- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Üdv! Az alábbi perverz dolgot kellene megcsinálnom. (egy nagyobb történet részeként).
Van egy lista, legyenek mondjuk nevek, 50-60 db, ezekből kiválasztok néhányat (nevek előtt vezérlő gombbal (tudjátok a kipipálóssal), ebből lesz egy szürt lista. a vezérlő gomb "kimeneteként" kapott IGAZ állításra szürök. Külön kimásolom innen, hogy ne legyen foghíjas a lista (nem sorban hanem össze vissza vannak a nevek választva.Eddig fasza, csináltam rá makrót super. Na de: a szűrt listából kellene egy legördíthető listát csinálnom. Excel Adatok menü-> Érvényesítés-> lista. A tartomány alsó végének megadása a probléma. Mivel változhat, ha túl bőlére eresztem, akkor a legördülőben lesz rengeteg üres sor. Olyat gondoltam, hogy egy adott szöveg mondjuk névsor vége lesz az utolsó név mindig, és erre rákeresve, és a helyének sor adatát használom fel a tartomány alsó értékének beállítására. Pl. HOL.VAN fgv-el megtaláltatom a szöveget a listában a sor számát adja meg. De ezt cellahivatkozás sor adatának nem tudom megadni. (tök mind1 hogy listát akarok csinálni, vagy sem, egy kopasz excel cellában sem tudom azt megcsinálni leegyszerűsítve a problémát, A3-ba beírom, hogy 2. B1-be pedig hogy =A(1+2). )
Érthető a feladat? Szerintetek hogyan oldjam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest