Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsoGe
csendes tag
Sziasztok!
Egy „számomra” bonyolult kérdésben kérem a segítségeteket:
Készítettem a kollégáimnak egy LPA (Layered Prozess Audit) kérdéscsomagot (153 kérdés)
A kérdéseket betettem egy munakalapba úgy, hogy az „A” oszlopban vannak a kérdések számai, a „B”oszlopban pedig a kérdések.
Egy másik munkalapon megcsináltam a formalapot.
Most ott tartok, hogy ha a másik munkalapon az „E” oszlop bármely cellájába beírok egy számot, akkor a mellette lévő „G” oszlop cellája automatikusan megjeleníti a számhoz tartozó kérdést az első munkalapról.
Szeretnék (de nem tudok) a „D” oszlopban egy vezérlőgombot létrehozni, amit ha megnyomok, akkor az „E” oszlopba generálódjon 5 db véletlen szám 1 és 153 között.
Ez önmagában még működik és meg tudom csinálni (for ciklussal). A baj az, hogy mindig ugyanabba az 5 cellába generálok 5 számot én pedig folyamatosan szeretnék egymás alá 5 új számot generálni.
Tehát ma generáltam 5 számot E1-től E5-ig. Holnap megnyomom megint a gombot és akkor E6-tól E10-ig kellene nekem 5 db új szám (úgy, hogy a tegnapiak érintetlenek maradnak, így a feltett kérdéseket mindig vissza tudom nézni.)
Megoldható ez? Amennyiben igen, akkor tudnátok nekem kommentekkel egy ilyen makrót csinálni?
Előre is köszönöm a feleségem (aki vár rám két éjszaka óta, de nem kap meg) nevében!
Üdv.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gran Turismo
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50