál vettem észre de Firefox alatt se volt direkt megnéztem... (és persze emlékszem, hogy volt ott beszélgetés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen NAS-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest