Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Jó estét!
Akkor most egy nagy falat. Aki ebben érdemben tud nekem segíteni, annak jövök egy pizza/sör/pálinka kombóval.
Makróval kellene meghatároznom egy adathalmazból kiértékelhető exponenciális trend görbe fuggvényét. Pont azt, amit a diagrammokra le lehet kérni 1 gombnyomással.
Természetesen minden kék adatpontnak megvannak a koordinátái, és amire rettenetesen szökségem lenne az a trend görbének a matematikai függvénye. Ha ez megvan, akkor megváltom a világot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lányeg, hogy elég nagy, dinamikus adatmennyiségen kellene elvégezni egy olyan elemzést, amihez az átlag görbétől való átlagos eltérést (szórást) számítok. Különböző paraméterek mellett leszűrök egy listából néhány adatpontot, amire szórást kellene számítani. (egyes adatpontok száma pártucattól 100-150 darabig terjed.
Eddig mindig úgy csináltam, hogy a leszürt adatokat betettem egy külön táblázatba és manuálisan beírtam a függvény paramétereit, amiből már az excel számolni tudott. Igen ám, de ha automatikusan akarom elvégezni az elemzést, akkor ez a "lenézem és beírom" nem működik.

Köszi szépen.

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fferi50