- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok egy feladattal, ami a következő:
Adottak 4 évig visszamenőleg naponta készülű jelentés xls-ek, a nevük jelentesééééhhnn.xls (mindig a készítés dátumával). Ezekben vannak adatok, amikből nekem olyan táblázatot kellene készíteni, ami egy évet felölelő időszakot tartalmaz. Minden egyes táblázatból kb 60 szétszórt de mindig ugyanott található cella értékét kell megjeleníteni egy új táblázatban oszlopokba rendezve minden egyes naphoz a teljes évre.Nem tudom mennyire érthető ez így :/ Próbáltam az excelben meghivatkozni egyes cellákat, de ehhez nyitva kell lennie a fájloknak vagy helyben tárolva kell lenniük, ami nem célszerű, mert ezek naponta termelődő hálózaton elérhető fájlok.
A neten talált segédletekkel is próbálkoztam VBA-ban, de nem jól rendezi az adatokat és nem is elég rugalmas (basic tudásom sincs a magaslatokban, ez a nyelv nekem teljesen kimaradt), nem tudok vele egyes cellákat kijelölni csak területeket, ami nem játszik. Csak egyenként kijelölt cellákkal lehetne megoldani szerintem.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest