Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Elég nagy problémám akadt az excellel. Van egy általam készített, elég jól összerakott költségvetési táblázat, amit édesanyámnak is (leegyszerűsítve) átadtam a laptopjára még 2017 januárjában. Azóta minden egyes nap becsületesen vezeti a be-, illetve kiadásait. Viszont tegnap, amikor az asztalán lévő parancsikonból megnyitotta volna a fájlt, azt vette észre, hogy a bevétel és kiadás oldalon csak 2017 november vége van, nem pedig a friss dátumos rögzítések. Google-ben, youtube-on, külföldi fórumokon már nézelődtem, de kifogott rajtam az eredeti állapot visszaállítása, ezért kérnem a segítségeteket.
Amit tudni kell:
Asztalon van egy parancsikon, aminek az eredeti fájlja a merevlemezen található a Google Drive mappában. A Google Drive online webfelületéről le tudtam tölteni egy "~$havi költségvetés - Anya.xlsx" nevezetű, 165 byte méretű fájlt, ami ha jól sejtem a drive-nak egy backup-olása, mivel a (drive online) kukában minden egyes napra visszamenőleg van egy ugyanilyen fájl.
Ezt a fájlt letöltöttem, és bemásoltam a merevlemezen a következő helyre:
"c:\Users\Anya\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\"Az eredeti fájlt pedig:
"c:\Users\Anya\Documents\"Az Excel 2007-ben a biztonsági mentésnél ezek a mappák vannak megadva.
Amit próbáltam: fájl elindít, folyamatkezelőből kilövöm. Megnyitom újra, ekkor felajánl egy korábbi mentést, de nem az feladatkezelőből kilövés pillanatában keletkezett állapotot hozza vissza, nem pedig amit szeretnék.
Remélem érthetően írtam le, és sikerül megoldást találni. Mert nagyon rossz lenne, ha az elmúlt hónapok kútba esnének.
u.i.: Fogalmam sincs, hogy alakulhatott így, hiszen én 2014 óta vezetek ugyanígy egy táblázatot, amit a dropbox-szal szinkronizáltatok, és sosem volt ilyen problémám. Ráadásul én telefonon keresztül a dropboxos megnyitásból is módosítom a fájlt, illetve a laptopomról is a dropbox mappában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50