Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

Sziasztok,

Korábban volt már szó a mentés közbeni megosztás ütközésről, de nem találtam rá megoldást, vagy okot amin eltudnék indulni.
    Eddig a 2007-es volt fent azt hittem annak a hülyesége, de most a 2010-zel is ezt csinálja.
    A 2010 annyival intelligensebb, hogy küld egy hibaüzit amin már talán ellehet indulni, már aki érti, én nem.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
    - <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
    <logFileName>error057560_01.xml</logFileName>
    <summary>Hiba a fájlban (D:\NAS\Proline\2015\2015.09.24_A15054\!_Szállítási_táblázat_09.24.xls)</summary>
    - <additionalInfo>
    <info>A fájl olyan súlyosan sérült, hogy a javítás nem lehetséges. Az Excel megkísérelte menteni a képleteket és az értékeket, de lehetséges, hogy az adatok egy része elveszett vagy megsérült.</info>
    </additionalInfo>
    </recoveryLog>

Elmentéskor egy betűkből és számokból álló fájlt hoz létre.
    Nem értem miért sérül meg, vagy mi történik amikor ezt elkezdi csinálni.
    A mentést, mint az látszik egy NAS szerver könyvtárába végzi ami szinkronizálja magát. Másoknál nincs megnyitva ez a fájl, hogy ez zavarja, meg ha meg is van nyitva akkor is elmenti egy külön fájlba amit a fájlnévben jelöl.
    Más programok mentésekor sincs ilyen probléma.
    Továbbá úgy vettem észre random módon csinálja, és a 2007-esben, van hogy többszöri mentés indítás után sikerült elmenteni. volt hogy másodszorra, de volt hogy hatodszorra.
    Bármi kérdésetek van válaszolok, de nagyon zavaró ez így és kérném a segítségeteket.
    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák