- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
ez a darabteli függvény nem jó, mert ez megszámolja és a másik hibája hogy nem tud kezelni csak adott részt hogy pl: A1:A7 de nekem nem így van hanem így: G5;L5;Q5;V5 és ha ezt írom bele akkor tól soknak írja a dolgot!
végül is sikerült megoldani így:
=MIN(HA(G5<>0;G5;99999);HA(L5<>0;L5;99999);HA(Q5<>0;Q5;99999);HA(V5<>0;V5;99999))
igaz nem a legszebb függvény de legalább müxik és akkor a magyarázat hogy miért is így, hát azért mert ha minden cellára megnézzük (a minimum kiválasztás előtt), h egyenlő-e 0-val, ha nem, akkor vesszük a cella értékét, ha viszont 0, akkor veszünk egy nagy számot (pl aminél nincs nagyobb az Excelben, én most a 99999-et választottam), ami így minimumként sosem jöhet ki!
nem tudom hogy van rövidebb megoldás ennél, biztos van, de nem vok egy excel guru, de így sikerült összehoznom!
vélemények?P4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- HP notebook topic
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest