Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törpella
csendes tag
Hibaüzenetet kaphatsz akkor is pl, ha a hivatkozott cellák bár számokat tartalmaznak, de szövegként vannak értelmezve. Az excel ezt jelzi kis zöld háromszöggel a cella sarkában. Ezt a hibát én úgy tudtam mindig kiküszöbölni, hogy belekattintottam az első ilyen cellába, kijelöltem az oszlopban az alatta következő összes többit, az első cellánál ilyenkor megjelent egy kis figyelmeztető fülecske, klikk arra és konvertálás számra. Ezt meg kellett oldani minden egyes képletben használt oszlopnál, ahol ez a probléma jelentkezett.
Azzal a feladattal, mit a linkelt képen mutattam szintén hasonló problémám volt.
Ha nem boldogulsz, küldj egy mintát és megoldjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50