Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
RAiN91 #51526 üzenetére
Szia,
Én nem jöttem rá a logikára.
3 lapon 1-1 kimutatás, az eszköztárra kiraktam az összes kimutatás frissítése gombot, az utolsón pedig egy összesítőtábla aminek az eredményét látod a lenti táblázatban. Függetlenül hogy melyik lapon volt az utolsó módosítás, vagy melyiken álltam éppen ez lett az eredmény (pl. második lapon módosítottam utoljára, de az utolsó lapon állva indítottam a frissítést a sorrend 3-as lap, majd 1 és végül 2 volt):
Ha fontos a sorrend, akkor érdemes egy subroutine-ban megadnod a sorrendet és ezt hozzárendelni az adott eseményhez.
Ha nem makróról lenne szó, hanem képletekről, akkor pedig ha belenézel egy ZIP kezelővel az OpenXML formátumú fájlba, akkor lesz egy calcChain.xml amiben látható a cella sorrend.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest