- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
Korábban volt már szó a mentés közbeni megosztás ütközésről, de nem találtam rá megoldást, vagy okot amin eltudnék indulni.
Eddig a 2007-es volt fent azt hittem annak a hülyesége, de most a 2010-zel is ezt csinálja.
A 2010 annyival intelligensebb, hogy küld egy hibaüzit amin már talán ellehet indulni, már aki érti, én nem.<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error057560_01.xml</logFileName>
<summary>Hiba a fájlban (D:\NAS\Proline\2015\2015.09.24_A15054\!_Szállítási_táblázat_09.24.xls)</summary>
- <additionalInfo>
<info>A fájl olyan súlyosan sérült, hogy a javítás nem lehetséges. Az Excel megkísérelte menteni a képleteket és az értékeket, de lehetséges, hogy az adatok egy része elveszett vagy megsérült.</info>
</additionalInfo>
</recoveryLog>Elmentéskor egy betűkből és számokból álló fájlt hoz létre.
Nem értem miért sérül meg, vagy mi történik amikor ezt elkezdi csinálni.
A mentést, mint az látszik egy NAS szerver könyvtárába végzi ami szinkronizálja magát. Másoknál nincs megnyitva ez a fájl, hogy ez zavarja, meg ha meg is van nyitva akkor is elmenti egy külön fájlba amit a fájlnévben jelöl.
Más programok mentésekor sincs ilyen probléma.
Továbbá úgy vettem észre random módon csinálja, és a 2007-esben, van hogy többszöri mentés indítás után sikerült elmenteni. volt hogy másodszorra, de volt hogy hatodszorra.
Bármi kérdésetek van válaszolok, de nagyon zavaró ez így és kérném a segítségeteket.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50