Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MK VII

veterán

Srácok...
    Pár napja kezdte a facebook, hogy a gépemen akadozik.. Nagyon akadozik. Az oldal sokszor megfagy 5-10 mp-re és az olyankor végzett műveletek (kattintás görgetés) nem működik, illetve 5-10 mp után egyszerre mindet végrehajtja.
    Videók sötétek és töredezettek. Gifek sem indulnak el csak egy fekete kép..
    Win 8.1 van a gépen és egy Samsung 850 Evo 250GB-os SSD-n van a rendszer. Kb. 1 hete telepítettem a windows-t..
    Illetve azt vettem észre, ha a facebook ablak meg van nyitva akkor a többi másik oldalon is előjönnek ezek a hibák. Ha nincs megnyitva az FB ablak akkor semmi gond nincs...
    Ötlet esetleg?

• MK VII

veterán

Ismét üdv skacok.
    Nemrég írtam, hogy egy régi profilomat feltörték.... Akkor krizmo_ segített is, hogy mit tegyek..
    Na most.. Azóta annyi történt, hogy kétszer is jelentettem.. Először csak formálisan ilyen olyan bejelölt opciók közül választottam ki, hogy mi is a gondom a profillal..
    Másodszor már leírtam nekik üzenetben megfogalmazva, hogy mi is a gond a profillal.. Odaírtam, ha kell akkor bizonyítom okmányokkal, hogy azon a profilon az én adataim szerepelnek, de nem én használom tehát feltörték..
    Mindkétszer ugyan azt az automatikus elutasító üzenetet kaptam válasznak miszerint kapjam be a faszt..

Mit lehet még csinálni, hogy valaki tényleg tegyen valamit az ügyben és ne egy gép válaszát kapjam vissza amiből nyilvánvaló, hogy az ujjukat nem mozdították..
    Bezzeg az üzeneteket olvassák és elemzik a szarháziak..

• MK VII

veterán

Üdv.
    Nem tudom jó helyre írok-e, ha nem akkor irányítsatok át.

Tehát..
    Van egy régi facebook fiókom amit talán már 5-6 éve nem használok, de el is felejtettem, hogy van.
    Nem tudom az email címét sem.. A helyzet az, hogy nemrég készítettem a vállalkozásnak egy profilt és akkor ismerősök keresése közben feltűnt ez a régi profilom. Össz-vissz két ismerősöm volt azon a profilon..
    Ma beléptem a vállalkozásom profiljára és meglepően tapasztaltam, hogy a régi oprofilom bejelölt ismerősnek és már nem csak két ismerősöm van, hanem több.. Brazil kurvák meg tajpei valaki meg amerikai tudom is én kicsodák.. Úgy néz ki feltörték.. Azon a "profilomon" a saját adataim is szerepelnek tehát születési év, lakhely meg miegymás amik hozzám tartoznak tehát semmit nem változtattak rajta.. Lehetséges az, hogy valami ügyfélszolgálaton, ha van ilyen akkor igazolom, hogy az enyém és törlik?
    Tudom nehéz eset a faszbúk profil töröltetése, de van rá esély?
    Elég zavaró, hogy a saját nevem mellett szilikoncsöcsös kurvák meg vágott szemű távol keleti f@szok vannak az ismerősök közt. Ha valaki a nevemre rákeres akkor azokat látja..

Ja még annyi, hogy saját profilom nincs tehát nincs még egy azon a néven..
    Előre is köszi a választ.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák