Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi szépen, nem is tudtam, hogy ilyet is tud az excel!

De most nagyon röstellem magam! Tegnap este, már nagyon fáradt és kavart voltam, amit képet felmásoltam abban is elszúrtam a nyilazást
Igazából így kéne kinéznie, Bocsi:
Most akkor pontosan le is írom, hogy mit szeretnék elérni ezzel a táblázattal /a betűk is helyesek lesznek, mert tegnap este arra gondoltam, hogy majd behelyetesítem a nekem szükséges betűket./
Bocsi +1X a tegnap este elkövetett hibámért.Az meglehet csinálni, hogy a kitöltetlen táblázatban, azokat a cellákat zárolni, amiben jelen pillanatban bármiféle szám, betű /gondolok én : #érték, 0,25%,0,15%, 0,-FT, +,-,/ ezekben a cellákban ne lehessen megváltoztatni változtatni a függvényt, vagy az éppen aktuális jelölés, ne lehessen véletlenül beleírni a cellába! Ha egy kicsit zavaros, bocsi, de remélem érthető.
+1: R oszlopban található "#ÉRTÉK!" Szummázása, nem megy a az oszlopban nem csak számok vannak, hanem közben van az "#ÉRTÉK!" kifejezés, nem ír összeget! A szummázás helyén is csak az #ÉRTÉK! kifejezés jelenik meg!Köszi a segítséget, bocsi, ha ez így kicsit sok így hétvége elején!

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50