Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Traxx

őstag

Hali!

Mint a legtöbb embernek, nekem is volna gondom az Excellel. Adott volna egy sok sorból és oszlopból álló táblázat. Namármost, ez a kolléga gépéről elszállt, és csak egy régebbit tudtam újragépelni. Ezt viszont sehogyan sem tudom normális kinézettel kinyomtatni :O Arról volna szó, hogy 3 oldalban kéne...odáig tiszta a kép, hogy kijelölöm a nyomtatási területet, húzom az oldaltöréses nézetben a margót, ahová kell. Csak mivel maga a táblázat hosszú, ezért úgy hozná a program, hogy a lap szélességének kb 60 %-át tölti ki a táblázat (hosszra kitölti az egész oldalt), és a régiben meg nyilván keresztbe-hosszába tele volt. Ha az oldalbeállításnál módosítok a Legyen az eredeti méret x %-a, vagy a Legyen x oldal széles és y oldal magas opción, akkor 2 eset van...vagy 2 oldalra nyomtatja (és így teljesen olvashatatlanul aprók lesznek a betűk), vagy 4, esetleg 6 oldalban nyomtatja úgy, hogy függőlegesen nincs minden 1 oldalon (és anélkül meg értelmezhetetlen a dolog).

Tehát a kérdésem az volna, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy az oldal hosszának megtartása mellett növelni tudjam a nyomtatandó lap szélességét? Mert ugye ha növelem az eredeti méret %-a értéket, akkor a magasságot is növeli...és így már nem jó a téma :O

Előre is köszönöm. :R

Tehát így néz ki rosszul, és csak szélességében kéne, hogy több legyen...hátha szemléltetve jobban érthető, mert szerintem elég zavarosan sikerült leírnom :B

Új hozzászólás Aktív témák