Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Közben rászántam az időt és megoldottam a problémát, maradtam a pivot kimutatásoknál.
Amugy Excelben van az adatbázis.
Azt hogy tudom megoldani, hogy az összes olyan lapot ami nincs rejtve és úgy kezdődik a neve, hogy “EE_” azt nyomtassa ki egy PDF fileba?Minden munkalap egy A4-es oldalt tartalmaz, aminek az előláb részében be van állítva az oldalszám. Ha kijelölöm őket kézzel, (tehát az összes amit ki akarok nyomtatni ki van választva egyszerre) és rámegyek a nyomtatára akkor az oldalszámok is növekvő sorrendben vannak egymás után.
Ez lenne a cél, csak gombnyomásra.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest