Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
Sziasztok!
Az excelt régóta használom, de a makrókkal csak mostanában kezdtem el ismerkedni, és persze rengeteg kérdés merül fel. Most elsősorban abban szeretnénk segítséget kérni, hogy egy oszlopban lévő kitöltött cellák utáni első cellára hogyan lehet ráállni. Odáig megvagyok, hogy ki tudom kerestetni az utolsó nem üres cellát az oszlopban, ehhez képest szeretnék egy cellával lefelé elmozdulni, ha lehetséges.
Az utolsó, nem üres cellát ezzel tudom kiválasztani: Range("A1").End(xldown).Select
Ahhoz kellene egyébként, hogy utána összesíteni tudjam a felette lévő számokat, csak soha nem lehet tudni, hogy hány sor lesz a táblázatban. Gondoltam persze arra is, hogy a lap tetejére teszem az összesítést fixre, és akkor nem kell makró egyáltalán, de egyrészt nem túl szép, másrészt abban nincs kihívás
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest