Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok egy feladattal, ami a következő:
Adottak 4 évig visszamenőleg naponta készülű jelentés xls-ek, a nevük jelentesééééhhnn.xls (mindig a készítés dátumával). Ezekben vannak adatok, amikből nekem olyan táblázatot kellene készíteni, ami egy évet felölelő időszakot tartalmaz. Minden egyes táblázatból kb 60 szétszórt de mindig ugyanott található cella értékét kell megjeleníteni egy új táblázatban oszlopokba rendezve minden egyes naphoz a teljes évre.Nem tudom mennyire érthető ez így :/ Próbáltam az excelben meghivatkozni egyes cellákat, de ehhez nyitva kell lennie a fájloknak vagy helyben tárolva kell lenniük, ami nem célszerű, mert ezek naponta termelődő hálózaton elérhető fájlok.
A neten talált segédletekkel is próbálkoztam VBA-ban, de nem jól rendezi az adatokat és nem is elég rugalmas (basic tudásom sincs a magaslatokban, ez a nyelv nekem teljesen kimaradt), nem tudok vele egyes cellákat kijelölni csak területeket, ami nem játszik. Csak egyenként kijelölt cellákkal lehetne megoldani szerintem.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50