- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laciahegyrol
csendes újonc
válasz
Delila_1
üzenetére
Egyik oldalon találtam ezt:
"Az előző értékek megtartásához a változót a Static típusúnak kell definiálni: Static SajatEgesz As Integer."
Ebből gondoltam, hogy mégis van mód, hogy ne kelljen az értéket újra számítással meghatározni. Nálam sehogy nem működik, vagy nem azt csinálja, ami nekem kell.A névadásnak annyi köze van hozzá, hogy az alábbi módszerrel sem kell a munkalap celláiban tárolni az értékeket:
Pl. létrehozol egy hétnapjai tömböt 7 elemmel, a hét napjaival, majd pl. egy fkeres függvény második argumentumába nem kell a munkalapon levő táblát kijelölni, hanem megadod neki, hogy a hétnapjai tömböt használja.Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50