Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- potyautas: Felkonf.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
ez a darabteli függvény nem jó, mert ez megszámolja és a másik hibája hogy nem tud kezelni csak adott részt hogy pl: A1:A7 de nekem nem így van hanem így: G5;L5;Q5;V5 és ha ezt írom bele akkor tól soknak írja a dolgot!
végül is sikerült megoldani így:
=MIN(HA(G5<>0;G5;99999);HA(L5<>0;L5;99999);HA(Q5<>0;Q5;99999);HA(V5<>0;V5;99999))
igaz nem a legszebb függvény de legalább müxik és akkor a magyarázat hogy miért is így, hát azért mert ha minden cellára megnézzük (a minimum kiválasztás előtt), h egyenlő-e 0-val, ha nem, akkor vesszük a cella értékét, ha viszont 0, akkor veszünk egy nagy számot (pl aminél nincs nagyobb az Excelben, én most a 99999-et választottam), ami így minimumként sosem jöhet ki!
nem tudom hogy van rövidebb megoldás ennél, biztos van, de nem vok egy excel guru, de így sikerült összehoznom!
vélemények?P4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50