- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Keresgettem az ajánlásod alapján, de sajnos nem jutottam előrébb. Nem vagyok képben a makró világában, csak amit megtalálok a neten azokat próbálom több-kevesebb sikerrel felhasználni, s minimálisan módosítgatni.
Ez így most működik:Dim utvonal As String
utvonal = "c:\Dokumentumok\01\1.xlsx"
On Error GoTo 1
ActiveWorkbook.FollowHyperlink utvonal, NewWindow:=True
Exit Sub
1: MsgBox Err.DescriptionHogy mi miért van benne nem tudom, egyedül az útvonal ami számomra mond valamit.
Az elérési út az alkönyvtár kivételével minden esetben ua, a fájlnév sem változik. Azt szeretném elérni, hogyha az a fájl ami a makrót futtatja a 01-es mappában van, akkor az abban lévő 1.xls-t nyissa meg, ha a 02-ben van, akkor az abban lévőt stb.
Lehet így érthetőbb is a kérdésem, ha megoldható kijavítanád ezek alapján?Az excel-ben az összes makró engedélyezve van, és pipálva a VBA projekt objektumok is.
Az a tiltás feloldása rész nálam nincs vagy nem jó helyen keresem vagy le van tiltva. [kép]Köszi gycs!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest