- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Mint a legtöbb embernek, nekem is volna gondom az Excellel. Adott volna egy sok sorból és oszlopból álló táblázat. Namármost, ez a kolléga gépéről elszállt, és csak egy régebbit tudtam újragépelni. Ezt viszont sehogyan sem tudom normális kinézettel kinyomtatni
Arról volna szó, hogy 3 oldalban kéne...odáig tiszta a kép, hogy kijelölöm a nyomtatási területet, húzom az oldaltöréses nézetben a margót, ahová kell. Csak mivel maga a táblázat hosszú, ezért úgy hozná a program, hogy a lap szélességének kb 60 %-át tölti ki a táblázat (hosszra kitölti az egész oldalt), és a régiben meg nyilván keresztbe-hosszába tele volt. Ha az oldalbeállításnál módosítok a Legyen az eredeti méret x %-a, vagy a Legyen x oldal széles és y oldal magas opción, akkor 2 eset van...vagy 2 oldalra nyomtatja (és így teljesen olvashatatlanul aprók lesznek a betűk), vagy 4, esetleg 6 oldalban nyomtatja úgy, hogy függőlegesen nincs minden 1 oldalon (és anélkül meg értelmezhetetlen a dolog).
Tehát a kérdésem az volna, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy az oldal hosszának megtartása mellett növelni tudjam a nyomtatandó lap szélességét? Mert ugye ha növelem az eredeti méret %-a értéket, akkor a magasságot is növeli...és így már nem jó a téma
Előre is köszönöm.
Tehát így néz ki rosszul, és csak szélességében kéne, hogy több legyen...hátha szemléltetve jobban érthető, mert szerintem elég zavarosan sikerült leírnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kempinglámpa helyett kürt
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest