Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Egyelőre szenvedek

Az a baj, hogy havonta kérek be Excel fájlban adatokat, gyerek várólistája. Fel van sorolva az A13 cellától lefelé a szakfeladatok elnevezései, és mindenki beírja a B13-tól lefele a nála várólistán lévő gyerekek számát. Vagyis egy igen egyszerű táblázat. Csak macerás havonta 20-40 számú táblázat adataiból összesítést (egyesével kiírogatni, stb, sokszor azt se tudom melyikből írtam ki az adatokat). Vagyis egy szerintem egyszerű, azonban nekem egyelőre megoldhatatlan feladat ez, vagyis megoldom, csak jóval egyszerűbben szeretném, mint manuális összeadásokkal.
Lehet az is, hogy valami más alap táblázatot kéne tölteniük, még nem tudom, még nem jöttem rá mi lehet a jó megoldás, pedig érdekel a dolog é jelenleg ok munkaórám megy el egy ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50