Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logikus, amit írsz.
Én sem igen használtam az S-t, csak régebbről rémlett, hogy nem működött(aztán el is felejtődött, gondoltam majd frissítéssel javítják stb), viszont most jól jött volna, mert -ahogy írtad is- így kiváltható lenne a LET, itt-ott rövidülne is a képlet hossza, de mégis lehetne tudni, hogy mihez tartozik az adott szabály.Ha már szabály: ugye írtam, hogy O2024-l is próbáltam, egy jó dolgot azért végre-valahára beletettek, "javítottak", nevezetesen, hogy ezt az ablakot végre át lehet méretezni, így egy hosszabb képlet is teljes egészében látható, könnyebb benne navigálni (O2021-ben még fix/nem méretezhető)
Amúgy kösz a hibajelentést!
UI: ha nem javasoltad volna az N-s megoldást, akkor nem jutott volna eszembe az S, úgy hogy ezt közösen "hoztuk össze"...

Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- DJI topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én sem igen használtam az S-t, csak régebbről rémlett, hogy nem működött(aztán el is felejtődött, gondoltam majd frissítéssel javítják stb), viszont most jól jött volna, mert -ahogy írtad is- így kiváltható lenne a LET, itt-ott rövidülne is a képlet hossza, de mégis lehetne tudni, hogy mihez tartozik az adott szabály.
Fferi50