- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
RAiN91
üzenetére
Szia,
Én nem jöttem rá a logikára.
3 lapon 1-1 kimutatás, az eszköztárra kiraktam az összes kimutatás frissítése gombot, az utolsón pedig egy összesítőtábla aminek az eredményét látod a lenti táblázatban. Függetlenül hogy melyik lapon volt az utolsó módosítás, vagy melyiken álltam éppen ez lett az eredmény (pl. második lapon módosítottam utoljára, de az utolsó lapon állva indítottam a frissítést a sorrend 3-as lap, majd 1 és végül 2 volt):

Ha fontos a sorrend, akkor érdemes egy subroutine-ban megadnod a sorrendet és ezt hozzárendelni az adott eseményhez.
Ha nem makróról lenne szó, hanem képletekről, akkor pedig ha belenézel egy ZIP kezelővel az OpenXML formátumú fájlba, akkor lesz egy calcChain.xml amiben látható a cella sorrend.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50