Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Data/Validation vagy magyarul Adat/Érvényesítés-hez kapcsolódó kérdésem lenne.
Excel 2003-at használok és már többször is hoztam létre így listákat, amiket más lapokon rendeltem hozzá egy-egy cellához lenyíló list aformájában. A kérdés a következő lenne:
Lehet-e utólag törülni, módosítani egy ilyen kiejlölt listát. Valamint meg tudom-e vahol tekinteni, hogy milyen listáim vannak jelenleg.Eddig csak úgy tudtam megszabadulni a régiektől, hogy töröltem az adott fület és létrehoztam újra az adatok bemásolásával majd újbóli kijelölés. De ez nem valami jó megoldás, meg gyakran elég hosszadalmas is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50